Главная Упрощенный режим Описание
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Електронна картотека статей- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
в найденном
 Найдено в других БД:Національний університет біоресурсів і природокористування України (56)Екологія та охорона навколишнього середовища (9)Науковці НУБіП України (29)Програми навчальних дисциплін (1)Рідкісний фонд (1)Періодичні видання. Журнали (6)Література ФАО (6)Історія НУБіП України (3)Повні тексти навчальних видань (1)Бібліографічні покажчики, списки, довідки (5)
Формат представления найденных документов:
полныйинформационный краткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>K=Харчування<.>
Общее количество найденных документов : 163
Показаны документы с 1 по 10
 1-10    11-20   21-30   31-40   41-50   51-60      
1.

Рибалка О. Новий продукт здорового харчування на основі ячменю ваксі, висівок чорнозерної пшениці та борошна льону стане вашими ефективними ліками від тяжких недуг/О. Рибалка // Зерно і хліб, 2014,N № 1.-С.48-51
2.

Бойко О. В. Безпечність виробництва продуктів харчування/О. В. Бойко, О. Т. Павленко, В. А. Щоткіна // Науковий вісник Луганського національного аграрного університету, 2010,N № 22 .-С.19-28
3.

Облап Р. В. Моніторинг продуктів харчування та сільськогосподарської сировини в Україні на вміст генетично модифікованих інгредієнтів/Р. В. Облап // Вісник аграрної науки, 2014,N № 1.-С.59-63
4.

Кігель Н.Ф. Таблеткований продукт лактовіт Ф та його вплив на організм дитини/Н.Ф. Кігель, Н.Г. Левитська, Л.В. Амелічева // Вісник аграрної науки, 2001,N № 12.-С.60-63.
5.

Петрушко И. С. Химический состав и некоторые технологические свойства телятины мясных генотипов при получении продукции для детского питания/И. С. Петрушко // Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету, 2012,N Вип. 4(62):Серія: Сільськогосподарські науки.-С.184-190.
6.

Демидюк С. К. Біологічна роль кальцію і фосфору/С. К. Демидюк, А. О. Драчук, Л. Г. Славінська // Сільський господар, 2011,N № 9/10.-С.32-36
7.

Стибель В. В. Харчування і хвороби сучасні погляди на проблему/В. В. Стибель, Ю. І. Остап'юк, І. Б. Турко // Сільський господар, 2012,N № 9/10.-С.31-33
8.

Кулаєць М. М. Інноваційне сприяння конкурентоспроможності сільськогосподарської продукції і продуктів харчування в Україні та світі/М. М. Кулаєць, М. Ф. Бабієнко, О. Д. Витвицька // Вісник аграрної науки, 2012,N № 10.-С.60-63
9.

Боровіков О. Я. Основні вимоги до системи управління безпекою продуктів харчування та її застосування/О. Я. Боровіков, Н. Л. Антоненко // Молочное дело, 2013,N № 8/9.-С.16-19
10.

Боровіков О. Я. Основні вимоги до системи управління безпекою продуктів харчування та її застосування/О. Я. Боровіков, Н. Л. Антоненко // Мясное дело , 2013,N № 7.-С.12-16
 1-10    11-20   21-30   31-40   41-50   51-60      
 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)