Главная Упрощенный режим Описание
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Електронна картотека статей- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
в найденном
Формат представления найденных документов:
полныйинформационный краткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>A=Рибалка, О.$<.>
Общее количество найденных документов : 32
Показаны документы с 1 по 10
 1-10    11-20   21-30   31-32 
1.

Рибалка О. Останнім часом у пивоварів посилена увага до голозерного ячменю/О. Рибалка, А. Лінчевський // Зерно і хліб, 2009,N №1.-С.52-53
2.

Рибалка О.І. Оцінка якості зерна пшениці на ранніх етапах селекції/О. І. Рибалка, М. В. Червоніс, М. А. Литвиненко // Вісник аграрної науки, 2009,N №1.-С.44-48
3.

Рибалка О. Одеські селекціонери зробили революційний крок, створивши сильні та екстрасильні сорти пшениці, толерантні до ушкодження зерна клопом-черепашкою/О. Рибалка, В. Соколов, М. Червоніс // Зерно і хліб, 2009,N №2.-С.5-8
4.

Рибалка О.І. Новітні генетичні аспекти поліпшення якості пшениці/О. І. Рибалка, М. А. Литвиненко // Вісник аграрної науки, 2009,N №4.-С.35-39
5.

Рибалка О.І. Створення сортів пшениці спеціального використання/О. І. Рибалка, М. А. Литвиненко // Вісник аграрної науки, 2009,N №6.-С.36-41
6.

Рибалка О.І. Унікальні цілющі властивості соку проростків пшениці та ячменю/О. І. Рибалка // Хранение и переработка зерна, 2009,N № 7.-С.63-66
7.

Рибалка О.І. Селекція сортів пшениці за толерантністю клейковини та ушкодження зерна клопом-черепашкою/О. І. Рибалка, М. В. Червоніс, М. А. Литвиненко // Вісник аграрної науки, 2009,N №8.-С.44-49
8.

Рибалка О. У соку з проростків пшениці та ячменю більше вітамінів, ніж букв в алфавіті/О. Рибалка // Зерно і хліб, 2009,N № 4.-С.7-11
9.

Рибалка О. Підходи до конструювання селекціонерами нових сортів пивоварного ячменю невпинно розширюються/О. Рибалка, А. Лінчевський // Зерно і хліб, 2009,N № 4.-С.46-47
10.

Рибалка О.І. Новий ДСТУ 3768:2009 стандарт на зерно пшениці: чи буде межа безглуздю?/О. І. Рибалка // Хранение и переработка зерна, 2009,N №10.-С.23-27
 1-10    11-20   21-30   31-32 
 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)