Главная Упрощенный режим Описание
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Електронна картотека статей- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
в найденном
 Найдено в других БД:Національний університет біоресурсів і природокористування України (56)Екологія та охорона навколишнього середовища (9)Науковці НУБіП України (29)Програми навчальних дисциплін (1)Рідкісний фонд (1)Періодичні видання. Журнали (6)Література ФАО (6)Історія НУБіП України (3)Повні тексти навчальних видань (1)Бібліографічні покажчики, списки, довідки (5)
Формат представления найденных документов:
полныйинформационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>K=Харчування<.>
Общее количество найденных документов : 163
Показаны документы с 1 по 10
 1-10    11-20   21-30   31-40   41-50   51-60      
1.
05
Про


    Cкалецька, Л.
    Вирощування овочів для дитячого та дієтичного харчування [Текст] / Л. Cкалецька, О. Завадська, В. Завгородній // Продовольча індустрія АПК. - 2012. - № 3. - С. 43-47
УДК
РУБ 05
Рубрики: Медицина--Гігієна харчування


Доп.точки доступа:
Завадська, О.; Завгородній, В.
Экземпляры всего: 1
Ф-12 (1)
Свободны: Ф-12 (1)
Найти похожие

2.
05
Віс


    Єресько, Г. О.
    Створення м'ясних напівфабрикатів для харчування дітей [Текст] / Г.О. Єресько, Л.У. Войцехівська, О.В. Франко // Вісник аграрної науки. - 2006. - №1. - С. 69-63
УДК
РУБ 05
Рубрики: Продукти тваринництва--Якість та безпека продукції


Доп.точки доступа:
Войцехівська, Л.У.; Франко, О.В.
Экземпляры всего: 1
ЧЗ-Н (1)
Свободны: ЧЗ-Н (1)
Найти похожие

3.
06
Нац


    Ільчук, М. М.
    Оптимізація раціонів харчування жителів України залежно від рівня їх доходів [Текст] / М.М. Ільчук // Науковий вiсник Нацiонального аграрного унiверситету. - 2003. - Вип. 66. - С. 256-264
УДК
РУБ 06
Рубрики: Економіка

Экземпляры всего: 10
НФ (4), Ф-10 (5), ЧЗ-4 (1)
Свободны: НФ (4), Ф-10 (5), ЧЗ-4 (1)
Найти похожие

4.
Шифр: П 8 У (Журнал)
Інститут екогігієни і токсикології ім. Л.І.Медведя.
Проблеми харчування [Текст]/ Інститут екогігієни і токсикології ім. Л.І.Медведя. - К. : [б. и.], 1932 - . - Выходит ежеквартально
Зарегистрированы поступления:
     2006 
Держатели документа:
ЧЗ-Н

Найти похожие

5.
05
Агр


    Іртищева, І. О.
    Продовольча безпека - важливий елемент економічної та національної безпеки [Текст] : библиография / І. О. Іртищева, Л. П. Рогатіна, О. С. Ілліницька // Агросвіт. - 2020. №22. - С. 3-8. - Библиогр. в конце ст.
УДК
РУБ 05
Рубрики: Економіка--Продовольча безпека
Кл.слова (ненормированные):
Глобальний Індекс продовольчої безпеки -- Споживання продуктів харчування


Доп.точки доступа:
Рогатіна, Л. П.; Ілліницька, О. С.
Экземпляры всего: 2
Ф-10 (2)
Свободны: Ф-10 (2)
Найти похожие

6.
05
Про


    Архіпова, Г.
    Екологічне маркування - запорука якості продуктів дитячого харчування [Текст] / Г. Архіпова, Л. Нестерова // Продовольча індустрія АПК. - 2014. - № 4. - С. 36-39. - Библиогр. в конце ст.
УДК
РУБ 05
Рубрики: Стандартизація та сертифікація--Дитяче харчування
Аннотация: маруквання - ефективний механізм управління безпечністю харчової сировини та продуктів харчування, зокрема єкологічне маркування продуктів дитячого харчування.


Доп.точки доступа:
Нестерова, Л.
Экземпляры всего: 1
Ф-12 (1)
Свободны: Ф-12 (1)
Найти похожие

7.
05
Всё


    Асланова, М. А.
    Баранина и продукты на ее основе для детского питания [Текст] : библиография / М. А. Асланова, А. В. Устинова // Всё о мясе. - 2010. - №3. - С. 12-15
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Дитяче харчування


Доп.точки доступа:
Устинова, А.В.
Экземпляры всего: 1
ЧЗ-4 (1)
Свободных экз. нет
Найти похожие

8.
05
Віс


    Бєлінська, А. П.
    Розробка на основі олій та насіння олійних культур продуктів для харчування спортсменів [] / А. П. Бєлінська, Т. В. Матвєєва, В. Ю. Папченко, С. В. Бочкарев // Вісник аграрної науки. - 2018. - № 11. - С. 192-196. - Бібліогр. в кінці ст.
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість
Кл.слова (ненормированные):
незамінні амінокислоти -- полінасичені жирні кислоти


Доп.точки доступа:
Матвєєва, Т. В.; Папченко, В. Ю.; Бочкарев, С. В.
Экземпляры всего: 1
Читальний зал для науковців (1)
Свободны: Читальний зал для науковців (1)
Найти похожие

9.
06
Нац


    Бабієнко, М. Ф.
    Інноваційне сприяння забезпечення продовольчої безпеки в Україні [Текст] : библиография / М. Ф. Бабієнко, М. М. Кулаєць, В. О. Пабат // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України : Серія: Економіка, аграний менеджмент, бізнес. - 2014. - Вип. 200, ч. 1. - С. 16-20. - Библиогр. в конце ст.
УДК
РУБ 06
Рубрики: Економіка--Економіка АПК
Кл.слова (ненормированные):
якість продуктів харчування
Аннотация: Поглиблено теоретико-методичні та практичні засади інноваційного забезпечення продовольчої безпеки в Україні.


Доп.точки доступа:
Кулаєць, М. М.; Пабат, В. О.
Экземпляры всего: 10
НФ (2), ЧЗН (1), Ф-10 (7)
Свободны: НФ (2), ЧЗН (1), Ф-10 (7)
Найти похожие

10.
06
Пол


    Бабієнко, М. Ф.
    Інноваційне сприяння нарощуванню виробництва екологічно чистих продуктів харчування [Текст] : библиография / М. Ф. Бабієнко // Матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції науково-педагогічних, педагогічних працівників і науковців "Стратегія розвитку інноваційної діяльності в аграрному секторі України". - 2014. - С. 7-15. - Библиогр. в конце ст.
УДК
РУБ 06
Рубрики: Економіка--Органічне виробництво

Экземпляры всего: 3
НФ (3)
Свободны: НФ (3)
Найти похожие

 1-10    11-20   21-30   31-40   41-50   51-60      
 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)