Поисковый запрос: <.>A=Данченко, О. О.$<.> |
Общее количество найденных документов : 11
Показаны документы с 1 по 10 |
|
>1.
| Данченко О.О. Породні особливості про-антиоксидантного гомеостазу тканин печінки гусей у ранньому постнатальному онтогенезі/О. О. Данченко, В. О. Хромишев, Л. М. Здоровцева // Науковий вісник Національного аграрного університету, 2008. Вип. 118.-С.13-17
|
>2.
| Данченко О.О. Вплив технологічних чинників на стан про-антиоксидантної рівноваги у тканинах печінки гусей/О. О. Данченко, В. П. Бородай , В. В. Мельник // Сучасне птахівництво, 2009,N № 9/10.-С.36-41
|
>3.
| Опанасенко М.М. Оксидативний розпад ліпідів у м'ясі птиці при зберіганні за умови низьких температур/М. М. Опанасенко, В. В. Калитка, О. О. Данченко // Ефективне птахівництво, 2010,N №2.-С.10-12
|
>4.
| Здоровцева Л.М. Стан системи антиоксидантного захисту у м'язових тканинах гусей в умовах гіпо- і гіпероксії/Л. М. Здоровцева, О. О. Данченко, Н. М. Мельникова // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України, 2011,N Вип. 167. Ч. 1. Серія "Ветеринарна медицина, якість і безпека продукції тваринництва".-С.49-57.
|
>5.
| Данченко О.О. Особливості антиоксидантного захисту мускусних качок в онтогенезі/О.О. Данченко, В.В. Калитка // Науковий вiсник Нацiонального аграрного унiверситету, 2001,N Вип. 34.-С.29-34.
|
>6.
| Данченко О.О. Стан перекисного окиснення ліпідів у гусеподібних за постнатального онтогенезу/О.О. Данченко, В.В. Калитка // Науковий вiсник Нацiонального аграрного унiверситету, 1998. т.Вип. 12.-С.66-69.
|
>7.
| Калитка В.В. Ефективність використання антиоксидантів дистинолу і стибілу у годівлі різних видів сільськогосподарської птиці/В.В. Калитка, О.І. Сухаренко, О.О. Данченко // Науковий вiсник Нацiонального аграрного унiверситету, 2004,N Вип.74.-С.149-155
|
>8.
| Вісник аграрної науки - 2004г.,N 8 (Введено оглавление)
|
>9.
| Данченко О.О. Екзогенна корекція ліпероксидації антиоксидантами у гусенят/О.О. Данченко, Ю.П. Морохіна, В.В. Калитка // Вісник аграрної науки, 2004,N № 8.-С.36-39
|
>10.
| Данченко О. О. Специфічність окисного псування і змін жирнокислотного складу ліпідів м'яса гусей під час його низькотемпературного зберігання/О. О. Данченко // Сучасне птахівництво, 2013,N № 4.-С.27-29
|
|
|