Поисковый запрос: <.>A=Коцюмбас, Г. І.$<.> |
Общее количество найденных документов : 8
Показаны документы с 1 по 8 |
>1.
| Коцюмбас І.Я. Безпека і якість мясної продукції - запорука нашого здоров'я/І. Я. Коцюмбас, Г. І. Коцюмбас, В. П. Музика, О. М. Щебентовська
|
>2.
| Коцюмбас Г.І. Послідовність проведення патоморфологічного дослідження при діагностиці захворювань птиці/Г. І. Коцюмбас, М. І. Жила, О. М. Щебентовська // Ветеринарна медицина України, 2011,N №3.-С.23-26
|
>3.
| Коцюмбас Г. І. Вплив генетично модифікованих організмів на організм ссавців/Г. І. Коцюмбас // Сільський господар, 2011,N № 11/12.-С.16-19
|
>4.
| Коцюмбас Г.І. Нормативно-правові підстави щодо контролю м'ясних напівфабрикатів/Г. І. Коцюмбас, О. М. Щебентовська // Ветеринарна медицина України, 2012,N № 6.-С.31-35.
|
>5.
| Коцюмбас Г. І. Клініко-морфологічна характеристика синдрому дерматиту і неофропатій за цирковірозу свиней/Г. І. Коцюмбас // Тваринництво сьогодні, 2012,N № 6.-С.52-56
|
>6.
| Коцюмбас Г.І. Гістоструктура кори, мозочка, довгастого мозку та вмісту у них малонового діальдегіду при експериментальному Т-2 токсикозі свиней/Г.І. Коцюмбас, Н.П. Головчак // Науковий вiсник Нацiонального аграрного унiверситету, 2007,N Вип. 108.-С.179-186
|
>7.
| Коцюмбас Г. І. Вплив генетичномодифікованої сої на кількість та стійкість мікробного складу товстих кишок щурів першого та другого покоління/Г. І. Коцюмбас, І. Н. Кушнір, І. М. Самсонюк // Тваринництво України, 2013,N № 5.-С.44-47
|
>8.
| Коцюмбас Г.І. Т-2 токсикоз поросят і вплив різних розчинів гіпохлориту натрію на перебіг хвороби (симптоматика і патоморфологія)/Г.І. Коцюмбас // Сучасна ветеринарна медицина, 2007,N № 1.-С.28-30
|
|