Главная Упрощенный режим Описание
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Електронна картотека статей- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
в найденном
 Найдено в других БД:Національний університет біоресурсів і природокористування України (66)Науковці НУБіП України (56)Програми навчальних дисциплін (2)
Формат представления найденных документов:
полныйинформационный краткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>A=Якубчак, О. М.$<.>
Общее количество найденных документов : 69
Показаны документы с 1 по 20
 1-20    21-40   41-60   61-69 
1.

Ігнатовська М.В. Вплив вітаміну Е у полімерних носіях на жирнокислотний склад м'язової тканини кролів/М. В. Ігнатовська, О. М. Якубчак, Р. І. Білик // ХІІІ Міжнародна науково-практична конференція професорсько-викладацького складу та аспірантів "Проблеми ветеринарної медицини та якості і безпеки продукції тваринництва", присвячена 20-річю набуття університетом статусу Національного, 2014.-С.27-28.
2.

Ігнатовська М.В. Якість кролятини при застосуванні в раціоні вітаміну Е у водорозчинній формі/М. В. Ігнатовська, О. М. Якубчак, Р. І. Білик, Л. В. Олійник // Ветеринарна медицина України, 2015,N № 6
3.

Вербицький П.І. Концепція післядипломної освіти лікарів ветеринарної медицини України /П.І. Вербицький, М.І. Маковський, М.І. Цвіліховський, О.М. Якубчак, Г.О. Щуревич // Наука і методика, 2004,N Вип. 2.-С.40-44.
4.

Джміль О.М. Активізація лактопероксидазної системи молока як спосіб тривалого збереження його санітарної якості/О.М. Джміль, О.М. Якубчак // Науковий вiсник Нацiонального аграрного унiверситету, 2004,N Вип.75.-С.75-79
5.

Джміль О.М. Якість молока, отриманного в приватному секторі/О.М. Джміль, О.М. Якубчак // Науковий вiсник Нацiонального аграрного унiверситету, 2004,N Вип.75.-С.80-84
6.

Забарна І. В. Дослідження продукції птахівництва на залишки антибактеріальних препаратів на ринках України/І. В. Забарна, О. М. Якубчак // ХІІІ Міжнародна науково-практична конференція професорсько-викладацького складу та аспірантів "Проблеми ветеринарної медицини та якості і безпеки продукції тваринництва", присвячена 20-річю набуття університетом статусу Національного, 2014.-С.22-23.
7.

Забарна І. В. Проблемні аспекти дослідження антибактеріальних препаратів в продуктах птахівництва/І. В. Забарна, О. М. Якубчак // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України, 2014,N Вип. 201, ч. 1.-С.68-73
8.

Загребельний В. О. До питань безпечності харчових продуктів у літній період (сальмонельоз)/В. О. Загребельний, О. М. Якубчак, І. М. Деркач // Тваринництво сьогодні, 2012,N № 6.-С.14-19
9.

Загребельний В. О. Зауваження щодо аналізу ризиків контамінації м'яса хлоровмісними сполуками/В. О. Загребельний, О. М. Якубчак // Тваринництво сьогодні, 2013,N № 6.-С.39-41
10.

Загребельний В. О. Фактори, що впливають на якість м'яса/В. О. Загребельний // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України, 2012,N Вип. 172. Ч. 4.-С.25-29
11.

Загребельний В.О. Аналіз ризиків контамінації м'яса хлоровмісними сполуками/В. О. Загребельний, О. М. Якубчак // Ветеринарна медицина України, 2010,N №9.-С.20-22
12.

Загребельний В.О. Мікробіологічні показники м'яса за різних способів проведення туалету туш великої рогатої худоби/В. О. Загребельний // Ветеринарна медицина України, 2011,N № 12.-С.18-20
13.

Загребельний В.О. Щодо свіжості субпродуктів/В. О. Загребельний, О. М. Якубчак, В. В. Бережняк // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України, 2011,N Вип. 167. Ч. 1. Серія "Ветеринарна медицина, якість і безпека продукції тваринництва".-С.44-48.
14.

Застулка О. О. Контамінація українського бджолиного обніжжя грибами роду Fusarium/О. О. Застулка, О. М. Якубчак, Л. О. Солодка // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України, 2017,N Вип. 265.-С.123-131.
15.

Клименко О.В. Удосконалення методів виявлення фальсифікації вершкового масла рослинними оліями/О. В. Клименко, О. М. Якубчак // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України, 2011,N Вип. 167. Ч. 1. Серія "Ветеринарна медицина, якість і безпека продукції тваринництва".-С.62-65.
16.

Кондрасій Л. А. Аналіз практик молочного фермерства щодо поліпшення якості молока/Л. А. Кондрасій, О. М. Якубчак, Л. В. Шевченко // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України, 2017,N Вип. 265.-С.132-140.
17.

Лінійчук Н. В. Визначення залишкових кількостей фторхінолонів в продуктах тваринництва/Н. В. Лінійчук, О. М. Якубчак // ХІІІ Міжнародна науково-практична конференція професорсько-викладацького складу та аспірантів "Проблеми ветеринарної медицини та якості і безпеки продукції тваринництва", присвячена 20-річчю набуття університетом статусу Національного, 2014.-С.35-36.
18.

Почтаренко П.П. Валідаційні характеристики методів визначення пестицидів у харчовій продукції тваринного походження/П. П. Почтаренко, О. М. Якубчак // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України, 2011,N Вип. 167. Ч. 1. Серія "Ветеринарна медицина, якість і безпека продукції тваринництва".-С.89-93.
19.

Хомутенко В. І. Визначення токсичності консервів м'ясних з використанням інфузорії Tetragimena Pyriformis/В. І. Хомутенко, О. М. Якубчак, М. В. Ігнатовська, Л. В. Шевченко // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України, 2017,N Вип. 265.-С.231-236.
20.

Хомутенко В. І. Озон як один з превентивних методів контамінації мікроорганізмами мяса/В. І. Хомутенко, О. М. Якубчак // ХІІІ Міжнародна науково-практична конференція професорсько-викладацького складу та аспірантів "Проблеми ветеринарної медицини та якості і безпеки продукції тваринництва", присвячена 20-річю набуття університетом статусу Національного, 2014.-С.72-73.
 1-20    21-40   41-60   61-69 
 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)