Главная Упрощенный режим Описание
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Електронна картотека статей- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
 Найдено в других БД:Науковці НУБіП України (13)
Формат представления найденных документов:
полныйинформационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>A=Скалецька , Л. Ф.$<.>
Общее количество найденных документов : 19
Показаны документы с 1 по 19
1.
06
Нац


    Скалецька , Л. Ф.
    Технологічна та біологічна цінність свіжих і консервованих абрикосів, вирощених в умовах північного Лісостепу України [Текст] : библиография / Л. Ф. Скалецька , В. І. Войцехівський, О. В. Завадська // Науковий вісник Національного аграрного університету. - 2008. Вип.118. - С. 239-244
УДК
РУБ 06
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Консервування харчових продуктів


Доп.точки доступа:
Войцехівський, В.І.; Завадська, О.В.
Найти похожие

2.
05
Агр


    Скалецька , Л. Ф.
    Оптимальні фактори вирощування та зберігання насіння соняшнику [Текст] : библиография / Л. Ф. Скалецька // Агроном. - 2009. - № 4. - С. 114-116
УДК
РУБ 05
Рубрики: Зберігання та переробка продукції

Экземпляры всего: 1
ЧЗН (1)
Свободных экз. нет
Найти похожие

3.
05
Агр


    Скалецька , Л. Ф.
    Роль регулярного контролю при зберіганні зернових мас [Текст] : библиография / Л. Ф. Скалецька // Агроном. - 2009. - № 4. - С. 134-136
УДК
РУБ 05
Рубрики: Зберігання та переробка продукції

Экземпляры всего: 1
ЧЗН (1)
Свободных экз. нет
Найти похожие

4.
05
Нау


    Скалецька , Л. Ф.
    Харчова та біологічна цінність салата посівного (Lactuca sativa L.) у стані технічної стиглості [Текст] : библиография / Л. Ф. Скалецька , Л. М. Мацейко // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України. - 2009. Вип.133. - С. 336-339
УДК
РУБ 05
Рубрики: Овочівництво--Зеленні культури


Доп.точки доступа:
Мацейко, Л.М.
Найти похожие

5.
05
Нау


    Скалецька , Л. Ф.
    С-вітамінність продукції листкових овочів різних термінів збирання [Текст] : библиография / Л. Ф. Скалецька , Л. М. Мацейко // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України. - 2009. Вип.133. - С. 344-349
УДК
РУБ 05
Рубрики: Зберігання та переробка продукції--Сільськогосподарська продукція


Доп.точки доступа:
Мацейко, Л.М.
Найти похожие

6.
05
Віс


    Скалецька , Л. Ф.
    Вплив режиму та тривалості зберігання на якість зерна пшениці озимої сорту Циганка [Текст] / Л. Ф. Скалецька , Г. І. Подпрятов, В. А. Насіковський // Вісник аграрної науки. - 2011. - № 2. - С. 49-52
УДК
РУБ 05
Рубрики: Зберігання та переробка продукції--Зернові культури


Доп.точки доступа:
Подпрятов, Г.І.; Насіковський, В.А.
Экземпляры всего: 1
ЧЗН (1)
Свободны: ЧЗН (1)
Найти похожие

7.
06
Нац


    Скалецька , Л. Ф.
    Вплив товарної якості на борошномельні та хлібопекарські якості зерна пшениці [Текст] / Л. Ф. Скалецька // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України : Серія "Агрономія". - 2010. Вип.149. - С. 190-200
УДК
РУБ 06
Рубрики: Рослинництво--Переробка і зберігання продукції

Экземпляры всего: 10
НФ (2), ЧЗН (1), Ф-6 (2), ЧЗ-4 (5)
Свободны: НФ (2), ЧЗН (1), Ф-6 (2), ЧЗ-4 (5)
Найти похожие

8.
06
Нац


    Скалецька , Л. Ф.
    Особливості технологій вирощування та вимоги до якості плодово-ягідної продукції, призначеної для дитячого та дієтичного харчування [Текст] / Л. Ф. Скалецька , А. В. Бобер, С. М. Гунько // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України. - 2011. - Вип. 162. Ч. 1. - С. 206-214
УДК
РУБ 06
Рубрики: Плодівництво--Агротехніка


Доп.точки доступа:
Бобер, А.В.; Гунько, С.М.
Экземпляры всего: 10
НФ (2), Ф-4 (7), ЧЗН (1)
Свободны: НФ (2), Ф-4 (7), ЧЗН (1)
Найти похожие

9.
06
Нац


    Скалецька , Л. Ф.
    Особливості вирощування та нормування якості овочів, призначених для дитячого та дієтичного харчування [Текст] / Л. Ф. Скалецька , О. В. Завадська, В. М. Завгородній // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України. - 2011. - Вип. 162. Ч. 1. - С. 256-265.
УДК
РУБ 06
Рубрики: Овочівництво--Агротехніка


Доп.точки доступа:
Завадська, О.В.; Завгородній, В.М.
Экземпляры всего: 10
НФ (2), Ф-4 (7), ЧЗН (1)
Свободны: НФ (2), Ф-4 (7), ЧЗН (1)
Найти похожие

10.
06
Нац


    Подпрятов, Г. І.
    Взаємозалежності технологічних показників якості зерна пшениці в процесі тривалого зберігання [Текст] / Г. І. Подпрятов, Л. Ф. Скалецька , В. А. Насіковський // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України. - 2011. - Вип. 162. Ч. 1. - С. 281-290.
УДК
РУБ 06
Рубрики: Зберігання та переробка продукції--Зернові культури


Доп.точки доступа:
Скалецька , Л.Ф.; Насіковський, В.А.
Экземпляры всего: 10
НФ (2), Ф-4 (7), ЧЗН (1)
Свободны: НФ (2), Ф-4 (7), ЧЗН (1)
Найти похожие

11.
06
Нац


    Скалецька , Л. Ф.
    Шляхи максимального збереження коренеплодів буряка столового,вирощених за різних умов мінерального живлення [Текст] / Л. Ф. Скалецька , Г. І. Подпрятов, О. В. Завадська // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України. - 2011. - Вип. 162. Ч. 2. - С. 247-253
УДК
РУБ 06
Рубрики: Овочівництво--Столові корнеплоди--Столові буряки


Доп.точки доступа:
Подпрятов, Г.І.; Завадська, О.В.
Экземпляры всего: 10
НФ (2), Ф-4 (7), ЧЗН (1)
Свободны: НФ (2), Ф-4 (7), ЧЗН (1)
Найти похожие

12.
06
Нац


    Скалецька , Л. Ф.
    Придатність до зберігання та переробки коренеплодів моркви, вирощених за різних умов мінерального живлення [Текст] / Л. Ф. Скалецька , Г. І. Подпрятов, О. В. Завадська // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України. - 2011. - Вип. 162. Ч. 2. - С. 254-260
УДК
РУБ 06
Рубрики: Зберігання та переробка продукції--Овочеві культури


Доп.точки доступа:
Подпрятов, Г.І.; Завадська, О.В.
Экземпляры всего: 10
НФ (2), Ф-4 (7), ЧЗН (1)
Свободны: НФ (2), Ф-4 (7), ЧЗН (1)
Найти похожие

13.
06
Нац


    Скалецька , Л. Ф.
    Якість та харчова цінність консервованих кабачків нових сортів [Текст] / Л. Ф. Скалецька , В. І. Войцехівський, Н. Т. Савчук // Науковий вiсник Нацiонального аграрного унiверситету. - 2004. - Вип. 72. - С. 296-299
УДК
РУБ 06
Рубрики: Зберігання та переробка продукції--Овочеві культури


Доп.точки доступа:
Войцехівський, В.І.; Савчук, Н.Т.
Экземпляры всего: 10
НФ (4), Ф-10 (1), Ф-11 (1), Ф-1 (1), Ф-12 (1), Ф-6 (1), ЧЗ-4 (1)
Свободны: НФ (4), Ф-10 (1), Ф-11 (1), Ф-1 (1), Ф-12 (1), Ф-6 (1), ЧЗ-4 (1)
Найти похожие

14.
06
Нац


    Колтунов, В. А.
    Вплив біопрепаратів Планриз, Фітоцид та Триходермін-Р на зміни хімічного складу при зберіганні картоплі [Текст] / В. А. Колтунов, В. В. Бородай [и др.] // Сучасне овочівництво: освіта, наука та інновації : матеріали наук.-практ. конф., присв'яченої 80-річчю від дня народження видатного вченого-овочівника Барабаша Ореста Юліановича, м. Київ 13-14 грудня 2012 р. - 2012. - С. 92-93.
УДК
РУБ 06
Рубрики: Захист рослин--Овочівництво--Картопля


Доп.точки доступа:
Бородай, В.В.; Скалецька , Л.Ф.; Ткаленко, Г.М.; Бальвас, К.М.
Найти похожие

15.
06
Нац


    Скалецька , Л. Ф.
    Використання плодів аличі для приготування різних продуктів перобки [Текст] : библиография / Л. Ф. Скалецька , Л. М. Мацейко // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України : Серія: Агрономія. - 2012. - Вип. 176. - С. 228-232. - Библиогр. в конце ст.
УДК
РУБ 06
Рубрики: Плодівництво
Кл.слова (ненормированные):
соус -- повидло -- компоти -- екстракти
Аннотация: Представлено результати вивчення придатності плодів аличі повного та технічного ступеня стиглості сортів Пурпурова та Оленка для консервування.


Доп.точки доступа:
Мацейко, Л. М.
Экземпляры всего: 10
НФ (2), ЧЗН (1), ЧЗ-4 (7)
Свободны: НФ (2), ЧЗН (1), ЧЗ-4 (7)
Найти похожие

16.
06
Нац


    Скалецька , Л. Ф.
    Розробка технології приготування овочевого салату з підвищеним вмістом біологічно активних речовин на основі баклажанів [Текст] : библиография / Л. Ф. Скалецька , Л. М. Мацейко // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України : Серія: Агрономія. - 2012. - Вип. 176. - С. 241-245. - Библиогр. в конце ст.
УДК
РУБ 06
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Консервування плодів
Кл.слова (ненормированные):
біохімічний склад -- рецептури
Аннотация: Представлено результати дослідження біологічної та харчової цінності овочевих салатів на основі плодів баклажанів.


Доп.точки доступа:
Мацейко, Л. М.
Экземпляры всего: 10
НФ (2), ЧЗН (1), ЧЗ-4 (7)
Свободны: НФ (2), ЧЗН (1), ЧЗ-4 (7)
Найти похожие

17.
06
Нац


    Скалецька , Л. Ф.
    Підбір коренеплодів буряка столового різних сортів для переробки [Текст] : библиография / Л. Ф. Скалецька , О. В. Завадська, Н. А. Ілюк // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України : Серія: Агрономія. - 2015. - Вип. 210, ч. 1. - С. 261-265. - Библиогр. в конце ст.
УДК
РУБ 06
Рубрики: Овочівництво--Зберігання та переробка продукції
Аннотация: Наведено результати вивчення основних товарних, біохімічних, органолептичних показників свіжих коренеплодів буряка столового, вирощених в умовах Лісостепу, залежно від сорту.


Доп.точки доступа:
Завадська, О. В.; Ілюк, Н. А.
Экземпляры всего: 5
НФ (2), ЧЗН (1), ЧЗ-4 (2)
Свободны: НФ (2), ЧЗН (1), ЧЗ-4 (2)
Найти похожие

18.
06
Нац


    Скалецька , Л. Ф.
    Ефективність виробництва сухої моркви різних сортів [Текст] : библиография / Л. Ф. Скалецька , О. В. Завадська, О. В. Дяденко // Науковий вiсник Нацiонального аграрного унiверситету / Серія: Агрономія. - 2013. - Вип. 183, ч. 2. - С. 269-274.
УДК
РУБ 06
Рубрики: Овочівництво--Зберігання та переробка продукції


Доп.точки доступа:
Завадська, О.В.; Дяденко, О. В.
Экземпляры всего: 7
НФ (2), ЧЗН (2), ЧЗ-4 (3)
Свободны: НФ (2), ЧЗН (2), ЧЗ-4 (3)
Найти похожие

19.
06
Нац


    Скалецька , Л. Ф.
    Підбір сортименту буряка столового для зберігання [Текст] : библиография / Л. Ф. Скалецька , О. В. Завадська // Науковий вiсник Нацiонального аграрного унiверситету / Серія: Агрономія. - 2013. - Вип. 183, ч. 2. - С. 274-278.
УДК
РУБ 06
Рубрики: Овочівництво--Зберігання та переробка продукції


Доп.точки доступа:
Завадська, О.В.
Экземпляры всего: 7
НФ (2), ЧЗН (2), ЧЗ-4 (3)
Свободны: НФ (2), ЧЗН (2), ЧЗ-4 (3)
Найти похожие

 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)