Поисковый запрос: <.>A=Колтунов, В.$<.> |
Общее количество найденных документов : 50
Показаны документы с 1 по 10 |
|
>1.
| Колтунов В.А. Збереженiсть моркви залежно вiд її складу пiд час закладання/В. А. Колтунов, Л. М. Струневич // Науковий вiсник Нацiонального аграрного унiверситету, 1997,N Вип. 1.-С.115-122
|
>2.
| Колтунов В.А. Удосконалення методики визначення якостi овочiв та картоплi/В.А.,Ермантраут Е.Р.,Шкляр О.Я.,Туркевич О.О.,Коленкова А.В.Колтунов // Науковий вiсник Нацiонального аграрного унiверситету, 1998,N Вип. 3.-С.131-139
|
>3.
| Колтунов В.А. Вплив антисептикiв на збудникiв грибних хвороб моркви/В. А. Колтунов, В. В. Бородай // Науковий вiсник Нацiонального аграрного унiверситету, 1999,N Вип. 13.-С.110-114
|
>4.
| Хилевич В.С. Проблеми i шляхи покращення органiзацiє заготiвлi i зберiгання сiльськогосподарської продукцiї/В. С. Хилевич, А. В. Назарова , В. А. Колтунов // Науковий вiсник Нацiонального аграрного унiверситету, 1999,N Вип. 13.-С.208-211
|
>5.
| Колтунов В.А. Хiмiчний склад районованих i перспективних сортiв моркви столовоє та його змiни при зберiганнi/В. А. Колтунов, В. В. Бородай // Науковий вiсник Нацiонального аграрного унiверситету, 1999,N Вип. 19.-С.С.177-181
|
>6.
| Колтунов В.А. Збереженність ранньостиглої білоголової капусти залежно від якості та способу упаковки/В.А.Колтунов, Я.А.Чабанюк // Науковий вiсник Нацiонального аграрного унiверситету, 2000. т.Вип. 31.-С.187-188.
|
>7.
| Колтунов В.А. Хімічний склад картоплі вітчизняної селекції/В.А.Колтунов, Л.М.Іщенко // Науковий вiсник Нацiонального аграрного унiверситету, 2000. т.Вип. 31.-С.189-190
|
>8.
| Колтунов В.А. Деякі фізичні та теплофізичні зміни коренеплодів під час зберігання/В.А.Колтунов, О.О.Туркевич // Науковий вiсник Нацiонального аграрного унiверситету, 2000. т.Вип. 31.-С.175-176.
|
>9.
| Колтунов В.А. Поширення хвороб та лежкість моркви залежно від якості закладених на зберігання коренеплодів/В.А. Колтунов, В.В. Бородай // Науковий вiсник Нацiонального аграрного унiверситету, 2002,N Вип. 57.-С.52-57
|
>10.
| Колтунов В.А. Зміна хімічного складу і кулінарних властивостей сортів картоплі в період зберігання/В.А. Колтунов, Л.М. Іщенко // Науковий вiсник Нацiонального аграрного унiверситету, 2002,N Вип. 57.-С.45-51
|
|
|