Поисковый запрос: <.>A=Франко, О. В.$<.> |
Общее количество найденных документов : 11
Показаны документы с 1 по 10 |
|
>1.
| Башкірова А.К. Особливості зберігання варених ковбасних виробів у модифікованій атмосфері/А. К. Башкірова, О. В. Франко, Л. П. Недорізанюк // Мясное дело , 2010,N №2.-С.12-14
|
>2.
| Франко О.В. Зміна елементів родючості чорнозему звичайного під впливом грунтозахисної технології вирощування ярого ячменю/О.В. Франко // Науковий вiсник Нацiонального аграрного унiверситету, 2001,N Вип. 37.-С.76-79.
|
>3.
| Франко О.В. Фосфатний режим лучно-черноземного грунту за використання грунтозахисних технологій/О.В. Франко // Науковий вiсник Нацiонального аграрного унiверситету, 2005,N Вип. 81.-С.34-39
|
>4.
| Франко О.В. Активність фосфатних ферментів за різних систем обробітку грунту та удобрення/О.В. Франко // Науковий вiсник Нацiонального аграрного унiверситету, 2005,N Вип. 84.-С.219-223
|
>5.
| Булигін С. Ю. Нове покоління мікродобрив: оцінка і перспективи/С.Ю. Булигін, В.М. Панасенко, Н.А. Пасічник, О.В. Франко // Науковий вiсник Нацiонального аграрного унiверситету, 2005,N Вип. 87.-С.164-170
|
>6.
| Франко О.В. Результати порівняльних досліджень тонкого подрібнення м'ясної сировини в одну та дві стадії/О.В. Франко, В.В. Шевченко, С.Б. Вербицький // Вісник аграрної науки, 2007,N №4.-С.63-65
|
>7.
| Єресько Г.О. Створення м'ясних напівфабрикатів для харчування дітей/Г.О. Єресько, Л.У. Войцехівська, О.В. Франко // Вісник аграрної науки, 2006,N №1.-С.69-63
|
>8.
| Войцехівська Л.У. Дослідження впливу структуростабілізувальної композиції на якість шинкових продуктів в оболонці/Л.У. Войцехівська, О.М. Старчевой, О.В. Франко // Вісник аграрної науки, 2004,N № 5.-С.69-72.
|
>9.
| Вісник аграрної науки - 2004г.,N 5 (Введено оглавление)
|
>10.
| Шикула М. К. Вплив різних систем обробітку грунту та удобрення на групово-фракційний склад фосфатів лучно-чорноземного грунту/М. К. Шикула // Аграрна наука і освіта, 2003. т.Т. 4,N № 3-4.-С.63-67
|
|
|