Главная Упрощенный режим Описание
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Електронна картотека статей- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
в найденном
Формат представления найденных документов:
полныйинформационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>A=Лизова, В. Ю.$<.>
Общее количество найденных документов : 11
Показаны документы с 1 по 10
 1-10    11-11 
1.
05
Віс


    Вербицький, С. Б.
    Значущість структурно-механічних показників консистенції м'ясних продуктів [Текст] / С. Б. Вербицький, Л. В. Анісімова, В. Ю. Лизова // Вісник аграрної науки. - 2012. - № 9. - С. 52-55
УДК
РУБ 05
Рубрики: Продукти тваринництва--М'ясна промисловість


Доп.точки доступа:
Анісімова, Л. В.; Лизова, В. Ю.
Экземпляры всего: 1
ЧЗН (1)
Свободны: ЧЗН (1)
Найти похожие

2.
05
Віс


    Войцехівська, Л. У.
    Вплив бактеріального препарату на формування структури ферментованого суцільном'язового продукту зі свинини [Текст] / Л. У. Войцехівська, В. Ю. Лизова, Л. П. Недорізанюк // Вісник аграрної науки. - 2013. - № 3. - С. 59-62
УДК
РУБ 05
Рубрики: Продукти тваринництва--М'ясна промисловість


Доп.точки доступа:
Лизова, В. Ю.; Недорізанюк, Л. П.
Экземпляры всего: 1
ЧЗН (1)
Свободны: ЧЗН (1)
Найти похожие

3.
05
Віс


    Лизова, В. Ю.
    Застосуваня вуглеводів у технології ферментованих ковбас [Текст] / В. Ю. Лизова, Л. І. Войцехівська // Вісник аграрної науки. - 2011. - № 10. - С. 54-57
УДК
РУБ 05
Рубрики: Продукти тваринництва--Виробництво м'ясних продуктів


Доп.точки доступа:
Войцехівська, Л. І.
Экземпляры всего: 1
ЧЗН (1)
Свободны: ЧЗН (1)
Найти похожие

4.
05
Віс


    Лизова, В. Ю.
    Композиційні добавки у технології виробництва сирокопчених ковбас [Текст] / В.Ю. Лизова, О.М. Старчевой, Л.У. Войцеховська // Вісник аграрної науки. - 2004. - № 2. - С. 60-62.
ГРНТИ
УДК
РУБ 05
Рубрики: Продукти тваринництва--М'ясна промисловість


Доп.точки доступа:
Старчевой, О.М.; Войцеховська, Л.У.
Экземпляры всего: 1
ЧЗ-Н (1)
Свободны: ЧЗ-Н (1)
Найти похожие

5.
05
Віс


    Єресько, Г. О.
    Вплив харчових добавок на розвиток молочнокислої мікрофлори при виробництві сиров'ялених ковбас [Текст] / Г.О. Єресько, В.Ю. Лизова, О.М. Старчевой , Л.У. Войцехівська // Вісник аграрної науки. - 2005. - №9. - С. 55-57
УДК
РУБ 05
Рубрики: Продукти тваринництва--Молочна промисловість


Доп.точки доступа:
Лизова, В.Ю.; Старчевой , О.М.; Войцехівська, Л.У.
Экземпляры всего: 1
ЧЗ-Н (1)
Свободны: ЧЗ-Н (1)
Найти похожие

6.
05
Віс


    Лизова, В. Ю.
    Дослідження здатності сиров'ялених ковбас до зберігання [Текст] : библиография / В. Ю. Лизова // Вісник аграрної науки. - 2009. - №1. - С. 77-79
УДК
РУБ 05
Рубрики: Продукти тваринництва--М'ясні продукти

Экземпляры всего: 1
ЧЗН (1)
Свободны: ЧЗН (1)
Найти похожие

7.
05
Віс


    Войцехівська, Л. У.
    Вплив біотехнологічної обробки м'яса на смакоароматичні властивості шинкованих виробів [Текст] : библиография / Л. У. Войцехівська, О. М. Старчевой, В. Ю. Лизова // Вісник аграрної науки. - 2008. - №12. - С. 59-62
УДК
РУБ 05
Рубрики: Продукти тваринництва--М'ясні продукти


Доп.точки доступа:
Старчевой, О.М.; Лизова, В.Ю.
Экземпляры всего: 1
ЧЗН (1)
Свободны: ЧЗН (1)
Найти похожие

8.
05
Віс


    Войцехівська, Л. У.
    Вплив біотехнологічної обробки м'яса на смакоароматичні властивості шинкованих виробів [Текст] : библиография / Л. У. Войцехівська, В. Ю. Лизова, С. І. Середюк // Вісник аграрної науки. - 2009. - №2. - С. 63-66
УДК
РУБ 05
Рубрики: Продукти тваринництва--М'ясні продукти


Доп.точки доступа:
Лизова, В.Ю.; Середюк, С.І.
Экземпляры всего: 1
ЧЗН (1)
Свободных экз. нет
Найти похожие

9.
05
Мяс


    Лизова, В. Ю.
    Ферменти та їх використання у м'ясній промисловості [Текст] : библиография / В. Ю. Лизова, А. К. Башкірова // Мясной бизнес. - 2010. - №6. - С. 33-38
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--виробництво м'ясних продуктів


Доп.точки доступа:
Башкірова, А.К.
Экземпляры всего: 1
ЧЗ-4 (1)
Свободных экз. нет
Найти похожие

10.
05
Мяс
05 / Мяс-ЧЗ-4


    Лизова, В. Ю.
    Вплив композиційної добавки " Компакт-БП" на мікробіологічні зміни ферментованих ковбас під час сушіння [Текст] : библиография / В. Ю. Лизова // Мясной бизнес. - 2010. - №5. - С. 44-45
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість

Экземпляры всего: 1
Ф-12 (1)
Свободных экз. нет
Найти похожие

 1-10    11-11 
 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)