Главная Упрощенный режим Описание
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Електронна картотека статей- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
в найденном
Формат представления найденных документов:
полныйинформационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>A=Рибалка, О.$<.>
Общее количество найденных документов : 32
Показаны документы с 1 по 10
 1-10    11-20   21-30   31-32 
1.
05
Физ


    Степаненко, А. І.
    Маркерний аналіз генів поліфенолоксидази (РРО) у сортах м'якої пшениці [Текст] : библиография / А. І. Степаненко, А. В. Трояновська [и др.] // Физиология растений и генетика. - 2014. - Т. 46, № 6. - С. 490-497. - Библиогр. в конце ст.
УДК
РУБ 05
Рубрики: Рослинництво--Біотехнологія


Доп.точки доступа:
Трояновська, А. В.; Моргун, Б. В.; Чугункова, Т. В.; Великожон, Л. Г.; Рибалка, О. І.; Поліщук, С. С.
Экземпляры всего: 1
ЧЗН (1)
Свободны: ЧЗН (1)
Найти похожие

2.
05
Віс


    Сиволап, Ю. М.
    Молекулярно-генетичні й технологічні особливості озимого тритикале сорту папсуєвське [Текст] / Ю.М. Сиволап, О.В. Галаєв, О.І. Рибалка, В.Д. Тищенко // Вісник аграрної науки. - 2005. - №5. - С. 43-46
УДК
РУБ 05
Рубрики: Рослинництво--Селекція


Доп.точки доступа:
Галаєв, О.В.; Рибалка, О.І.; Тищенко, В.Д.
Экземпляры всего: 1
ЧЗ-Н (1)
Свободны: ЧЗ-Н (1)
Найти похожие

3.
05
Зер


    Рибалка, О.
    У соку з проростків пшениці та ячменю більше вітамінів, ніж букв в алфавіті [Текст] : библиография / О. Рибалка // Зерно і хліб. - 2009. - № 4. - С. 7-11
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Хлібопекарське виробництво

Экземпляры всего: 1
ЧЗН (1)
Свободны: ЧЗН (1)
Найти похожие

4.
05
Зер


    Рибалка, О.
    Підходи до конструювання селекціонерами нових сортів пивоварного ячменю невпинно розширюються [Текст] : библиография / О. Рибалка, А. Лінчевський // Зерно і хліб. - 2009. - № 4. - С. 46-47
УДК
РУБ 05
Рубрики: Рослинництво--Ячмінь


Доп.точки доступа:
Лінчевський, А.
Экземпляры всего: 1
ЧЗН (1)
Свободны: ЧЗН (1)
Найти похожие

5.
05
Зер


    Рибалка, О.
    Останнім часом у пивоварів посилена увага до голозерного ячменю [Текст] : библиография / О. Рибалка, А. Лінчевський // Зерно і хліб. - 2009. - №1. - С. 52-53
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Пивоваріння


Доп.точки доступа:
Лінчевський, А.
Экземпляры всего: 2
ЧЗН (2)
Свободны: ЧЗН (2)
Найти похожие

6.
05
Зер


    Рибалка, О.
    Одеські селекціонери зробили революційний крок, створивши сильні та екстрасильні сорти пшениці, толерантні до ушкодження зерна клопом-черепашкою [Текст] : библиография / О. Рибалка, В. Соколов, М. Червоніс // Зерно і хліб. - 2009. - №2. - С. 5-8
УДК
РУБ 05
Рубрики: Рослинництво--Селекція


Доп.точки доступа:
Соколов, В.; Червоніс, М.
Экземпляры всего: 1
ЧЗН (1)
Свободны: ЧЗН (1)
Найти похожие

7.
05
Зер


    Рибалка, О.
    Новий продукт здорового харчування на основі ячменю ваксі, висівок чорнозерної пшениці та борошна льону стане вашими ефективними ліками від тяжких недуг [Текст] / О. Рибалка // Зерно і хліб. - 2014. - № 1. - С. 48-51
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Органічні продукти

Экземпляры всего: 1
ЧЗН (1)
Свободны: ЧЗН (1)
Найти похожие

8.
05
Зер


    Рибалка, О.
    Наводимо висновки світової біотехнологічної науки при дослідженні біосинтезу та накопичення запасних білків у пшеничному зерні [Текст] / О. Рибалка // Зерно і хліб : щоквартальний науково-виробничий журнал. - 2011. - № 4. - С. 28-30. - Библиогр. в конце ст. - Продовження - у наступних номерах
УДК
РУБ 05
Рубрики: Рослинництво--Біотехнологія
Кл.слова (ненормированные):
білки зерна -- клейковинні білки -- зернопродукти -- лабораторні дослідження

Экземпляры всего: 1
ЧЗН (1)
Свободны: ЧЗН (1)
Найти похожие

9.
05
Зер


    Рибалка, О.
    Людство вперто продовжує розмелювати пшеницю в біле рафіноване, фактично перепалене борошно, а цінні висівки називати відходами [Текст] / О. Рибалка // Зерно і хліб : щоквартальний науково-виробничий журнал. - 2011. - N 2. - С. 9-12
УДК
РУБ 05
Рубрики: Зберігання та переробка продукції--Зернові культури
Кл.слова (ненормированные):
продукти з пророщеного зерна -- селекція -- сортовипробування

Экземпляры всего: 1
ЧЗН (1)
Свободны: ЧЗН (1)
Найти похожие

10.
05
Зер


    Рибалка, О.
    Для борошномелів і пекарів уже з'явився лабораторний прилад, який за інформативністю аналізу замінює відразу три аналоги [Текст] : библиография / О. Рибалка // Зерно і хліб. - 2010. - №2
УДК
РУБ 05
Рубрики: Рослинництво--Зберігання та переробка продукції

Экземпляры всего: 1
ЧЗН (1)
Свободны: ЧЗН (1)
Найти похожие

 1-10    11-20   21-30   31-32 
 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)