Главная Упрощенный режим Описание
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Електронна картотека статей- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
в найденном
Формат представления найденных документов:
полный информационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>A=Лизова, В. Ю.$<.>
Общее количество найденных документов : 11
Показаны документы с 1 по 10
 1-10    11-11 
1.

Вид документа : Статья из журнала
Шифр издания : 05/Віс
Автор(ы) : Войцехівська Л.У., Старчевой О.М., Лизова В.Ю.
Заглавие : Вплив біотехнологічної обробки м'яса на смакоароматичні властивості шинкованих виробів : библиография
Место публикации : Вісник аграрної науки. - 2008. - №12. - С. 59-62 (Шифр В 8 У/2008/12)
УДК : 637.524
Предметные рубрики: Продукти тваринництва-- М'ясні продукти
Экземпляры :ЧЗН(1)
Свободны : ЧЗН(1)
Найти похожие

2.

Вид документа : Статья из журнала
Шифр издания : 05/Віс
Автор(ы) : Лизова В.Ю.
Заглавие : Дослідження здатності сиров'ялених ковбас до зберігання : библиография
Место публикации : Вісник аграрної науки. - 2009. - №1. - С. 77-79 (Шифр В 8 У/2009/1)
УДК : 637.524
Предметные рубрики: Продукти тваринництва-- М'ясні продукти
Экземпляры :ЧЗН(1)
Свободны : ЧЗН(1)
Найти похожие

3.

Вид документа : Статья из журнала
Шифр издания : 05/Віс
Автор(ы) : Войцехівська Л.У., Лизова В.Ю., Середюк С.І.
Заглавие : Вплив біотехнологічної обробки м'яса на смакоароматичні властивості шинкованих виробів : библиография
Место публикации : Вісник аграрної науки. - 2009. - №2. - С. 63-66 (Шифр В 8 У/2009/2)
УДК : 637.524
Предметные рубрики: Продукти тваринництва-- М'ясні продукти
Экземпляры :ЧЗН(1)
Свободны : ЧЗН(1)
Найти похожие

4.

Вид документа : Статья из журнала
Шифр издания : 05/Мяс
Автор(ы) : Лизова В.Ю.
Заглавие : Вплив композиційної добавки " Компакт-БП" на мікробіологічні зміни ферментованих ковбас під час сушіння : библиография
Место публикации : Мясной бизнес. - 2010. - №5. - С. 44-45 (Шифр М 18 У/2010/5)
УДК : 637.5+ 664
Предметные рубрики: Харчова та переробна промисловість
Экземпляры :ЧЗ-4(1)
Свободны : ЧЗ-4(1)
Найти похожие

5.

Вид документа : Статья из журнала
Шифр издания : 05/Мяс
Автор(ы) : Лизова В.Ю., Башкірова А.К.
Заглавие : Ферменти та їх використання у м'ясній промисловості : библиография
Место публикации : Мясной бизнес. - 2010. - №6. - С. 33-38 (Шифр М 18 У/2010/6)
УДК : 637.5
Предметные рубрики: Харчова та переробна промисловість-- виробництво м'ясних продуктів
Экземпляры :ЧЗ-4(1)
Свободны : ЧЗ-4(1)
Найти похожие

6.

Вид документа : Статья из журнала
Шифр издания : 05/Віс
Автор(ы) : Лизова В. Ю., Войцехівська Л. І.
Заглавие : Застосуваня вуглеводів у технології ферментованих ковбас
Место публикации : Вісник аграрної науки. - 2011. - № 10. - С. 54-57 (Шифр В 8 У/2011/10)
УДК : 637.824
Предметные рубрики: Продукти тваринництва-- Виробництво м'ясних продуктів
Найти похожие

7.

Вид документа : Статья из журнала
Шифр издания : 05/Віс
Автор(ы) : Вербицький С.Б., Анісімова Л. В., Лизова В. Ю.
Заглавие : Значущість структурно-механічних показників консистенції м'ясних продуктів
Место публикации : Вісник аграрної науки. - 2012. - № 9. - С. 52-55 (Шифр В 8 У/2012/9)
УДК : 637.07
Предметные рубрики: Продукти тваринництва-- М'ясна промисловість
Найти похожие

8.

Вид документа : Статья из журнала
Шифр издания : 05/Віс
Автор(ы) : Єресько Г.О., Лизова В.Ю., Старчевой О.М., Войцехівська Л.У.
Заглавие : Вплив харчових добавок на розвиток молочнокислої мікрофлори при виробництві сиров'ялених ковбас
Место публикации : Вісник аграрної науки. - 2005. - №9. - С. 55-57 (Шифр В 8 У/2005/9)
УДК : 637.523
Предметные рубрики: Продукти тваринництва-- Молочна промисловість
Найти похожие

9.

Заглавие журнала :Вісник аграрної науки -2004г.,N 2
Интересные статьи :
Демиденко О.В. Гумусний стан чорнозему типового в умовах Лівобережного Лісостепу/ О.В. Демиденко, М.К. Шикула (стр.5-10.)
Цвей Я.П. Формування поживного режиму чорнозему при удобренні цукрових буряків у короткоротаційних сівозмінах/ Я.П. Цвей, О.І. Недашківський, М.О. Кисилевська (стр.11-14.)
Кириченко В.В. Особливості нових сортів тритикале харківської селекції/ В.В. Кириченко, Г.В. Щипак, І.А. Панченко (стр.15-18.)
Міщенко Л.Т. Вірусні інфекції та підвищення стійкості проти них рослин пшениці/ Л.Т. Міщенко (стр.19-22.)
Полупан О.П. Ефективність використання корів залежно від їхнього віку/ О.П. Полупан, Т.П. Коваль (стр.23-25.)
Мельник Ю.Ф. Епізоотологічна ефективність заходів боротьби з лейкозом великої рогатої худоби/ Ю.Ф. Мельник, М.С. Мандигра (стр.26-28.)
Шабля В.П. Раннє прогнозування надою за першу лактацію/ В.П. Шабля (стр.29-30.)
Сиволап Ю.М. Молекулярні маркери в селекції та насінництві соняшнику/ Ю.М. Сиволап, А.Є. Солоденко (стр.31-33.)
Федорович Є.І. Племінна цінність бугаїв-плідників західного внутрішньопородного типу української чорно-рябої молочної породи/ Є.І. Федорович, Й.З. Сірацький (стр.34-36.)
Стояннов Р.О. Генетична експертиза коней/ Р.О. Стояннов, Л.В. Осадча (стр.37-39.)
Булгаков В.М. Використання вібраційних робочих органів при викопуванні коренеплодів цукрових буряків/ В.М. Булгаков, І.В. Головач (стр.40-45.)
Пастухов В.І. Модель задачі визначення ефективності машиновикористання/ В.І. Пастухов (стр.46-48.)
Мусієнко М.М. Проблеми формування сталих агроекосистем в Україні/ М.М. Мусієнко (стр.49-53.)
Булигін С.Ю. Верифікація Wepp-моделі ерозії грунтів/ С.Ю. Булигін, А.Б. Ачасов (стр.54-56.)
Долгілевич М.Й. Вміст 137 cs у вегетативних органах чорниці та брусниці/ М.Й. Долгілевич (стр.57-59.)
Лизова В.Ю. Композиційні добавки у технології виробництва сирокопчених ковбас/ В.Ю. Лизова, О.М. Старчевой, Л.У. Войцеховська (стр.60-62.)
Губенко В.І. Регулювання експорту товарів з урахуванням валютних курсів/ В.І. Губенко (стр.63-65.)
Бабміндора Д.І. Економічна оцінка земель, забруднених промисловими відходами/ Д.І. Бабміндора (стр.66-69.)
Балян А.В. Особливості організації та розвитку тваринництва в гірській зоні Закарпаття/ А.В. Балян, М.Д. Федорюк, Л.В. Левандовська (стр.70-74.)
Баджурак О.В. Расовий склад збудників фітофтори на культурі томатів/ О.В. Баджурак (стр.75-76.)
Зеленянська Н.М. Вплив фізіологічно активних препаратів на накопичення пігментів у листках винограду/ Н.М. Зеленянська (стр.77-79.)
Піковська О.В. Оптимізація агрофізичних властивостей чорнозему звичайного при мінімалізації обробітку грунту/ О.В. Піковська (стр.80-81.)
Интересные статьи :
Найти похожие


10.

Вид документа : Статья из журнала
Шифр издания : 05/Віс
Автор(ы) : Лизова В.Ю., Старчевой О.М., Войцеховська Л.У.
Заглавие : Композиційні добавки у технології виробництва сирокопчених ковбас
Место публикации : Вісник аграрної науки. - 2004. - № 2. - С. 60-62. (Шифр В 8 У/2004/2)
ГРНТИ : 65.09.39
УДК : 637.523
Предметные рубрики: Продукти тваринництва-- М'ясна промисловість
Найти похожие

 1-10    11-11 
 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)