Главная Упрощенный режим Описание
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Електронна картотека статей- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
в найденном
Формат представления найденных документов:
полныйинформационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>A=Семенюк, Л.$<.>
Общее количество найденных документов : 16
Показаны документы с 1 по 10
 1-10    11-16 
1.
05
М'яс


    Семенюк, Л.
    2011-рік Жовтого Кролика. Поживні та лікувальні якості м'яса кролика [Текст] / Л. Семенюк // World Meat Technologies. - 2011. - №5-6. - С. 100-103
УДК
РУБ 05
Рубрики: Продукти тваринництва--Виробництво м'ясних продуктів

Экземпляры всего: 1
ЧЗН (1)
Свободны: ЧЗН (1)
Найти похожие

2.
05
Wor


    Семенюк, Л.
    Антимікробний захист м'ясопродуктів [Текст] : библиография / Л. Семенюк // World Meat Technologies. - 2010. - №11. - С. 64-67
УДК
РУБ 05
Рубрики: Продукти тваринництва--М'ясні продукти--Якість та безпека

Экземпляры всего: 1
ЧЗ-4 (1)
Свободных экз. нет
Найти похожие

3.
05
М'яс


    Семенюк, Л.
    Використання гідроколоїдів у м'ясопереробній промисловості [Текст] / Л. Семенюк // World Meat Technologies. - 2011. - №4. - С. 25-29
УДК
РУБ 05
Рубрики: Продукти тваринництва--М'ясна промисловість

Экземпляры всего: 1
ЧЗ-4 (1)
Свободны: ЧЗ-4 (1)
Найти похожие

4.
05
Wor


    Семенюк, Л.
    Добре простерилізуєш - довше збережеш. Все про стерилізацію м'ясних консервів [Текст] : библиография / Л. Семенюк // World Meat Technologies. - 2010. - №10. - С. 86-90
УДК
РУБ 05
Рубрики: Продукти тваринництва--М'ясна промисловість--Зберігання та переробка продукції

Экземпляры всего: 1
ЧЗН (1)
Свободных экз. нет
Найти похожие

5.
05
М'яс


    Семенюк, Л.
    Жири для смаження [Текст] / Л. Семенюк // World Meat Technologies. - 2011. - №7. - С. 58-60
УДК
РУБ 05
Рубрики: Продукти тваринництва--М'ясна промисловість

Экземпляры всего: 1
ЧЗН (1)
Свободны: ЧЗН (1)
Найти похожие

6.
05
Wor


    Семенюк, Л.
    Загальна характеристика субпродуктів [Текст] : библиография / Л. Семенюк // World Meat Technologies. - 2010. - №11. - С. 81-86
УДК
РУБ 05
Рубрики: Продукти тваринництва--М'ясні продукти

Экземпляры всего: 1
ЧЗ-4 (1)
Свободных экз. нет
Найти похожие

7.
05
М'яс


    Семенюк, Л.
    Особливості розведення нутрій [Текст] / Л. Семенюк // World Meat Technologies. - 2011. - №4. - С. 36-38
УДК
РУБ 05
Рубрики: Тваринництво--Звірівництво

Экземпляры всего: 1
ЧЗ-4 (1)
Свободны: ЧЗ-4 (1)
Найти похожие

8.
05
М'яс


    Семенюк, Л.
    Особливості розведення нутрій [Текст] / Л. Семенюк // World Meat Technologies. - 2011. - №5-6. - С. 42-44
УДК
РУБ 05
Рубрики: Тваринництво--Звірівництво--Розведення тварин і птиці

Экземпляры всего: 1
ЧЗН (1)
Свободны: ЧЗН (1)
Найти похожие

9.
05
Wor


    Семенюк, Л.
    Псування м'яса сільськогосподарських тварин при зберіганні [Текст] : библиография / Л. Семенюк // World Meat Technologies. - 2010. - № 7. - С. 70-74
УДК
РУБ 05
Рубрики: Продукти тваринництва--М'ясна промисловість--Переробка та зберігання

Экземпляры всего: 1
ЧЗН (1)
Свободных экз. нет
Найти похожие

10.
05
Wor


    Семенюк, Л.
    Рослинні ізольовані білки: використання, переваги і недоліки [Текст] : библиография / Л. Семенюк // World Meat Technologies. - 2010. - № 7. - С. 80-84
УДК
РУБ 05
Рубрики: Продукти тваринництва--М'ясна промисловість

Экземпляры всего: 1
ЧЗН (1)
Свободных экз. нет
Найти похожие

 1-10    11-16 
 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)