Поисковый запрос: <.>A=Тищенко, В. І.$<.> |
Общее количество найденных документов : 5
Показаны документы с 1 по 5 |
>1.
| Тищенко В.І. Вплив умов транспортування на якість та збереженість товарної риби/В. І. Тищенко, Н. В. Божко // Мясное дело , 2010,N №2.-С.34-35
|
>2.
| Баштова Н.К. Перспективи виробництва яловичини та розвитку м'ясного скотарства/Н. К. Баштова, Н. В. Божко, В. І. Тищенко // Мясное дело , 2010,N №4.-С.32-34
|
>3.
| Тищенко В.І. Використання білково-мінерального комплексу у виробництві м'ясопродуктів/В. І. Тищенко, Н. В. Боженко // Мясное дело , 2010,N №12.-С.14-15
|
>4.
| Тищенко В.І. Використанння білково-мінерального комплексу у виробництві м'ясопродуктів/В. І. Тищенко, Н. В. Божко // Мясное дело , 2011,N №5.-С.10-11
|
>5.
| Кудрявський С. М. Виробництво виробів з м'яса у тістовій оболонці/С. М. Кудрявський, Н. В. Божко, В. І. Тищенко // Мясное дело , 2012,N № 11/12.-С.18-19
|
|