Поисковый запрос: <.>A=Рибалка, О.$<.> |
Общее количество найденных документов : 32
Показаны документы с 1 по 10 |
|
>1.
| Рибалка О. І. Агрономічний потенціал і перспективи тритикале/О. І. Рибалка, В В. Моргун, Б. В. Моргун, В. М. Починок // Физиология растений и генетика, 2015,N № 2.-С.95-111
|
>2.
| Рибалка О. Болить душа за нинішню і майбутню долю вітчизняної селекційної науки. Болить і не перестає/О. Рибалка // Зерно і хліб, 2013,N № 4.-С.22-26
|
>3.
| Рибалка О. Борошно ячменю і шавліїї в хлібі. Мудрування науковців ачи заслін невиліковним недугам?/О. Рибалка // Зерно і хліб, 2015,N № 3.-С.3-5.
|
>4.
| Рибалка О. Будь-яка технологія термічної обробки їжі за 120 * с спричиняє утворення небезпечного для здоров'я акриламіду /О. Рибалка // Зерно і хліб, 2010,N №2.-С.12-14
|
>5.
| Рибалка О. Важко повірити, але сьогоднішні сорти пшениці за якістю різняться від співродичів навіть півстолітньої давності/О. Рибалка // Зерно і хліб, 2014,N № 2.-С.6-9
|
>6.
| Рибалка О.І. Використання в селекції пшениці транслокації 1 RS. 1 BL/О.І. Рибалка, М.А. Литвиненко // Вісник аграрної науки, 2007,N № 12.-С.36-40
|
>7.
| Рибалка О.І. Використання пшениці ваксі для селекції сортів нового покоління/О.І. Рибалка, М.А. Литвиненко // Вісник аграрної науки, 2008,N №7.-С.34-38
|
>8.
| Рибалка О. І. Генетичні та селекційні критерії створення сортів зернових культур спирто-дистилятного напряму технологічного використання зерна/О. І. Рибалка, М. В. Червоніс [и др.] // Физиология и биохимия культурных растений, 2013. т.Т. 45,N № 1.-С.3-19
|
>9.
| Рибалка О.І. Генетичне різноманіття пшениці у створенні сортів для виробництва біоетанолу/О.І. Рибалка, М.В. Червоніс, М.А. Литвиненко // Вісник аграрної науки, 2007,N №9.-С.32-36
|
>10.
| Рибалка О. Давайте зважено осмислимо проблему зниження біологічної цінності пшениці з огляду на зростання її врожайності/О. Рибалка // Зерно і хліб, 2012,N № 2.-С.32-33
|
|
|