Главная Упрощенный режим Описание
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Електронна картотека статей- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
в найденном
 Найдено в других БД:Національний університет біоресурсів і природокористування України (56)Екологія та охорона навколишнього середовища (9)Науковці НУБіП України (29)Програми навчальних дисциплін (1)Рідкісний фонд (1)Періодичні видання. Журнали (6)Література ФАО (6)Історія НУБіП України (3)Повні тексти навчальних видань (1)Бібліографічні покажчики, списки, довідки (5)
Формат представления найденных документов:
полныйинформационный краткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>K=Харчування<.>
Общее количество найденных документов : 163
Показаны документы с 1 по 10
 1-10    11-20   21-30   31-40   41-50   51-60      
1.

Cкалецька Л. Вирощування овочів для дитячого та дієтичного харчування/Л. Cкалецька, О. Завадська, В. Завгородній // Продовольча індустрія АПК, 2012,N № 3.-С.43-47
2.

Єресько Г.О. Створення м'ясних напівфабрикатів для харчування дітей/Г.О. Єресько, Л.У. Войцехівська, О.В. Франко // Вісник аграрної науки, 2006,N №1.-С.69-63
3.

Ільчук М.М. Оптимізація раціонів харчування жителів України залежно від рівня їх доходів/М.М. Ільчук // Науковий вiсник Нацiонального аграрного унiверситету, 2003,N Вип. 66.-С.256-264
4.

Інститут екогігієни і токсикології ім. Л.І.Медведя. Проблеми харчування/Інститут екогігієни і токсикології ім. Л.І.Медведя. - Журнал выходит с 1932г.
5.

Іртищева І. О. Продовольча безпека - важливий елемент економічної та національної безпеки/І. О. Іртищева, Л. П. Рогатіна, О. С. Ілліницька // Агросвіт, 2020. №22.-С.3-8
6.

Архіпова Г. Екологічне маркування - запорука якості продуктів дитячого харчування/Г. Архіпова, Л. Нестерова // Продовольча індустрія АПК, 2014,N № 4.-С.36-39.
7.

Асланова М.А. Баранина и продукты на ее основе для детского питания/М. А. Асланова, А. В. Устинова // Всё о мясе, 2010,N №3.-С.12-15
8.

Бєлінська А. П. Розробка на основі олій та насіння олійних культур продуктів для харчування спортсменів/А. П. Бєлінська, Т. В. Матвєєва, В. Ю. Папченко, С. В. Бочкарев // Вісник аграрної науки, 2018,N № 11.-С.192-196
9.

Бабієнко М. Ф. Інноваційне сприяння забезпечення продовольчої безпеки в Україні/М. Ф. Бабієнко, М. М. Кулаєць, В. О. Пабат // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України, 2014,N Вип. 200, ч. 1.-С.16-20
10.

Бабієнко М. Ф. Інноваційне сприяння нарощуванню виробництва екологічно чистих продуктів харчування/М. Ф. Бабієнко // Матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції науково-педагогічних, педагогічних працівників і науковців "Стратегія розвитку інноваційної діяльності в аграрному секторі України", 2014.-С.7-15
 1-10    11-20   21-30   31-40   41-50   51-60      
 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)