Поисковый запрос: <.>A=Гонтар, В. Т.$<.> |
Общее количество найденных документов : 17
Показаны документы с 1 по 10 |
|
>1.
| Шеренговий П.З. Вплив агроволокна на прискорення достигання ягід суниці/П. З. Шеренговий, В. Т. Гонтар // Науковий вісник Національного аграрного університету, 2008. Вип.123.-С.154-157
|
>2.
| Шеренговий П.З. Вирощування ранніх сортів суниці (Fragaria ananassa Duch.) в тунелях/П. З. Шеренговий, В. Т. Гонтар // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України, 2009. Вип.133.-С.72-75
|
>3.
| Шевчук Н.В. Удосконалення елементів технології розмноження клонових підщеп вишні та черешні вертикальними відсадками/Н. В. Шевчук, В. Т. Гонтар // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України, 2009. Вип.133.-С.201-206
|
>4.
| Шевченко І. В. Ефективність використання техногенної енергії за різних способів зрошення винограду/І. В. Шевченко, В. Т. Гонтар, О. І. Буракова // Таврійський науковий вісник, 2010,N Вип. 68.-С.70-77
|
>5.
| Шевченко І. В. Ефективність нових гербіцидів для контролю засміченості виноградників/І. В. Шевченко, В. Т. Гонтар // Таврійський науковий вісник, 2009,N Вип. 64.-С.42-49
|
>6.
| Гонтар В.Т. Агроекологічні основи ефективного використання грунтів Лісостепу і Полісся для вирощування яблуні/В.Т.Гонтар, І.І.Середа // Науковий вiсник Нацiонального аграрного унiверситету, 2000. т.Вип. 31.-С.148-151.
|
>7.
| Гонтар В.Т. Вологість в'янення плодових і ягідних культур на різних грунтах та грунтоутворюючих породах/В.Т. Гонтар, І.І. Середа // Науковий вiсник Нацiонального аграрного унiверситету, 2001,N Вип. 34.-С.95-98.
|
>8.
| Гонтар В.Т. Вплив окультурення дерново-підзолистого піщаного грунту на якість плодів яблуні/В.Т. Гонтар, І.І. Середа // Науковий вiсник Нацiонального аграрного унiверситету, 2002,N Вип.47.-С.208-211.
|
>9.
| Гонтар В.Т. Технологічні схеми вирощування малини/В.Т. Гонтар // Науковий вiсник Нацiонального аграрного унiверситету, 2002,N Вип. 57.-С.192-194
|
>10.
| Скалецька Л.Ф. Використання суниці в свіжому та переробленому вигляді/Л.Ф. Скалецька // Науковий вiсник Нацiонального аграрного унiверситету, 2002,N Вип. 57.-С.194-198
|
|
|