Главная Упрощенный режим Описание
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Електронна картотека статей- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
 Найдено в других БД:Національний університет біоресурсів і природокористування України (1)Науковці НУБіП України (1)
Формат представления найденных документов:
полный информационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>A=Пасічний, В.$<.>
Общее количество найденных документов : 9
Показаны документы с 1 по 9
1.

Вид документа : Статья из журнала
Шифр издания : 05/Мяс
Автор(ы) : Пасічний В.М.
Заглавие : Харчова цінність та функціонально-технологічні характеристики тваринної і рослинної сировини, що визначають якість м'ясопродуктів : библиография
Место публикации : Мясной бизнес. - 2009. - №4. - С. 77-79 (Шифр М 18 У/2009/4)
УДК : 637.5
Предметные рубрики: Харчова та переробна промисловість
Экземпляры :Ф-4(1)
Свободны : Ф-4(1)
Найти похожие

2.

Вид документа : Статья из журнала
Шифр издания : 05/Мяс
Автор(ы) : Пасічний В.М.
Заглавие : Перспективні напрямки виробництва м'ясних та м'ясо-рослинних напівфабрикатів : библиография
Место публикации : Мясное дело . - 2009. - №8. - С. 15-19 (Шифр М 15 У/2009/8)
УДК : 637.5
Предметные рубрики: Харчова та переробна промисловість-- виробництво м'ясних продуктів
Экземпляры :Ф-4(1)
Свободны : Ф-4(1)
Найти похожие

3.

Вид документа : Статья из журнала
Шифр издания : 05/Мяс
Автор(ы) : Пасічний В.М., Сабадаш П.М.
Заглавие : Фаршеві та паштетні консерви з використанням композицій гідроколоїдів : библиография
Место публикации : Мясное дело . - 2009. - №9. - С. 36-37 (Шифр М 15 У/2009/9)
УДК : 637.5: 664.8/.9
Предметные рубрики: Продукти тваринництва-- М'ясні продукти
Экземпляры :ЧЗ-4(1)
Свободны : ЧЗ-4(1)
Найти похожие

4.

Вид документа : Статья из журнала
Шифр издания : 05/Про
Автор(ы) : Пасічний В.
Заглавие : Раціональні підходи до підвищення ефективності виробництва м'ясопереробних підприємств : библиография
Место публикации : Мясной бизнес. - 2010. - №4. - С. 79-80 (Шифр М 18 У/2010/4)
УДК : 664
Предметные рубрики: Харчова та переробна промисловість-- виробництво м'ясних продуктів
Экземпляры :ЧЗ-4(1)
Свободны : ЧЗ-4(1)
Найти похожие

5.

Вид документа : Статья из журнала
Шифр издания : 05/Мяс
Автор(ы) : Пасічний В.М., Мороз О.О.
Заглавие : Технологія напівкопчених ковбас : библиография
Место публикации : Мясное дело . - 2011. - №1. - С. 26-27 (Шифр М 15 У/2011/1)
УДК : 637.5
Предметные рубрики: Продукти тваринництва-- М'ясна промисловість
Найти похожие

6.

Вид документа : Статья из журнала
Шифр издания : 05/Про
Автор(ы) : Тимчук А., Оноприійчук О., Грек О., Пухляк А., Пасічний В.
Заглавие : Сучасний підхід до розроблення технології сиркових виробів : библиография
Место публикации : Продовольча індустрія АПК. - 2015. - 1/2. - С. 25-29. (Шифр П 45 У/2015/1/2)
Примечания : Библиогр. в конце ст.
УДК : 637.1+664.76
Предметные рубрики: Продукція тваринництва-- Молочна промисловість-- Консервування харчових продуктів
Экземпляры :Філія 12-го корпусу(1)
Свободны : Філія 12-го корпусу(1)
Найти похожие

7.

Вид документа : Статья из журнала
Шифр издания : 05/Ово
Автор(ы) : Пасічний В.
Заглавие : Ранні овочі: виробництво, реалізація, ефективність : библиография
Место публикации : Овощеводство. - 2017. - № 4. - С. 20-24. (Шифр О 3 У/2017/4)
УДК : 635:339.13
Предметные рубрики: Овочівництво-- Ринок
Найти похожие

8.

Вид документа : Статья из журнала
Шифр издания : 05/Про
Автор(ы) : Камбулова Ю., Кобилінська О. В., Яценко В. М., Пасічний В., Звягінцева-Семенець Ю.
Заглавие : Реологічні влвстивості порошкових кремів зниженої жирності з різновидами цукрів : библиография
Место публикации : Продовольча індустрія АПК. - 2017. - №1/2 (Шифр П 45 У/2017/1/2)
УДК : 664
Предметные рубрики: Харчова та переробна промисловість
Аннотация: Наведено результати аналізу кремів з сахарозою, глюкозою, фруктозою. Авторами надані рекомендації щодо практичного використання кремів
Экземпляры :Читальний зал для науковців(1)
Свободны : Читальний зал для науковців(1)
Найти похожие

9.

Вид документа : Статья из журнала
Шифр издания : 05/Про
Автор(ы) : Пшенична Т., Грек О., Оноприійчук О., Пасічний В., Чубенко Л.
Заглавие : Якість полікомпонентних згустків, одержаних термокислотним осадженням молока : библиография
Место публикации : Продовольча індустрія АПК. - 2018. - № 1. - С. 24-29. (Шифр П 45 У/2018/1)
УДК : 637.334.2
Предметные рубрики: Харчова та переробна промисловість-- Харчові добавки
Экземпляры :Читальний зал для науковців(1)
Свободны : Читальний зал для науковців(1)
Найти похожие

 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)