Главная Упрощенный режим Описание
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Електронна картотека статей- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
 Найдено в других БД:Національний університет біоресурсів і природокористування України (1)Науковці НУБіП України (1)
Формат представления найденных документов:
полныйинформационный краткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>A=Пасічний, В.$<.>
Общее количество найденных документов : 9
Показаны документы с 1 по 9
1.

Пасічний В.М. Харчова цінність та функціонально-технологічні характеристики тваринної і рослинної сировини, що визначають якість м'ясопродуктів/В. М. Пасічний // Мясной бизнес, 2009,N №4.-С.77-79
2.

Пасічний В.М. Перспективні напрямки виробництва м'ясних та м'ясо-рослинних напівфабрикатів/В. М. Пасічний // Мясное дело , 2009,N №8.-С.15-19
3.

Пасічний В.М. Фаршеві та паштетні консерви з використанням композицій гідроколоїдів/В. М. Пасічний, П. М. Сабадаш // Мясное дело , 2009,N №9.-С.36-37
4.

Пасічний В. Раціональні підходи до підвищення ефективності виробництва м'ясопереробних підприємств/В. Пасічний // Мясной бизнес, 2010,N №4.-С.79-80
5.

Пасічний В.М. Технологія напівкопчених ковбас/В. М. Пасічний, О. О. Мороз // Мясное дело , 2011,N №1.-С.26-27
6.

Тимчук А. Сучасний підхід до розроблення технології сиркових виробів/А. Тимчук, О. Оноприійчук [и др.] // Продовольча індустрія АПК, 2015,N 1/2.-С.25-29.
7.

Пасічний В. Ранні овочі: виробництво, реалізація, ефективність/В. Пасічний // Овощеводство, 2017,N № 4.-С.20-24.
8.

Камбулова Ю. Реологічні влвстивості порошкових кремів зниженої жирності з різновидами цукрів/Ю. Камбулова, О. В. Кобилінська [и др.] // Продовольча індустрія АПК, 2017,N №1/2
9.

Пшенична Т. Якість полікомпонентних згустків, одержаних термокислотним осадженням молока/Т. Пшенична, О. Грек [и др.] // Продовольча індустрія АПК, 2018,N № 1.-С.24-29.
 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)