Главная Упрощенный режим Описание
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Електронна картотека статей- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
 Найдено в других БД:Науковці НУБіП України (1)
Формат представления найденных документов:
полныйинформационный краткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>A=Кузнєцова, І. В.$<.>
Общее количество найденных документов : 15
Показаны документы с 1 по 15
1.

Кузнєцова І.В. Сучасний стан виробництва крохмалепродуктів у світі/І. В. Кузнєцова // Вісник аграрної науки, 2010,N №1.-С.66-68
2.

Кузнєцова І.В. Розторопша плямиста як сировина для харчової промисловості/І. В. Кузнєцова // Вісник аграрної науки, 2010,N №6.-С.62-63
3.

Ярчук М.М. Виробництво цукристих продуктів/М. М. Ярчук, В. В. Хареба, І. В. Кузнєцова, Н. О. Лукашенко // Вісник аграрної науки, 2010,N № 9.-С.54-57
4.

Хареба В.В. Інноваційні технології зберігання та переробки овоче-баштанної продукції/В. В. Хареба, Л. М. Хомічак, І. В. Кузнєцова // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України, 2011,N Вип. 162. Ч. 2.-С.190-196
5.

Хареба В. В. Харчове і лікувально-профілакттичне значення овочевих і баштанних культур/В. В. Хареба, І. В. Кузнєцова, О. В. Хареба // Таврійський науковий вісник, 2011,N Вип. 76.-С.141-146
6.

Кузнєцова І.В. Вивчення процесу дифузії молекул води під час сушіння листків стевії/І. В. Кузнєцова // Цукрові буряки, 2013,N № 2.-С.20-21
7.

Роїк М. В. Порівняльна оцінка якісних показників стевії (Stevia rebaudiana bertoni) вітчизняного та іноземного походження/М. В. Роїк, І. В. Кузнєцова // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України, 2013,N Вип. 183, ч. 1.-С.172-177
8.

Кузнєцова І.В. Зміна якісних показників листя стевії (Stevia Rebaudiana Bertoni) впродовж зберігання/І. В. Кузнєцова // Цукрові буряки, 2014,N № 1.-С.19-21
9.

Кузнєцова І.В. Конвективне сушіння лисків стевії (Stevia rebaudiana bertoni) у її післязбиральній обробці/І. В. Кузнєцова // Цукрові буряки, 2014,N № 4.-С.17-19
10.

Роїк М. В. Установлення стабільності екстрактів, отриманих з листків стевії/М. В. Роїк, І. В. Кузнєцова, В. О. Голодняк // Вісник аграрної науки, 2014,N № 11.-С.53-56
11.

Кузнєцова І.В. Вплив домішок у листках стевії на ефективність їх переробки/І. В. Кузнєцова // Цукрові буряки, 2015,N № 2.-С.16-17
12.

Роїк М. В. Екологічна стабільність стевії в Україні/М. В. Роїк, І. В. Кузнєцова // Вісник аграрної науки, 2016,N № 8.-С.8-13
13.

Роїк М.В. Вплив кліматичної складової на врожайні сть стевії/М. В. Роїк, І. В. Кузнєцова // Вісник аграрної науки, 2017,N № 10.-С.10-14.
14.

Роїк М. В. Технологія концентрату із сушених листків стевії/М. В. Роїк, І. В. Кузнєцова // Вісник аграрної науки, 2018,N № 4.-С.48-54
15.

Балян А. В. Енергетична та економічна ефективність вирощування і післязбирального обробляння стевії в ґрунтово-кліматичних умовах України/А. В. Балян, М. В. Роїк, І. В. Кузнєцова // Овочівництво і баштанництво, 2017,N Вип. 63.-С.17-25
 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)