Поисковый запрос: <.>A=Скалецька, Л. Ф.$<.> |
Общее количество найденных документов : 24
Показаны документы с 1 по 10 |
|
>1.
| Скалецька Л.Ф. Вплив режимів та тривалості зберігання зерна озимої пшениці сорту Київська 8 на її якість/Л. Ф. Скалецька, Н. Т. Савчук, В. А. Насіковський // Агроном, 2008,N №4.-С.92-95
|
>2.
| Подпрятов Г.І. Забезпечення високої якості зерна пшениці технічного призначення у процесі тривалого зберігання/Г. І. Подпрятов, Л. Ф. Скалецька, В. А. Насіковський // Науковий вісник Національного аграрного університету, 2007. Вип.116.-С.131-138
|
>3.
| Скалецька Л.Ф. Шляхи поліпшення якості олій/Л. Ф. Скалецька // Науковий вісник Національного аграрного університету, 2007. Вип.116.-С.138-141
|
>4.
| Скалецька Л.Ф. Фактори збереження енергетичної цінності коренеплодів цукрових буряків/Л. Ф. Скалецька // Науковий вісник Національного аграрного університету, 2007. Вип.116.-С.141-146
|
>5.
| Скалецька Л.Ф. Якість та збереженість зерна пшениці сорту Поліська 90, сформованого за різних метеорогічних умов/Л. Ф. Скалецька, Г. І. Подпрятов, М. В. Коберник // Біоресурси і природокористування, 2010. Т.2,N №1/2.-С.65-71
|
>6.
| Скалецька Л.Ф. Якiсть томатiв, вирощених на Київщинi/Л. Ф. Скалецька // Науковий вiсник Нацiонального аграрного унiверситету, 1998,N Вип. 10.-С.173-178
|
>7.
| Скалецька Л.Ф. Вплив сорту та розміру кабачків на їх харчову та біологічну цінність/Л.Ф.Скалецька // Науковий вiсник Нацiонального аграрного унiверситету, 2000. т.Вип. 31.-С.176-178.
|
>8.
| Скалецька Л.Ф. Якість урожаю картоплі та збереженість бульб сортів української селекції /Л.Ф.Скалецька, Л.М.Іщенко // Науковий вiсник Нацiонального аграрного унiверситету, 2000. т.Вип. 31.-С.178-181.
|
>9.
| Скалецька Л.Ф. Якість свіжих та консервованих огірків вирощених в Північній частині України/Л.Ф.Скалецька // Науковий вiсник Нацiонального аграрного унiверситету, 2000. т.Вип. 31.-С.181-183.
|
>10.
| Скалецька Л.Ф. Хімічний склад овочів, вирощених в умовах Київської області/Л.Ф. Скалецька // Науковий вiсник Нацiонального аграрного унiверситету, 2001,N Вип. 34.-С.177-180.
|
|
|