Главная Упрощенный режим Описание
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Електронна картотека статей- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
в найденном
Формат представления найденных документов:
полныйинформационный краткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>A=Рибалка, О.$<.>
Общее количество найденных документов : 32
Показаны документы с 1 по 10
 1-10    11-20   21-30   31-32 
1.

Рибалка О. І. Агрономічний потенціал і перспективи тритикале/О. І. Рибалка, В В. Моргун, Б. В. Моргун, В. М. Починок // Физиология растений и генетика, 2015,N № 2.-С.95-111
2.

Рибалка О. Болить душа за нинішню і майбутню долю вітчизняної селекційної науки. Болить і не перестає/О. Рибалка // Зерно і хліб, 2013,N № 4.-С.22-26
3.

Рибалка О. Борошно ячменю і шавліїї в хлібі. Мудрування науковців ачи заслін невиліковним недугам?/О. Рибалка // Зерно і хліб, 2015,N № 3.-С.3-5.
4.

Рибалка О. Будь-яка технологія термічної обробки їжі за 120 * с спричиняє утворення небезпечного для здоров'я акриламіду /О. Рибалка // Зерно і хліб, 2010,N №2.-С.12-14
5.

Рибалка О. Важко повірити, але сьогоднішні сорти пшениці за якістю різняться від співродичів навіть півстолітньої давності/О. Рибалка // Зерно і хліб, 2014,N № 2.-С.6-9
6.

Рибалка О.І. Використання в селекції пшениці транслокації 1 RS. 1 BL/О.І. Рибалка, М.А. Литвиненко // Вісник аграрної науки, 2007,N № 12.-С.36-40
7.

Рибалка О.І. Використання пшениці ваксі для селекції сортів нового покоління/О.І. Рибалка, М.А. Литвиненко // Вісник аграрної науки, 2008,N №7.-С.34-38
8.

Рибалка О. І. Генетичні та селекційні критерії створення сортів зернових культур спирто-дистилятного напряму технологічного використання зерна/О. І. Рибалка, М. В. Червоніс [и др.] // Физиология и биохимия культурных растений, 2013. т.Т. 45,N № 1.-С.3-19
9.

Рибалка О.І. Генетичне різноманіття пшениці у створенні сортів для виробництва біоетанолу/О.І. Рибалка, М.В. Червоніс, М.А. Литвиненко // Вісник аграрної науки, 2007,N №9.-С.32-36
10.

Рибалка О. Давайте зважено осмислимо проблему зниження біологічної цінності пшениці з огляду на зростання її врожайності/О. Рибалка // Зерно і хліб, 2012,N № 2.-С.32-33
 1-10    11-20   21-30   31-32 
 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)