Главная Упрощенный режим Описание
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Електронна картотека статей- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
в найденном
Формат представления найденных документов:
полныйинформационный краткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>K=вологість<.>
Общее количество найденных документов : 37
Показаны документы с 1 по 10
 1-10    11-20   21-30   31-37 
1.

Кудринський С. У світі за низьких температур з використанням промислових холодильних установок зберігається майже 100 млн. тонн зерна/С. Кудринський // Зерно і хліб. -К.:Редакційно-видавничий центр "ЗіХ", 2011,N N 4.-С.34-35
2.

Лімонт А. С. Кількість роси і вологість льоносоломи за готування рошенцевої трести/А. С. Лімонт // Вісник аграрної науки, 2013,N № 7.-С.52-55
3.

Подуст Ю. Вологість грунту та ефективність протруйників/Ю. Подуст // Пропозиція, 2012,N № 12:спецвипуск журналу.-С.28-31
4.

Дзюбецький Б. В. Формування ознаки "вологість" у скоростиглих гібридів кукурудзи/Б. В. Дзюбецький, В. Ю. Черчель, В. А. Марочко // Вісник аграрної науки, 2013,N № 1.-С.41-44
5.

Коваленко А. М. Реакція сортів і гібридів сорго на вологість ґрунту в час сівби/А. М. Коваленко // Насінництво, 2014,N № 3.-С.17-20
6.

Демиденко О. В. Агрофізичний стан як критерій готовності чорнозему опідзоленого до мінімалізації обробітку в агроценозі./О. В. Демиденко // Вісник аграрної науки, 2021,N № 7.-С.15-23
7.

Тарасенко О. На якість посівного матеріалу значною мірою впливає вологість зерна під час обмолоту та післязбиральної доробки/О. Тарасенко, В. Оробинський, М. Мерчалова // Зерно і хліб, 2015,N № 2.-С.67.
8.

Черчель В. Вологість зерна кукурудзи під час збирання: формування, облік, значення/В. Черчель // Пропозиція, 2016,N № 9.-С.56-60.
9.

Зимівля бджіл: утеплення, вологість, вентиляція/за матеріалами сайту "Пчеловодство Верхнедвинщины", Республіка Білорусь // Пасіка, 2015,N № 11.-С.5-7
10.

Артюшенко А. Оптимальна відносна вологість повітря при зберіганні пшеничного борошна - 65-70%/А. Артюшенко, І. Мікша // Зерно і хліб, 2015,N № 4.-С.74.
 1-10    11-20   21-30   31-37 
 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)