Поисковый запрос: <.>K=Якість<.> |
Общее количество найденных документов : 1604
Показаны документы с 1 по 10 |
|
>1.
| Попова О.Г. Оценка взаимосвязи характеристик качества муки и пектина/О. Г. Попова // Достижения науки и техники АПК , 2008,N № 9.-С.57-59
|
>2.
| Ящук Н. Маючи кількість не слід забувати про якість/Н. Ящук // Пропозиція, 2008,N № 10.-С.62-66
|
>3.
| Власенко В. Безпека тваринницької сировини одержаної від носіїв латентної форми туберкульозу/В. Власенко, В. Буровінський, І. Власенко, І. Березовський // Тваринництво України, 2008,N №9.-С.33-37
|
>4.
| Архипов А.В. Факты и мнения о пищевых достоинствах куриных яиц/А. В. Архипов // Ефективне птахівництво, 2008,N №6.-С.8-11
|
>5.
| Стандартизація, сертифікація, якість. - Журнал выходит с 1998г.
|
>6.
| Михайлов Ю. Безпека продуктів харчування/Ю. Михайлов // Пропозиція, 2008,N № 11.-С.20-21
|
>7.
| Шевчук Л.М. Якість ягід чорної смородини в Прикарпатті/Л. М. Шевчук, Л. С. Приймачук, М. М. Приймачук // Вісник аграрної науки, 2008,N №10.-С.24-26
|
>8.
| Ящук Н.О. Динаміка показників якості борошна в процесі зберігання зерна озимого/Н. О. Ящук // Аграрна наука і освіта, 2008. Т.9,N № 3-4.-С.81-86
|
>9.
| Попов В.Ю. Вплив ефективності використання основних виробничих факторів на якість економічного зростання в Україні/В. Ю. Попов // Науковий вісник Національного аграрного університету, 2007,N Вип. 109.-С.291-297
|
>10.
| Завадська О.В. Якість коренеплодів різних сортів селери, вирощеної в умовах Лісостепу України /О. В. Завадська // Науковий вісник Національного аграрного університету, 2008. Вип. 118.-С.89-91
|
|
|