Главная Упрощенный режим Описание
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Електронна картотека статей- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
в найденном
Формат представления найденных документов:
полныйинформационный краткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>A=Рибалка, О.$<.>
Общее количество найденных документов : 32
Показаны документы с 1 по 10
 1-10    11-20   21-30   31-32 
1.

Степаненко А. І. Маркерний аналіз генів поліфенолоксидази (РРО) у сортах м'якої пшениці/А. І. Степаненко, А. В. Трояновська [и др.] // Физиология растений и генетика, 2014. т.Т. 46,N № 6.-С.490-497
2.

Сиволап Ю.М. Молекулярно-генетичні й технологічні особливості озимого тритикале сорту папсуєвське/Ю.М. Сиволап, О.В. Галаєв, О.І. Рибалка, В.Д. Тищенко // Вісник аграрної науки, 2005,N №5.-С.43-46
3.

Рибалка О. У соку з проростків пшениці та ячменю більше вітамінів, ніж букв в алфавіті/О. Рибалка // Зерно і хліб, 2009,N № 4.-С.7-11
4.

Рибалка О. Підходи до конструювання селекціонерами нових сортів пивоварного ячменю невпинно розширюються/О. Рибалка, А. Лінчевський // Зерно і хліб, 2009,N № 4.-С.46-47
5.

Рибалка О. Останнім часом у пивоварів посилена увага до голозерного ячменю/О. Рибалка, А. Лінчевський // Зерно і хліб, 2009,N №1.-С.52-53
6.

Рибалка О. Одеські селекціонери зробили революційний крок, створивши сильні та екстрасильні сорти пшениці, толерантні до ушкодження зерна клопом-черепашкою/О. Рибалка, В. Соколов, М. Червоніс // Зерно і хліб, 2009,N №2.-С.5-8
7.

Рибалка О. Новий продукт здорового харчування на основі ячменю ваксі, висівок чорнозерної пшениці та борошна льону стане вашими ефективними ліками від тяжких недуг/О. Рибалка // Зерно і хліб, 2014,N № 1.-С.48-51
8.

Рибалка О. Наводимо висновки світової біотехнологічної науки при дослідженні біосинтезу та накопичення запасних білків у пшеничному зерні/О. Рибалка // Зерно і хліб. -К.:Редакційно-видавничий центр "ЗіХ", 2011,N № 4.-С.28-30
9.

Рибалка О. Людство вперто продовжує розмелювати пшеницю в біле рафіноване, фактично перепалене борошно, а цінні висівки називати відходами/О. Рибалка // Зерно і хліб. -К.:Редакційно-видавничий центр "ЗіХ", 2011,N N 2.-С.9-12
10.

Рибалка О. Для борошномелів і пекарів уже з'явився лабораторний прилад, який за інформативністю аналізу замінює відразу три аналоги/О. Рибалка // Зерно і хліб, 2010,N №2
 1-10    11-20   21-30   31-32 
 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)