Главная Упрощенный режим Описание
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Електронна картотека статей- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
в найденном
Формат представления найденных документов:
полныйинформационный краткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>A=Рибалка, О.$<.>
Общее количество найденных документов : 32
Показаны документы с 1 по 10
 1-10    11-20   21-30   31-32 
1.

Рибалка О. І. Генетичні та селекційні критерії створення сортів зернових культур спирто-дистилятного напряму технологічного використання зерна/О. І. Рибалка, М. В. Червоніс [и др.] // Физиология и биохимия культурных растений, 2013. т.Т. 45,N № 1.-С.3-19
2.

Рибалка О. Давайте зважено осмислимо проблему зниження біологічної цінності пшениці з огляду на зростання її врожайності/О. Рибалка // Зерно і хліб, 2012,N № 4.-С.22-24
3.

Рибалка О. Давайте зважено осмислимо проблему зниження біологічної цінності пшениці з огляду на зростання її врожайності/О. Рибалка // Зерно і хліб, 2012,N № 2.-С.32-33
4.

Рибалка О. Важко повірити, але сьогоднішні сорти пшениці за якістю різняться від співродичів навіть півстолітньої давності/О. Рибалка // Зерно і хліб, 2014,N № 2.-С.6-9
5.

Рибалка О. Новий продукт здорового харчування на основі ячменю ваксі, висівок чорнозерної пшениці та борошна льону стане вашими ефективними ліками від тяжких недуг/О. Рибалка // Зерно і хліб, 2014,N № 1.-С.48-51
6.

Рибалка О. Болить душа за нинішню і майбутню долю вітчизняної селекційної науки. Болить і не перестає/О. Рибалка // Зерно і хліб, 2013,N № 4.-С.22-26
7.

Рибалка О. Одеські селекціонери зробили революційний крок, створивши сильні та екстрасильні сорти пшениці, толерантні до ушкодження зерна клопом-черепашкою/О. Рибалка, В. Соколов, М. Червоніс // Зерно і хліб, 2009,N №2.-С.5-8
8.

Рибалка О.І. Оцінка якості зерна пшениці на ранніх етапах селекції/О. І. Рибалка, М. В. Червоніс, М. А. Литвиненко // Вісник аграрної науки, 2009,N №1.-С.44-48
9.

Рибалка О. Останнім часом у пивоварів посилена увага до голозерного ячменю/О. Рибалка, А. Лінчевський // Зерно і хліб, 2009,N №1.-С.52-53
10.

Рибалка О.І. Генетичне різноманіття пшениці у створенні сортів для виробництва біоетанолу/О.І. Рибалка, М.В. Червоніс, М.А. Литвиненко // Вісник аграрної науки, 2007,N №9.-С.32-36
 1-10    11-20   21-30   31-32 
 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)