Главная Упрощенный режим Описание
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Електронна картотека статей- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
в найденном
 Найдено в других БД:Національний університет біоресурсів і природокористування України (66)Науковці НУБіП України (56)Програми навчальних дисциплін (2)
Формат представления найденных документов:
полныйинформационный краткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>A=Якубчак, О. М.$<.>
Общее количество найденных документов : 69
Показаны документы с 1 по 20
 1-20    21-40   41-60   61-69 
1.

Якубчак О.М. Зміни мікробіологічних показників продуктів забою, отриманих від рід-позитивних на лейкоз корів/О. М. Якубчак, Н. А. Меженська [и др.] // Науковий вісник Національного аграрного університету, 2008. Вип.127.-С.352-356
2.

Якубчак О.М. Хімічний склад і біологічна цінність м'яса курчат-бройлерів за умов згодовування ультрадисперсного заліза/О. М. Якубчак, Л. В. Бусол // Ветеринарна медицина України, 2010,N №5.-С.41-43
3.

Якубчак О.М. Аналіз інвазійного забруднення молока/О. М. Якубчак, В. З. Дорфман, Л. О. Оленіч // Ветеринарна медицина України, 2010,N №6.-С.20-23
4.

Загребельний В.О. Аналіз ризиків контамінації м'яса хлоровмісними сполуками/В. О. Загребельний, О. М. Якубчак // Ветеринарна медицина України, 2010,N №9.-С.20-22
5.

Якубчак О.М. Сучасні вимоги до яловичини та телятини/О. М. Якубчак // Мясной бизнес, 2011,N №4.-С.70-71
6.

Якубчак О.М. Сучасні підходи до забезпечення безпечності м'яса в Україні/О. М. Якубчак // World Meat Technologies, 2011,N № 5/6.-С.54-58
7.

Якубчак О.М. Сучасні підходи до забезпечення безпечності м'яса в Україні/О. М. Якубчак // World Meat Technologies, 2011,N №7.-С.34-39
8.

Якубчак О.М. Молоко. Виробництво та переробка/О. М. Якубчак // Продукты & ингридиенты, 2011,N №9.-С.54-55
9.

Якубчак О.М. Молоко. Виробництво та переробка/О. М. Якубчак // Продукты & ингредиенты, 2011,N № 10.-С.50-51
10.

Загребельний В.О. Мікробіологічні показники м'яса за різних способів проведення туалету туш великої рогатої худоби/В. О. Загребельний // Ветеринарна медицина України, 2011,N № 12.-С.18-20
11.

Загребельний В. О. До питань безпечності харчових продуктів у літній період (сальмонельоз)/В. О. Загребельний, О. М. Якубчак, І. М. Деркач // Тваринництво сьогодні, 2012,N № 6.-С.14-19
12.

Загребельний В.О. Щодо свіжості субпродуктів/В. О. Загребельний, О. М. Якубчак, В. В. Бережняк // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України, 2011,N Вип. 167. Ч. 1. Серія "Ветеринарна медицина, якість і безпека продукції тваринництва".-С.44-48.
13.

Клименко О.В. Удосконалення методів виявлення фальсифікації вершкового масла рослинними оліями/О. В. Клименко, О. М. Якубчак // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України, 2011,N Вип. 167. Ч. 1. Серія "Ветеринарна медицина, якість і безпека продукції тваринництва".-С.62-65.
14.

Почтаренко П.П. Валідаційні характеристики методів визначення пестицидів у харчовій продукції тваринного походження/П. П. Почтаренко, О. М. Якубчак // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України, 2011,N Вип. 167. Ч. 1. Серія "Ветеринарна медицина, якість і безпека продукції тваринництва".-С.89-93.
15.

Якубчак О.М. Встановлення мутагенності дезінфекційного засобу in vitro/О. М. Якубчак, Л. В. Адаменко, В. О. Загребельний // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України, 2011,N Вип. 167. Ч. 1. Серія "Ветеринарна медицина, якість і безпека продукції тваринництва".-С.128-132.
16.

Якубчак О.М. Забезпечення виробництва молока належної якості у НДГ НУБіП України/О. М. Якубчак, А. І. Кобиш, О. Б. Данилін // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України,N Вип. 167. Ч. 1. Серія "Ветеринарна медицина, якість і безпека продукції тваринництва" .-С.132-135.
17.

Якубчак О.М. Діастазна активність медів України/О.М. Якубчак // Науковий вiсник Нацiонального аграрного унiверситету, 2002,N Вип. 55.-С.174-177
18.

Якубчак О. М. Жирнокислотний склад підшкірної жирової тканини за ларвального ехінококозу свиней/О. М. Якубчак, А. А. Збарська, Т. В. Таран // Вісник аграрної науки, 2012,N № 12.-С.36-38
19.

Якубчак О.М. Теоретичні аспекти проблеми нагляду та профілактики харчових зоонозів/О.М. Якубчак, В.І. Хоменко // Науковий вiсник Нацiонального аграрного унiверситету, 2000,N Вип. 28.-С.82-84
20.

Якубчак О.М. Підвищення ефективності виробництва високоякісного молока з урахуванням впровадження СТУ 3662-97 "Молоко коров’яче незбиране. Вимоги при закупівлі"/О.М. Якубчак, В.І. Хоменко // Науковий вiсник Нацiонального аграрного унiверситету, 2000,N Вип. 28.-С.85-90
 1-20    21-40   41-60   61-69 
 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)