Поисковый запрос: <.>K=Харчування<.> |
Общее количество найденных документов : 163
Показаны документы с 1 по 10 |
|
>1. ![](http://irb.nubip.edu.ua/irbis64r_14/images/printer.jpg)
| 05 Зер
Рибалка, О. Новий продукт здорового харчування на основі ячменю ваксі, висівок чорнозерної пшениці та борошна льону стане вашими ефективними ліками від тяжких недуг [Текст] / О. Рибалка> // Зерно і хліб. - 2014. - № 1. - С. 48-51
РУБ 05 Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Органічні продукти
Экземпляры всего: 1 ЧЗН (1) Свободны: ЧЗН (1) Найти похожие
|
>2. ![](http://irb.nubip.edu.ua/irbis64r_14/images/printer.jpg)
| 06 Луг
Бойко, О. В. Безпечність виробництва продуктів харчування [Текст] / О. В. Бойко, О. Т. Павленко, В. А. Щоткіна> // Науковий вісник Луганського національного аграрного університету. - 2010. - № 22 . - С. 19-28. - (Технічні науки (Технології харчових виробництв))
РУБ 06 Рубрики: Харчова та переробна промисловість
Доп.точки доступа: Павленко, О. Т.; Щоткіна, В. А. Экземпляры всего: 1 НФ (1) Свободны: НФ (1) Найти похожие
|
>3. ![](http://irb.nubip.edu.ua/irbis64r_14/images/printer.jpg)
| 05 ВІс
Облап, Р. В. Моніторинг продуктів харчування та сільськогосподарської сировини в Україні на вміст генетично модифікованих інгредієнтів [Текст] / Р. В. Облап> // Вісник аграрної науки. - 2014. - № 1. - С. 59-63
РУБ 05 Рубрики: Біотехнологія--Генетично модифіковані організми--Харчова та переробна промисловість
Экземпляры всего: 1 ЧЗН (1) Свободны: ЧЗН (1) Найти похожие
|
>4. ![](http://irb.nubip.edu.ua/irbis64r_14/images/printer.jpg)
| 05 Віс
Кігель, Н. Ф. Таблеткований продукт лактовіт Ф та його вплив на організм дитини [Текст] / Н.Ф. Кігель, Н.Г. Левитська, Л.В. Амелічева> // Вісник аграрної науки. - 2001. - № 12. - С. 60-63.
РУБ 05 Рубрики: Продукти тваринництва--Молочна промисловість--Дитяче харчування
Доп.точки доступа: Левитська, Н.Г.; Амелічева, Л.В. Экземпляры всего: 1 ЧЗ-4 (1) Свободны: ЧЗ-4 (1) Найти похожие
|
>5. ![](http://irb.nubip.edu.ua/irbis64r_14/images/printer.jpg)
| 06 Він
Петрушко, И. С. Химический состав и некоторые технологические свойства телятины мясных генотипов при получении продукции для детского питания [Текст] / И. С. Петрушко> // Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету. - 2012. - Вип. 4(62) : Серія: Сільськогосподарські науки. - С. 184-190.
РУБ 06 Рубрики: Продукти тваринництва--М'ясні продукти--Дитяче харчування--Якість та безпечність продукції
Экземпляры всего: 1 НФ (1) Свободны: НФ (1) Найти похожие
|
>6. ![](http://irb.nubip.edu.ua/irbis64r_14/images/printer.jpg)
| 05 Сіл
Демидюк, С. К. Біологічна роль кальцію і фосфору [Текст] / С. К. Демидюк, А. О. Драчук, Л. Г. Славінська> // Сільський господар. - 2011. - № 9/10. - С. 32-36
РУБ 05 Рубрики: Ветеринарія--Гігієна харчування--Дієта
Доп.точки доступа: Драчук, А. О.; Славінська, Л. Г. Экземпляры всего: 1 ЧЗН (1) Свободны: ЧЗН (1) Найти похожие
|
>7. ![](http://irb.nubip.edu.ua/irbis64r_14/images/printer.jpg)
| 05 Сіл
Стибель, В. В. Харчування і хвороби сучасні погляди на проблему [Текст] / В. В. Стибель, Ю. І. Остап'юк, І. Б. Турко> // Сільський господар. - 2012. - № 9/10. - С. 31-33
РУБ 05 Рубрики: Екологія--Екологія людини--Дієтика
Доп.точки доступа: Остап'юк, Ю. І.; Турко, І. Б. Экземпляры всего: 1 ЧЗН (1) Свободны: ЧЗН (1) Найти похожие
|
>8. ![](http://irb.nubip.edu.ua/irbis64r_14/images/printer.jpg)
| 05 Віс
Кулаєць, М. М. Інноваційне сприяння конкурентоспроможності сільськогосподарської продукції і продуктів харчування в Україні та світі [Текст] / М. М. Кулаєць, М. Ф. Бабієнко, О. Д. Витвицька> // Вісник аграрної науки. - 2012. - № 10. - С. 60-63
РУБ 05 Рубрики: Харчова та переробна промисловість
Доп.точки доступа: Бабієнко, М. Ф.; Витвицька, О. Д. Экземпляры всего: 1 ЧЗН (1) Свободны: ЧЗН (1) Найти похожие
|
>9. ![](http://irb.nubip.edu.ua/irbis64r_14/images/printer.jpg)
| 05 Мол
Боровіков, О. Я. Основні вимоги до системи управління безпекою продуктів харчування та її застосування [Текст] / О. Я. Боровіков, Н. Л. Антоненко> // Молочное дело. - 2013. - № 8/9. - С. 16-19
РУБ 05 Рубрики: Стандартизація та сертифікація--Харчова та переробна промисловість
Доп.точки доступа: Антоненко, Н. Л. Экземпляры всего: 1 Ф-12 (1) Свободны: Ф-12 (1) Найти похожие
|
>10. ![](http://irb.nubip.edu.ua/irbis64r_14/images/printer.jpg)
| 05 Мяс
Боровіков, О. Я. Основні вимоги до системи управління безпекою продуктів харчування та її застосування [Текст] / О. Я. Боровіков, Н. Л. Антоненко> // Мясное дело . - 2013. - № 7. - С. 12-16
РУБ 05 Рубрики: Стандартизація та сертифікація--Харчова та переробна промисловість
Доп.точки доступа: Антоненко, Н. Л. Экземпляры всего: 1 Ф-12 (1) Свободны: Ф-12 (1) Найти похожие
|
|
|