Поисковый запрос: <.>K=переробка<.> |
Общее количество найденных документов : 8
Показаны документы с 1 по 8 |
>1.
| 636.2 Кру
Кругляк, Тетяна Олексіївна. Технологія виробництва та первинна переробка молока в умовах ЗАТ "Агро-Регіон" Бориспільського району Київської області [Рукопись] : бак. робота: 6090102 - технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. 04.01.01. - ВР.33 "З".09.01.27.011 / Т. О. Кругляк ; Національний університет біоресурсів і природокористіування України. Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва). - К. : , 2009. - 42 с. - 0.00 грн.РУБ 636.2
Доп.точки доступа: Національний університет біоресурсів і природокористіування України; Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва
Экземпляры всего: 1 СФ (1) Свободны: СФ (1) Найти похожие
|
>2.
| 636.52 Кра
Крапивина, Світлана Андріївна. Технологія виробництва і переробка м'яса курчат-бройлерів у ЗАТ "Дружба народів Нова", АР Крим [Рукопись] : бак. робота: 6.130200 - технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. 04.04.01. - ВР.225 "С".10.02.09.070 / С. А. Крапивина ; Національний університет біоресурсів і природокористіування України. Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва). - К. : , 2010. - 60 с. - 0.00 грн.РУБ 636.52
Доп.точки доступа: Національний університет біоресурсів і природокористіування України; Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва
Экземпляры всего: 1 СФ (1) Свободны: СФ (1) Найти похожие
|
>3.
| 636.597 Пог
Погодаєва, Анастасія Олегівна. Технологія виробництва і переробка гусячої печінки у ТзОВ "Птахофабрика Снятинська Нова" [Рукопись] : бак. робота: 6.090102 - технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. 04.01.01. - ВР.225 "С".10.02.09.039 / А. О. Погодаєва ; Національний університет біоресурсів і природокористіування України. Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва). - К. : , 2010. - 65 с. - 0.00 грн.РУБ 636.597
Доп.точки доступа: Національний університет біоресурсів і природокористіування України; Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва
Экземпляры всего: 1 СФ (1) Свободны: СФ (1) Найти похожие
|
>4.
| 636.4.03 Пак
Пак, Олександр Васильович. Продуктивність свиноматок великої білої породи, дюрок та їх помісей в умовах ТОВ "Агродар ЛТД" [Рукопись] : маг. робота: 8.130201 - технологія виробництва і переробка продукції тваринництва. 04.02.03-ВР. 21. "С" 10 01 12. 018 / О. В. Пак ; Національний університет біоресурсів і природокористіування України. Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва). - К. : , 2010. - 49 с. - 0.00 грн.РУБ 636.4.03
Доп.точки доступа: Національний університет біоресурсів і природокористіування України; Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва
Экземпляры всего: 1 СФ (1) Свободны: СФ (1) Найти похожие
|
>5.
| 636.4.03 Тел
Тельпіс, Захарій Федорович. Оцінка відтворення якостей кнурів різних генотипів [Рукопись] : маг. робота: 8.130201 - технологія виробництва і переробка продукції тваринництва. 04.02.03-ВР. 21. "С" 10 01 12. 023 / З. Ф. Тельпіс ; Національний університет біоресурсів і природокористіування України. Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва). - К. : , 2010. - 47 с. - 0.00 грн.РУБ 636.4.03
Доп.точки доступа: Національний університет біоресурсів і природокористіування України; Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва
Экземпляры всего: 1 СФ (1) Свободны: СФ (1) Найти похожие
|
>6.
| 636.4 Тич
Тичина, Наталія Петрівна. Зоотехнічне та економічне обгрунтування і розробка навчально-виробничого модулю на 100 свиноматок в умовах ВП НУБіП України НДГ "Великоснітинське ім. О.В. Музиченка" [Рукопись] : маг. робота: 8.130201 - технологія виробництва і переробка продукції тваринництва. 04.02.03-ВР. 1878 "С" 10 11 12. 001 / Н. П. Тичина ; Національний університет біоресурсів і природокористіування України. Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва). - К. : , 2010. - 73 с. - 0.00 грн.РУБ 636.4
Доп.точки доступа: Національний університет біоресурсів і природокористіування України; Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва
Экземпляры всего: 1 СФ (1) Свободны: СФ (1) Найти похожие
|
>7.
| 6П8 Ков
Ковальчук, Катерина Петрівна. Технологія забою та первинна переробка м'яса бройлерів у ВАТ "Агромарс" [Рукопись] : бак. робота: 6.090102 - технологія виробництва і переробки продукції тваринництва 04.01.01 - ВР. 177 "С". 12. 02. 02. 041 / К. П. Ковальчук ; Національний університет біоресурсів і природокористування України. Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва). - К. : , 2012. - 52 с. - 0.00 грн.РУБ 6П8
Доп.точки доступа: Національний університет біоресурсів і природокористування України; Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва
Экземпляры всего: 1 СФ (1) Свободны: СФ (1) Найти похожие
|
>8.
| 636.3 Міл
Мілевська, Анна Вікторівна. Виробництво, обробка та поглиблена переробка каракулю [Рукопись] : маг. робота: 8.130201 - технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. 04.02.03 - ВР. 159. "С" 11 01 19. 036 / А. В. Мілевська ; Національний університет біоресурсів і природокористування України. Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва). - К. : , 2011. - 82 с. - 0.00 грн.РУБ 636.3
Доп.точки доступа: Національний університет біоресурсів і природокористування України; Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва
Экземпляры всего: 1 СФ (1) Свободны: СФ (1) Найти похожие
|
|