Поисковый запрос: <.>A=Лизова, В. Ю.$<.> |
Общее количество найденных документов : 11
Показаны документы с 1 по 10 |
|
>1.
| Єресько Г.О. Вплив харчових добавок на розвиток молочнокислої мікрофлори при виробництві сиров'ялених ковбас/Г.О. Єресько, В.Ю. Лизова, О.М. Старчевой , Л.У. Войцехівська // Вісник аграрної науки, 2005,N №9.-С.55-57
|
>2.
| Вісник аграрної науки - 2004г.,N 2 (Введено оглавление)
|
>3.
| Вербицький С.Б. Значущість структурно-механічних показників консистенції м'ясних продуктів/С. Б. Вербицький, Л. В. Анісімова, В. Ю. Лизова // Вісник аграрної науки, 2012,N № 9.-С.52-55
|
>4.
| Войцехівська Л. У. Вплив бактеріального препарату на формування структури ферментованого суцільном'язового продукту зі свинини/Л. У. Войцехівська, В. Ю. Лизова, Л. П. Недорізанюк // Вісник аграрної науки, 2013,N № 3.-С.59-62
|
>5.
| Войцехівська Л.У. Вплив біотехнологічної обробки м'яса на смакоароматичні властивості шинкованих виробів/Л. У. Войцехівська, О. М. Старчевой, В. Ю. Лизова // Вісник аграрної науки, 2008,N №12.-С.59-62
|
>6.
| Войцехівська Л.У. Вплив біотехнологічної обробки м'яса на смакоароматичні властивості шинкованих виробів/Л. У. Войцехівська, В. Ю. Лизова, С. І. Середюк // Вісник аграрної науки, 2009,N №2.-С.63-66
|
>7.
| Лизова В. Ю. Застосуваня вуглеводів у технології ферментованих ковбас/В. Ю. Лизова, Л. І. Войцехівська // Вісник аграрної науки, 2011,N № 10.-С.54-57
|
>8.
| Лизова В.Ю. Вплив композиційної добавки " Компакт-БП" на мікробіологічні зміни ферментованих ковбас під час сушіння/В. Ю. Лизова // Мясной бизнес, 2010,N №5.-С.44-45
|
>9.
| Лизова В.Ю. Дослідження здатності сиров'ялених ковбас до зберігання/В. Ю. Лизова // Вісник аграрної науки, 2009,N №1.-С.77-79
|
>10.
| Лизова В.Ю. Композиційні добавки у технології виробництва сирокопчених ковбас/В.Ю. Лизова, О.М. Старчевой, Л.У. Войцеховська // Вісник аграрної науки, 2004,N № 2.-С.60-62.
|
|
|