Поисковый запрос: <.>A=Єресько, Г. О.$<.> |
Общее количество найденных документов : 17
Показаны документы с 1 по 10 |
|
>1.
| Єресько Г.О. Наукове забезпечення виробництва якісної м'ясо-молочної продукції в сучасних умовах/Г. О. Єресько // Вісник аграрної науки, 2009,N №3.-С.5-9
|
>2.
| Скарбовійчук О.М. Визначення частки твердої фази і теплоти фазових перетворень молочного жиру/О. М. Скарбовійчук, В. Г. Федоров, Г. О. Єресько // Вісник аграрної науки, 2009,N №4.-С.60-62
|
>3.
| Єресько Г. О. Енергоощадне устаткування для високотемпературної обробки вершків/Г. О. Єресько, С. І. Єрошенко // Вісник аграрної науки, 2011,N № 11.-С.67-68
|
>4.
| Єресько Г.О. Вплив високотемпературної обробки на сиропридатність молока/Г.О. Єресько, Ю.Т. Орлюк, Ф.А. Федін, Т.В. Семко // Вісник аграрної науки, 2008,N №1.-С.58-59
|
>5.
| Єресько Г.О. Переробка молока та м'яса/Г.О. Єресько // Вісник аграрної науки, 2006,N №3/4.-С.165-167
|
>6.
| Єресько Г.О. Відділеня харчової і переробної промисловості/Г.О. Єресько // Вісник аграрної науки, 2006,N №3/4.-С.160-161
|
>7.
| Єресько Г.О. Створення м'ясних напівфабрикатів для харчування дітей/Г.О. Єресько, Л.У. Войцехівська, О.В. Франко // Вісник аграрної науки, 2006,N №1.-С.69-63
|
>8.
| Єресько Г.О. Якість молока і молочних продуктів/Г.О. Єресько, І.О. Романчук // Вісник аграрної науки, 2006,N №12.-С.87-88
|
>9.
| Єресько Г.О. Шляхи стабілізації теплотехнічних характеристик теплообмінників/Г.О. Єресько, Н.Ф. Усатенко // Вісник аграрної науки, 2005,N № 4.-С.64-67
|
>10.
| Єресько Г.О. Вплив харчових добавок на розвиток молочнокислої мікрофлори при виробництві сиров'ялених ковбас/Г.О. Єресько, В.Ю. Лизова, О.М. Старчевой , Л.У. Войцехівська // Вісник аграрної науки, 2005,N №9.-С.55-57
|
|
|