Главная Упрощенный режим Описание
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Електронна картотека статей- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
в найденном
 Найдено в других БД:Національний університет біоресурсів і природокористування України (3)
Формат представления найденных документов:
полныйинформационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>A=Позняк, О.$<.>
Общее количество найденных документов : 42
Показаны документы с 1 по 10
 1-10    11-20   21-30   31-40   41-42 
1.
06
Ово


    Позняк, О. В.
    Інновації в овочівництві: збагачення вітчизняного ринку малопоширених рослин [Текст] : библиография / О. В. Позняк, Ю. В. Ткалич, Л. В. Чабан, В. М. Несин // Овочівництво і баштанництво. - 2017. - Вип. 63. - С. 280-290
УДК
РУБ 06
Рубрики: Овочівництво--Малопоширені культури


Доп.точки доступа:
Ткалич, Ю. В.; Чабан, Л. В.; Несин, В. М.
Экземпляры всего: 1
ЧЗН (1)
Свободны: ЧЗН (1)
Найти похожие

2.
05
Нас


    Хареба, В. В.
    Історія ніжинського огірка [Текст] : библиография / В. В. Хареба, І. О. Федосий, О. В. Позняк // Настоящий хозяин. - 2009. - № 12. - С. 34-38
УДК
РУБ 05
Рубрики: Овочівництво--Огірки


Доп.точки доступа:
Федосій, І.О.; Позняк, О.В.
Экземпляры всего: 1
ЧЗН (1)
Свободных экз. нет
Найти похожие

3.
05
Ово


    Позняк, О.
    Аборигенні дикорослі рослини: знайомство, використання, вирощування [Текст] : библиография / О. Позняк // Овощи и фрукты. - 2020. - № 9. - С. 31-39.
УДК
РУБ 05
Рубрики: Овочівництво--Малопоширені культури

Экземпляры всего: 1
Читальний зал для науковців (1)
Свободны: Читальний зал для науковців (1)
Найти похожие

4.
05
Ово


    Позняк, О.
    Аборигенні дикорослі рослини: знайомство, використання, вирощування [Текст] : библиография / О. Позняк // Овощи и фрукты. - 2020. - № 7. - С. 26-33.
УДК
РУБ 05
Рубрики: Ботаніка--Систематика рослин

Экземпляры всего: 2
Читальний зал для науковців (2)
Свободны: Читальний зал для науковців (2)
Найти похожие

5.
05
Ово


    Позняк, О.
    Базелла біла - "Повзучий шпинат" [Текст] : библиография / О. Позняк // Овощи и фрукты. - 2021. - № 10. - С. 30-35.
УДК
РУБ 05
Рубрики: Овочівництво--Листові овочі

Экземпляры всего: 1
ЧЗ-4 (1)
Свободны: ЧЗ-4 (1)
Найти похожие

6.
06
Кір


    Позняк, О. В.
    Бамія (гібіск їстівний) - перспективний інтродуцент для овочівництва України [Текст] / О. В. Позняк, М. В. Харицький // Вісник Степу : наук. зб. Ювілейний вип. до 100-річчя Кіровоград. ін-ту АПВ : матеріали VIII Всеукр. наук.-практ. конф. молодих вчених і спеціалістів "Агропромислове виробництво України - стан і перспективи розвитку" : 31 травня - 1 червня 2012 року. - 2012. - Ч. 2. - С. 146-148.
УДК
РУБ 06
Рубрики: Овочівництво


Доп.точки доступа:
Харицький, М.В.
Экземпляры всего: 1
НФ (1)
Свободны: НФ (1)
Найти похожие

7.
05
Ово


    Аутко, А. А.
    Бессубстратная технология выращивания томата и огурца в зимних теплицах [Текст] : библиография / А. А. Аутко, О. В. Позняк, Н. Н. Долбик // Овощеводство и тепличное хозяйство. - 2007. - №2. - С. 23-24
УДК
РУБ 05
Рубрики: Овочівництво--Закритий грунт


Доп.точки доступа:
Позняк, О.В.; Долбик, Н.Н.
Экземпляры всего: 1
Читальний зал для науковців (1)
Свободны: Читальний зал для науковців (1)
Найти похожие

8.
05
Дім


    Позняк, О.
    Вівсяний корінь - коренеплід з устрічним смаком [Текст] : библиография / О. Позняк // Дім, сад, город. - 2020. - № 5. - С. 8-10.
УДК
РУБ 05
Рубрики: Овочівництво--Малопоширені культури

Экземпляры всего: 1
Читальний зал для науковців (1)
Свободны: Читальний зал для науковців (1)
Найти похожие

9.
05
Дім


    Позняк, О. В.
    Віддячить ревень за увагу [Текст] / О. В. Позняк // Дім, сад, город. - 2013. - № 2. - С. 2-4
УДК
РУБ 05
Рубрики: Овочівництво--Зеленні культури--Ревінь

Экземпляры всего: 1
Ф-1 (1)
Свободны: Ф-1 (1)
Найти похожие

10.
05
Пла


    Позняк, О.
    Вирощування орегано [Текст] : бібліографія / О. Позняк // Плантатор. - 2014. - № 6. - С. 66-67
УДК
РУБ 05
Рубрики: Овочівництво--Зеленні культури
Аннотация: Надземну частину материнки звичайної, що зібрана на початку цвітіння, використовують як пряність в усьому світі під назвою "орегано". Її вживають свіжою та сушеною, вона входить до складу багатьох пряних сумішей і композицій.

Экземпляры всего: 1
ЧЗН (1)
Свободны: ЧЗН (1)
Найти похожие

 1-10    11-20   21-30   31-40   41-42 
 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)