Главная Упрощенный режим Описание
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Електронна картотека статей- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
 Найдено в других БД:Національний університет біоресурсів і природокористування України (1)Науковці НУБіП України (1)
Формат представления найденных документов:
полныйинформационный краткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>A=Скорченко, Т.$<.>
Общее количество найденных документов : 5
Показаны документы с 1 по 5
1.

Кравцова О.В. Удосконалена технологія виготовлення йогуртного напою збагаченного харчовим волокном "fibregam"/О. В. Кравцова, Т. А. Скорченко // Молокопереробка, 2010,N №3.-С.10-12
2.

Скорченко Т.А. Аналіз факторів, що формують якість сухих молочних продуктів/Т. А. Скорченко, Т. С. Щербак // Молокопереробка, 2010,N №10.-С.28-31
3.

Скорченко Т. Технологія молока згущенного термічного обробленного/Т. Скорченко, Л. Шпачук, Є. Богданов // Продовольча індустрія АПК, 2011. №4.-С.25-27
4.

Скорченко Т. А. Особливості технології згущених молочних консервів з цукром і полодово-ягідними наповнювачами/Т. А. Скорченко, Н. В. Рябоконь // Молокопереробка, 2011,N № 7
5.

Бублик О.П. Рослинні наповнювачі та перспективи їх використання при виробництві молочних продуктів сучасного асортименту/О.П. Бублик, Т.А. Скорченко, В.О. Ромоданова // Науковий вiсник Нацiонального аграрного унiверситету, 2002. т.Вип. 40.-С.236-239
 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)