Главная Упрощенный режим Описание
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Електронна картотека статей- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
в найденном
 Найдено в других БД:Національний університет біоресурсів і природокористування України (66)Науковці НУБіП України (56)Програми навчальних дисциплін (2)
Формат представления найденных документов:
полныйинформационный краткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>A=Якубчак, О. М.$<.>
Общее количество найденных документов : 69
Показаны документы с 1 по 20
 1-20    21-40   41-60   61-69 
1.

Якубчак О. М. Жирокислотний склад м'язової тканини за саркоцистозу свиней/О. М. Якубчак, А. А. Збарська, Т. В. Таран // Вісник аграрної науки, 2014,N № 8.-С.27-29
2.

Якубчак О. М. Жирнокислотний склад підшкірної жирової тканини за ларвального ехінококозу свиней/О. М. Якубчак, А. А. Збарська, Т. В. Таран // Вісник аграрної науки, 2012,N № 12.-С.36-38
3.

Якубчак О. М. Зміни якісних показників м'яса за саркацистозу/О. М. Якубчак, Т. В. Таран // Вісник аграрної науки, 2015,N № 8.-С.25-28
4.

Якубчак О. М. Фактори, що впливають на загальне бактеріальне обсіменіння молока/О. М. Якубчак, Л. О. Оленіч // Вісник аграрної науки, 2013,N № 6.-С.28-30
5.

Якубчак О. М. Відбір проб яловичини для мікробіологічних досліджень/О. М. Якубчак, В. Загребельний , І. Деркач // Agroexpert, 2013,N № 7.-С.98-99
6.

Якубчак О. М. Аналіз показників безпечності сирого товарного молока корів з особистих селянських господарств/О. М. Якубчак, А. І. Кобиш // Вісник аграрної науки, 2014,N № 4.-С.29-30
7.

Якубчак О.М. Зміни амінокислотного складу та біологічної цінності м'яса свиней за ларвального ехінококозу/О. М. Якубчак, А. А. Збарська, Т. В. Таран // Ветеринарна медицина України, 2013,N № 2.-С.21-23.
8.

Якубчак О.М. Зміни лейкоцитів крові дослідних мишей при згодовуванні їм молока та м'яса, отриманих від РІД-позитивних на лейкоз корів /О.М. Якубчак, Т. Таран, Р. Білик // Ветеринарна медицина України, 2008,N № 1.-С.16-18
9.

Якубчак О.М. Оцінка якості сирого товарного молока, отриманого від корів з особистих селянських господарств/О. М. Якубчак, А . І. Кобиш // Вісник аграрної науки, 2013,N № 11.-С.34-36.
10.

Якубчак О.М. Вплив ураження свиней ларвальним ехінококозом на жиронокислотний склад ліпідів/О. М. Якубчак, А. А. Збарська, Т. В. Таран // Ветеринарна медицина України, 2013,N № 3.-С.20-21.
11.

Якубчак О. М. Вимоги до безпеки та якості меду/О. М. Якубчак, А. В. Коновалова // Ветеринарна медицина України, 2014,N № 12.-С.19-22.
12.

Якубчак О.М. Вплив надходження з кормом курчатам-бройлерам допустимих рівнів гамма-ГХЦГ на гістроструктуру внутрішніх органів/О. М. Якубчак, П. П. Почтаренко, Т. В. Таран // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України, 2017,N Вип. 265.-С.243-249.
13.

Якубчак О. М. Законодавство щодо генетично модифікованих організмів/О. М. Якубчак, Т. В. Таран, Н. В. Усаченко // АгроТерра: освіта, наука та бізнес, 2018,N № 1.-С.46-53.
14.

Якубчак О.М. Вплив саркоцист на мікроструктуру м'яса/О. М. Якубчак, Т. В. Таран // Науковий журнал Національного університету біоресурсів і природокористування України, 2019. т.Т. 10,N № 3:Ukrainian Journal of Veterinary Sciences.-С.56-62.
15.

Якубчак О. М. Зміни у м'язовій тканині та внутрішніх органах за лейкозу великої рогатої худоби/О. М. Якубчак, Т. В. Таран, Я. К. Сердюкова, Ю. І. Грінченко // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України, 2012,N Вип. 172. Ч. 4.-С.60-63
16.

Якубчак О. М. Забійний вихід туш яловичини, виробленої за різних умов вирощування/О. М. Якубчак, А. І. Кобиш // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України, 2012,N Вип. 172. Ч. 4.-С.56-60
17.

Якубчак О.М. Якість та безпечність меду натурального різних сортів. отриманого в Кіровоградській області/О. М. Якубчак, А. В. Єрмак // Науковий журнал Національного університету біоресурсів і природокористування України, 2019. т.Т. 10,N № 3:Ukrainian Journal of Veterinary Sciences.-С.36-42.
18.

Якубчак О.М. Чим краще обробити?/О.М. Якубчак // Сучасне птахівництво, 2006,N №6.-С.14-15
19.

Якубчак О.М. М'ясо птиці. Особливості морфологічного і хімічного складу/О.М. Якубчак, Г.В. Козловська, Р.І. Білик // Сучасне птахівництво, 2006,N № 2.-С.6-7
20.

Загребельний В. О. Зауваження щодо аналізу ризиків контамінації м'яса хлоровмісними сполуками/В. О. Загребельний, О. М. Якубчак // Тваринництво сьогодні, 2013,N № 6.-С.39-41
 1-20    21-40   41-60   61-69 
 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)