Главная Упрощенный режим Описание
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Електронна картотека статей- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
в найденном
 Найдено в других БД:Національний університет біоресурсів і природокористування України (42)Науковці НУБіП України (39)Програми навчальних дисциплін (1)Повні тексти навчальних видань (2)
Формат представления найденных документов:
полныйинформационный краткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>A=Сухенко, Ю.$<.>
Общее количество найденных документов : 18
Показаны документы с 1 по 10
 1-10    11-18 
1.

Муштрук М. Виробництво дизельного біопалива з технічних тваринних жирів/М. Муштрук, Ю. Сухенко, В. Сухенко // Техніка і технології АПК, 2013,N № 4.-С.17-20.
2.

Сухенко Ю. Пищевая и биологическая ценность семян льна/Ю. Сухенко, И. Веретинская // Продовольча індустрія АПК, 2013,N № 3.-С.26-28
3.

Сухенко Ю. Г. Особливості гідролізу-екстрагування рослинної сировини при виробництві пектиновмісних паст/Ю. Г. Сухенко, В. Ю. Сухенко, Ю. І. Бойко, В. М. Бородіна // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України, 2012,N Вип. 170. Ч. 1.-С.272-278
4.

Сухенко В. Зносостійкість евтектичних покриттів під впливом соляного розчину/В. Сухенко , Ю. Сухенко, Ю. Бойко // Продовольча індустрія АПК, 2013,N № 1.-С.6-9
5.

Сухенко Ю.Г. Використання систем автоматичного проектування та моделювання м'ясокомбінатів і ковбасних цехів/Ю. Г. Сухенко, В. Ю. Сухенко , А. М. Матиящук, В. П. Василів // Мясное дело , 2013,N № 10.-С.15-18.
6.

Миколів І. Гідротермічна обробка рибних варено-копчених ковбас у розчинах коптильних препаратів/І. Миколів, Ю. Сухенко, М. Муштрук, В. Сухенко // Продовольча індустрія АПК, 2015,N № 5.-С.22-24.
7.

Сухенко В. Особливості захисту деталей харчового обладнання від корозії/В. Сухенко , Ю. Сухенко, М. Муштрук // Продовольча індустрія АПК, 2015,N № 6.-С.19-20.
8.

Сухенко В. Як визначити надійність різальних вовчків для подрібнення м'яса/В. Сухенко , А. Матиящук, Ю. Сухенко // Продовольча індустрія АПК, 2013.-С.13-16
9.

Муштрук М. Відходи харчових і переробних виробництв АПК - джерело біопалива/М. Муштрук, Ю. Сухенко, В. Сухенко // Продовольча індустрія АПК, 2014,N № 1.-С.11-14
10.

Бородіна В. Лабораторна установка для виробництва пасти з рослинної сировини/В. Бородіна, Ю. Сухенко // Продовольча індустрія АПК, 2012,N № 2.-С.10-12
 1-10    11-18 
 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)