Поисковый запрос: <.>A=Король, Ц. О.$<.> |
Общее количество найденных документов : 11
Показаны документы с 1 по 11 |
>1.
| Свириденко Т.А. Вплив бактеріальних препаратів на ферментацію м'яса птиці/Т. А. Свириденко, Ц. О. Король [и др.] // Вісник аграрної науки, 2010,N №6.-С.58-61
|
>2.
| Свириденко Т.А. Протеолітичні процеси у філе курчат-бройлерів під впливом бактеріальних препаратів/Т. А. Свириденко, С. Г. Даниленко [и др.] // Вісник аграрної науки, 2011,N № 4.-С.60-63
|
>3.
| Жукова Я. Ф. Вплив теплової обробки на вміст летких ароматичних сполук у вершках/Я. Ф. Жукова, Ц. О. Король, В. В. Малова // Вісник аграрної науки, 2012,N № 8.-С.66-68
|
>4.
| Король Ц.О. Властивості бактеріального концентрату ЛАК-2 для сиров'ялених та сирокопчених м'ясних продуктів/Ц.О. Король, Н.Ф. Кігель, Л.О. Ландик // Науковий вiсник Нацiонального аграрного унiверситету, 2001,N Вип. 37.-С.152-157.
|
>5.
| Король Ц.О. Вплив бактеріальних препаратів на протеолітичні процеси в сиров'яленій ковбасі/Ц.О. Король, С.Г. Даниленко, Я.Ф. Жукова, Г.Ф. Насирова, Н.Ф. Кігель // Вісник аграрної науки, 2005,N №1.-С.51-53
|
>6.
| Вісник аграрної науки - 2004г.,N 4 (Введено оглавление)
|
>7.
| Король Ц.О. Селекція перспективних мікрококів та стафілококів для ферментації м'ясних продуктів/Ц.О. Король, С.Г. Даниленко, Н.Ф. Кігель // Вісник аграрної науки, 2004,N № 4.-С.56-59.
|
>8.
| Вісник аграрної науки - 2004г.,N 10 (Введено оглавление)
|
>9.
| Король Ц.О. Новий бактеріальний препарат "Лакмік" для ферментованих м'ясних продуктів/Ц.О. Король, С.Г. Даниленко, Н.Ф. Кігель // Вісник аграрної науки, 2004,N № 10.-С.66-69
|
>10.
| Жукова Я. Ф. Вплив пастеризації на накопичення ароматичних сполук у сировині для виробництва сиру/Я. Ф. Жукова, Ц. О. Король, В. В. Малова, Г. С. Чуманська // Вісник аграрної науки, 2014,N № 6.-С.64-67
|
>11.
| Король Ц. О. Вплив захисних середовищ на довготривале зберігання заквашувальної композиції ЛРР/Ц. О. Король // Продовольчі ресурси, 2016,N № 6.-С.158-166
|
|