Поисковый запрос: <.>A=Андросович, І. І.$<.> |
Общее количество найденных документов : 7
Показаны документы с 1 по 7 |
>1.
| Андросович І.І. Організація взаємодіїїї виробників яловичини із зовнішнім і внутрішнім економічним середовищем/І.І. Андросович // Науковий вiсник Нацiонального аграрного унiверситету, 2006,N Вип. 97.-С.72-76
|
>2.
| Радько В. І. Цінова ситуація на ринку молочної сировини в Україні/В. І. Радько, І. І. Андросович // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України, 2013,N Вип. 181, ч. 2.-С.273-278
|
>3.
| Ільчук М. М. Оптимізаційні рішення організації виробництва в агробізнесі/М. М. Ільчук, С. І. Ус, І. І. Андросович // Економіка АПК, 2018,N № 5.-С.77-84
|
>4.
| Андросович І.І. Виробництво та споживання м"яса в Україні/І.І. Андросович // Науковий вiсник Нацiонального аграрного унiверситету, 2002,N Вип. 56.-С.66-68
|
>5.
| Андросович І.І. Формування ринку м"яса великої рогатої худоби/І. І. Андросович // Науковий вісник Національного аграрного університету, 2007. Вип.110. Ч.2.-С.166-169
|
>6.
| Андросович І.І. Шляхи формування ринку м"ясних ресурсів у регіонах/І.І. Андросович // Науковий вiсник Нацiонального аграрного унiверситету, 1999. т.Вип. 15.-С.133-135.
|
>7.
| Андросович І.І. Проблеми підвищення ефективності виробництва яловичини/І.І. Андросович // Науковий вiсник Нацiонального аграрного унiверситету, 2000. т.Вип. 23.-С.82-85
|
|