Главная Упрощенный режим Описание
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Електронна картотека статей- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
в найденном
 Найдено в других БД:Національний університет біоресурсів і природокористування України (35)Науковці НУБіП України (37)Програми навчальних дисциплін (4)Історія НУБіП України (2)
Формат представления найденных документов:
полныйинформационный краткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>A=Подпрятов, Г.$<.>
Общее количество найденных документов : 36
Показаны документы с 1 по 10
 1-10    11-20   21-30   31-36 
1.

Скалецька Л.Ф. Якість та збереженість зерна пшениці сорту Поліська 90, сформованого за різних метеорогічних умов/Л. Ф. Скалецька, Г. І. Подпрятов, М. В. Коберник // Біоресурси і природокористування, 2010. Т.2,N №1/2.-С.65-71
2.

Подпрятов Г. Якісні продукти - населенню. сировину - переробникам/Г. Подпрятов, Л. Скалецька // Продовольча індустрія АПК, 2012,N № 1.-С.7-9
3.

Подпрятов Г. Що формує хлібопекарську придатність борошна/Г. Подпрятов, Н. Ящук // Продовольча індустрія АПК, 2012,N № 2.-С.13-15
4.

Скалецька Л.Ф. Шляхи максимального збереження коренеплодів буряка столового,вирощених за різних умов мінерального живлення /Л. Ф. Скалецька , Г. І. Подпрятов, О. В. Завадська // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України, 2011,N Вип. 162. Ч. 2.-С.247-253
5.

Подпрятов Г.І. Хлібопекарські властивості зерна пшениці в залежності від режимів і тривалості зберігання/Г. І. Подпрятов, А. В. Бобер // Біоресурси і природокористування, 2010. Т. 2,N № 3/4.-С.75-78
6.

Подпрятов Г.І. Розробка технічних засобів контролю газового середовища в овочесховищах/Г. І. Подпрятов, С. М. Гунько, В. В. Бойко, Г. І. Булах // Сучасне овочівництво: освіта, наука та інновації : матеріали наук.-практ. конф., присв'яченої 80-річчю від дня народження видатного вченого-овочівника Барабаша Ореста Юліановича, м. Київ 13-14 грудня 2012 р.-С.128-129.
7.

Подпрятов Г.И. Рожь в закромах-как она себя ведет, что меняется, какими будут мука и крахмал/Г. И. Подпрятов, Н. О. Ящук // Зерно, 2009,N №6.-С.96-100
8.

Подпрятов Г. І. Про функціонерство і творчість/Г. І. Подпрятов // Аграрна наука і освіта, 2000,N № 1.-С.192-194
9.

Подпрятов Г.І. Принцип побудови рейтинг-класифікацій/Г.І. Подпрятов, А.В. Шостак , І.І. Мельник // Аграрна наука і освіта, 2001. т.Т. 2,N № 1-2.-С.165-170.
10.

Скалецька Л.Ф. Придатність до зберігання та переробки коренеплодів моркви, вирощених за різних умов мінерального живлення/Л. Ф. Скалецька , Г. І. Подпрятов, О. В. Завадська // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України, 2011,N Вип. 162. Ч. 2.-С.254-260
 1-10    11-20   21-30   31-36 
 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)