Поисковый запрос: <.>A=Сичевський, М. П.$<.> |
Общее количество найденных документов : 13
Показаны документы с 1 по 13 |
>1.
| Авідзба А.М. Удосконалення організаційно-економічного механізму розвитку виноградсько-виноробного комплексу України/А. М. Авідзба, М. П. Сичевський // Вісник аграрної науки, 2010,N №4.-С.5-8
|
>2.
| Сичевський М. П. Наукове обґрунтування стратегії розвитку агропродовольчого комплексу України/М. П. Сичевський // Вісник аграрної науки, 2011,N № 12.-С.5-9
|
>3.
| Сичевський М. П. Структуризація власності в агропродовольчому секторі економіки України/М. П. Сичевський, В. М. Марченко // Вісник аграрної науки, 2012,N № 3.-С.66-69
|
>4.
| Сичевський М. П. Стратегія формування продовольчих ресурсів/М. П. Сичевський // Вісник аграрної науки, 2012,N № 11.-С.61-64
|
>5.
| Сичевський М. П. Концептуальна модель паспортизації галузей харчопереробної промисловості/М. П. Сичевський, О. В. Коваленко // Вісник аграрної науки, 2013,N № 9.-С.54-60
|
>6.
| Сичевський М. П. Формування національної продовольчої системи на засадах незалежності/М. П. Сичевський // Вісник аграрної науки, 2014,N № 6.-С.11-18
|
>7.
| Сичевський М. П. Інститут продовольчих ресурсів. Сьогодення і майбутнє/М. П. Сичевський // Продовольчі ресурси, 2016,N № 6.-С.9-13
|
>8.
| Сичевський М. П. Чинники інноваційної конкурентоспроможності харчової промисловості в контексті глобалізації/М. П. Сичевський // Економіка АПК, 2016,N № 11.-С.60-67
|
>9.
| Гладій М. В. Функціонування м'ясопереробної галузі України в глобальній продовольчій системі/М. В. Гладій, М. П. Сичевський // Вісник аграрної науки, 2018,N № 5.-С.5-11
|
>10.
| Сичевський М. П. Сучасний стан та перспективи наукового забезпечення харчової індустрії України/М. П. Сичевський, Л. М. Хомічак, І. О. Романчук // Вісник аграрної науки, 2018,N № 11.-С.186-191
|
>11.
| Сичевський М.П. Ключові драйвери технічного регулювання у молочній та м'ясній галузях/М. П. Сичевський, І. О. Романчук [и др.] // Стандартизація, сертифікація, якість, 2020,N № 5.-С.49-60.
|
>12.
| Продовольчі ресурси/Національна академія аграрних наук України, Інститут продовольчих ресурсів Том 9 № 16. - 2021
|
>13.
| Сичевський М.П. Зарубіжна практика підвищення доступності продовольчих товарів для різних верств населення в контексті трансформації продовольчих систем в Україні/М. П. Сичевський, О. О. Митченок // Вісник аграрної науки, 2022.-С.63-71
|
|