Главная Упрощенный режим Описание
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Електронна картотека статей- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
в найденном
 Найдено в других БД:Національний університет біоресурсів і природокористування України (56)Екологія та охорона навколишнього середовища (9)Науковці НУБіП України (29)Програми навчальних дисциплін (1)Рідкісний фонд (1)Періодичні видання. Журнали (6)Література ФАО (6)Історія НУБіП України (3)Повні тексти навчальних видань (1)Бібліографічні покажчики, списки, довідки (5)
Формат представления найденных документов:
полныйинформационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>K=Харчування<.>
Общее количество найденных документов : 163
Показаны документы с 1 по 10
 1-10    11-20   21-30   31-40   41-50   51-60      
1.
05
Зер


    Рибалка, О.
    Новий продукт здорового харчування на основі ячменю ваксі, висівок чорнозерної пшениці та борошна льону стане вашими ефективними ліками від тяжких недуг [Текст] / О. Рибалка // Зерно і хліб. - 2014. - № 1. - С. 48-51
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Органічні продукти

Экземпляры всего: 1
ЧЗН (1)
Свободны: ЧЗН (1)
Найти похожие

2.
06
Луг


    Бойко, О. В.
    Безпечність виробництва продуктів харчування [Текст] / О. В. Бойко, О. Т. Павленко, В. А. Щоткіна // Науковий вісник Луганського національного аграрного університету. - 2010. - № 22 . - С. 19-28. - (Технічні науки (Технології харчових виробництв))
УДК
РУБ 06
Рубрики: Харчова та переробна промисловість


Доп.точки доступа:
Павленко, О. Т.; Щоткіна, В. А.
Экземпляры всего: 1
НФ (1)
Свободны: НФ (1)
Найти похожие

3.
05
ВІс


    Облап, Р. В.
    Моніторинг продуктів харчування та сільськогосподарської сировини в Україні на вміст генетично модифікованих інгредієнтів [Текст] / Р. В. Облап // Вісник аграрної науки. - 2014. - № 1. - С. 59-63
УДК
РУБ 05
Рубрики: Біотехнологія--Генетично модифіковані організми--Харчова та переробна промисловість

Экземпляры всего: 1
ЧЗН (1)
Свободны: ЧЗН (1)
Найти похожие

4.
05
Віс


    Кігель, Н. Ф.
    Таблеткований продукт лактовіт Ф та його вплив на організм дитини [Текст] / Н.Ф. Кігель, Н.Г. Левитська, Л.В. Амелічева // Вісник аграрної науки. - 2001. - № 12. - С. 60-63.
ГРНТИ
УДК
РУБ 05
Рубрики: Продукти тваринництва--Молочна промисловість--Дитяче харчування


Доп.точки доступа:
Левитська, Н.Г.; Амелічева, Л.В.
Экземпляры всего: 1
ЧЗ-4 (1)
Свободны: ЧЗ-4 (1)
Найти похожие

5.
06
Він


    Петрушко, И. С.
    Химический состав и некоторые технологические свойства телятины мясных генотипов при получении продукции для детского питания [Текст] / И. С. Петрушко // Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету. - 2012. - Вип. 4(62) : Серія: Сільськогосподарські науки. - С. 184-190.
УДК
РУБ 06
Рубрики: Продукти тваринництва--М'ясні продукти--Дитяче харчування--Якість та безпечність продукції

Экземпляры всего: 1
НФ (1)
Свободны: НФ (1)
Найти похожие

6.
05
Сіл


    Демидюк, С. К.
    Біологічна роль кальцію і фосфору [Текст] / С. К. Демидюк, А. О. Драчук, Л. Г. Славінська // Сільський господар. - 2011. - № 9/10. - С. 32-36
УДК
РУБ 05
Рубрики: Ветеринарія--Гігієна харчування--Дієта


Доп.точки доступа:
Драчук, А. О.; Славінська, Л. Г.
Экземпляры всего: 1
ЧЗН (1)
Свободны: ЧЗН (1)
Найти похожие

7.
05
Сіл


    Стибель, В. В.
    Харчування і хвороби сучасні погляди на проблему [Текст] / В. В. Стибель, Ю. І. Остап'юк, І. Б. Турко // Сільський господар. - 2012. - № 9/10. - С. 31-33
УДК
РУБ 05
Рубрики: Екологія--Екологія людини--Дієтика


Доп.точки доступа:
Остап'юк, Ю. І.; Турко, І. Б.
Экземпляры всего: 1
ЧЗН (1)
Свободны: ЧЗН (1)
Найти похожие

8.
05
Віс


    Кулаєць, М. М.
    Інноваційне сприяння конкурентоспроможності сільськогосподарської продукції і продуктів харчування в Україні та світі [Текст] / М. М. Кулаєць, М. Ф. Бабієнко, О. Д. Витвицька // Вісник аграрної науки. - 2012. - № 10. - С. 60-63
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість


Доп.точки доступа:
Бабієнко, М. Ф.; Витвицька, О. Д.
Экземпляры всего: 1
ЧЗН (1)
Свободны: ЧЗН (1)
Найти похожие

9.
05
Мол


    Боровіков, О. Я.
    Основні вимоги до системи управління безпекою продуктів харчування та її застосування [Текст] / О. Я. Боровіков, Н. Л. Антоненко // Молочное дело. - 2013. - № 8/9. - С. 16-19
УДК
РУБ 05
Рубрики: Стандартизація та сертифікація--Харчова та переробна промисловість


Доп.точки доступа:
Антоненко, Н. Л.
Экземпляры всего: 1
Ф-12 (1)
Свободны: Ф-12 (1)
Найти похожие

10.
05
Мяс


    Боровіков, О. Я.
    Основні вимоги до системи управління безпекою продуктів харчування та її застосування [Текст] / О. Я. Боровіков, Н. Л. Антоненко // Мясное дело . - 2013. - № 7. - С. 12-16
УДК
РУБ 05
Рубрики: Стандартизація та сертифікація--Харчова та переробна промисловість


Доп.точки доступа:
Антоненко, Н. Л.
Экземпляры всего: 1
Ф-12 (1)
Свободны: Ф-12 (1)
Найти похожие

 1-10    11-20   21-30   31-40   41-50   51-60      
 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)