Поисковый запрос: <.>K=властивості<.> |
Общее количество найденных документов : 415
Показаны документы с 1 по 10 |
|
>1.
| Мусій М. Реологічні властивості поліцукридів/М. Мусій, О. Точкова, В. Манк // Харчова і переробна промисловість, 2008,N №10.-С.24-26
|
>2.
| Бовкун А. Функціональні властивості білків сироватки для дитячих продуктів/А. Бовкун // Харчова і переробна промисловість, 2008,N №11.-С.16-17
|
>3.
| Цилюрик А.В. Біолого-екологічні і морфологічні властивості омели білої та її корисність/А. В. Цилюрик, В. Д. Бодяка // Науковий вісник національного аграрного університету, 2007. Вип. 113.-С.283-289
|
>4.
| Бехта П.А. Щодо впливу різного типу затверджувачів на властивості карбамідоформальдегідних клеїв і фанери на їх основі/П. А. Бехта, Р. Й. Салдан // Науковий вісник національного аграрного університету, 2007. Вип. 113.-С.328-332
|
>5.
| Орлюк Ю.Т. Реологічні властивості робочого середовища в сировиготовлювачах/Ю. Т. Орлюк // Вісник аграрної науки, 2008,N №11.-С.58-60
|
>6.
| Овсянникова Л. Не зайве буде достеменно знати фізико-технологічні властивості зерна сорго та соризу/Л. Овсянникова, О. Соколовська, А. Кац // Зерно і хліб, 2009,N №1.-С.42-43
|
>7.
| Войцехівська Л.У. Вплив біотехнологічної обробки м'яса на смакоароматичні властивості шинкованих виробів/Л. У. Войцехівська, О. М. Старчевой, В. Ю. Лизова // Вісник аграрної науки, 2008,N №12.-С.59-62
|
>8.
| Пилипенко О.І. Аеродинамічні властивості різних систем полезахисних лісових смуг в умовах центрального правобережного лісостепу/О. І. Пилипенко, О. В. Соваков // Науковий вісник Національного аграрного університету, 2008. Вип.122.-С.238-245
|
>9.
| Ящук Н.О. Хлібопекарські властивості борошна озимого жита в процесі зберігання зерна за різної вологості та температури/Н. О. Ящук // Науковий вісник Національного аграрного університету, 2008. Вип.123.-С.221-233
|
>10.
| Махмуд ель Асскар Вплив технології No-till у зонах недостатнього зволоження на властивості ґрунтів і продуктивність культур/Махмуд ель Асскар, О. Є. Бикова // Вісник аграрної науки, 2009,N №2.-С.25-28
|
|
|