Поисковый запрос: <.>K=заморожування<.> |
Общее количество найденных документов : 31
Показаны документы с 1 по 20 |
|
>1.
| 06 Нац
Kosiniak-Kamysz, Kazimierz. The effective methods of stallion semen qualification for deep freezing. Методи оцінки придатності сперми жеребця до заморожування [Текст] / K. Kosiniak-Kamysz, Z. Podstawski, A. Bittmar> // Науковий вiсник Нацiонального аграрного унiверситету. - 2000. - Вип. 22. - С. 133-140.
РУБ 06 Рубрики: Ветеринарія--Гінекологія. Акушерство
Доп.точки доступа: Podstawski, Zenon; Bittmar, Anna Экземпляры всего: 4 ЧЗ-4 (1), НФ (3) Свободны: ЧЗ-4 (1), НФ (3) Найти похожие
|
>2.
| 06 Нац
Kosiniak-Kamysz, Kazimierz. The influence of aspartate aminotransferase activity and sperm morphology on stallion and dog semen freezability. взаємозв'язок аспартат амінотрансферазної активності, морфології сперміїв жеребця і собаки і її придатність до заморожування [Текст] / K. Kosiniak-Kamysz, A. Bittmar, Z. Podstawski> // Науковий вiсник Нацiонального аграрного унiверситету. - 2000. - Вип. 22. - С. 140-144.
РУБ 06 Рубрики: Ветеринарія--Гінекологія. Акушерство
Доп.точки доступа: Bittmar, Anna; Podstawski, Zenon Экземпляры всего: 4 ЧЗ-4 (1), НФ (3) Свободны: ЧЗ-4 (1), НФ (3) Найти похожие
|
>3.
| 06 Хер
Іванова, І. Є. Використання методу багатокритеріальної оптимізації для вибору кращого сорту черешні за дії заморожування [Текст] : библиография / І. Є. Іванова, Л. А. Покопцева, Т. В. Герасько, С. В. Долгова> // Таврійський науковий вісник. - 2014. - Вип. 88. - С. 104-115. - Библиогр. в конце ст.
РУБ 06 Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Плодівництво Кл.слова (ненормированные): цільова функція Аннотация: Проведена науково-обґрунтована оцінка придатності 6-ти районованих сортів черешні пізнього строку достигання (Мелітопольська чорна, Міраж, Оріон, Празднічна, Сюрприз, Космічна), які вирощені в умовах південного Степу України до заморожування та зберігання при низьких температурах методом багатокритеріальної оптимізації.
Доп.точки доступа: Покопцева, Л. А.; Герасько, Т. В.; Долгова, С.В. Экземпляры всего: 1 ЧЗН (1) Свободны: ЧЗН (1) Найти похожие
|
>4.
| 06 Тав
Іванова, І. Є. Сортодослідження плодів пізнього строку достигання на придатність до заморожування [Текст] : библиография / І. Є. Іванова, Е. С. Білоус, Ю. П. Пащенко, О. А. Єременко> // Таврійський науковий вісник. - 2017. - Вип. 98 : Сільськогосподарські науки. - С. 71-82. - Бібліогр. в кінці ст.
РУБ 06 Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Переробка овочів та фруктів
Доп.точки доступа: Білоус, Е. С.; Пащенко, Ю. П.; Єременко, О. А. Экземпляры всего: 1 ЧЗН (1) Свободны: ЧЗН (1) Найти похожие
|
>5.
| 05 Мир
Гетьман, Т. Плодоовощной ледоход [Текст] / Т. Гетьман> // Мир продуктов. - 2012. - № 5
РУБ 05 Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Консервування харчових продуктів--Заморожування
Экземпляры всего: 2 ЧЗ-4 (2) Свободны: ЧЗ-4 (2) Найти похожие
|
>6.
| 06 Інс
Горбунов, Л. В. Кріоконсервування ембріонів ссавців при пасивному охолодженні в горловині посудини Дьюара [Текст] : библиография / Л. В. Горбунов, А. С. Саліна, В. В. Данильченко> // Науково-технічний бюлетень. - 2013. - № 110. - С. 25-33. - Библиогр. в конце ст.
РУБ 06 Рубрики: Біотехнологія--Генетика Кл.слова (ненормированные): пристрій для заморожування Аннотация: Запропоновано термоблок з неіржавіючої сталі у вигляді стакану з товщиною стінки 10 мм., всередину якого розміщена вставка у вигляді циліндра, яку виготовлено з міді.
Доп.точки доступа: Саліна, А. С.; Данильченко, В. В. Экземпляры всего: 1 ЧЗН (1) Свободны: ЧЗН (1) Найти похожие
|
>7.
| 05 Ово
Дишкант, Д. Технології шокового заморожування як ефективний інструмент збуту [Текст] : библиография / Д. Дишкант> // Овощи и фрукты. - 2020. - № 3. - С. 52-67.
РУБ 05 Рубрики: Плодівництво--Зберігання і переробка продукції
Экземпляры всего: 1 Читальний зал 4-го корпусу (1) Свободны: Читальний зал 4-го корпусу (1) Найти похожие
|
>8.
| 05 Пла
Завадська, О. Заморожування плодів та овочів [Текст] : библиография / О. Завадська> // Плантатор. - 2018. - № 3. - С. 32-34.
РУБ 05 Рубрики: Овочівництво--Зберігання та переробка продукції
Экземпляры всего: 1 Читальний зал для науковців (1) Свободны: Читальний зал для науковців (1) Найти похожие
|
>9.
| 05 Про
Иванина , О. "Горячие" новости" замороженного" рынка [Текст] : библиография / О. Иванина > // Продукты & ингридиенты. - 2009. - №4. - С. 47
РУБ 05 Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Консервування харчових продуктів--Заморожування
Экземпляры всего: 1 Ф-12 (1) Свободных экз. нет Найти похожие
|
>10.
| 05 Док
Касьянов, Г. И. Реологические характеристики криолабильных растительных продуктов [Текст] / Г. И. Касьянов> // Доклады Российской академии сельскохозяйственных наук. - 2013. - № 2. - С. 59-61
РУБ 05 Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Консервування харчових продуктів--Заморожування
Экземпляры всего: 1 ЧЗН (1) Свободны: ЧЗН (1) Найти похожие
|
>11.
| 05 Про
Король, Ц. О. Вплив захисних середовищ на довготривале зберігання заквашувальної композиції ЛРР [Текст] : библиография / Ц. О. Король> // Продовольчі ресурси. - 2016. - № 6. - С. 158-166. - Бібліогр. в кінці ст.
РУБ 05 Рубрики: Продукти тваринництва Кл.слова (ненормированные): мікроорганізми -- кріопротектор -- заморожування -- сушіння
Экземпляры всего: 1 Читальний зал 4-го корпусу (1) Свободны: Читальний зал 4-го корпусу (1) Найти похожие
|
>12.
| 05 Хра
Короткий, И. А. Процессы замораживания ягод черной смородины [Текст] : библиография / И. А. Короткий, Е. В. Короткая> // Хранение и переработ. сельхозсырья. - 2010. - №3. - С. 14-17
РУБ 05 Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Консервування харчових продуктів--Заморожування
Доп.точки доступа: Короткая, Е.В. Экземпляры всего: 1 ЧЗ-4 (1) Свободных экз. нет Найти похожие
|
>13.
| 05 Зер
Кудашев, С. Застосовуючи різні біотехнологічні методи обробки зерна (замочування, пророщування і тривале заморожування), можна істотно покращити його поживну цінність [Текст] / С. Кудашев, Г. Лукіна, Т. Пушкар> // Зерно і хліб : щоквартальний науково-виробничий журнал. - 2011. - N 4. - С. 24-25. - Библиогр. в конце ст.
РУБ 05 Рубрики: Зберігання та переробка продукції--Біотехнологія Кл.слова (ненормированные): зерно -- замочування -- заморожування
Доп.точки доступа: Лукіна, Г.; Пушкар, Т. Экземпляры всего: 1 ЧЗН (1) Свободны: ЧЗН (1) Найти похожие
|
>14.
| 05 Ово
Литвиненко, О. Працювати на розвиток і перспективу [Текст] : библиография / О. Литвиненко> // Овощи и фрукты. - 2020. - № 7. - С. 63-65.
РУБ 05 Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Консервування харчових продуктів--Заморожування
Экземпляры всего: 2 Читальний зал для науковців (2) Свободны: Читальний зал для науковців (2) Найти похожие
|
>15.
| 05 Ово
Навродський, А. Обладнання для шокового заморожування плодів [Текст] : библиография / А. Навродський> // Овощи и фрукты. - 2020. - № 7. - С. 60-62.
РУБ 05 Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Консервування харчових продуктів--Заморожування
Экземпляры всего: 2 Читальний зал для науковців (2) Свободны: Читальний зал для науковців (2) Найти похожие
|
>16.
| 05 Про
Нестеренко, Н. Органолептичні властивості культивованих печериць під час заморожування [Текст] : библиография / Н. Нестеренко, А. Іванюта> // Продовольча індустрія АПК. - 2018. - № 5. - С. 34-36. - Библиогр. в конце ст.
РУБ 05 Рубрики: Овочівництво--Гриби--Зберігання та переробка продукції Аннотация: Проведено органолептичніу оцінку якості культивованих печериць залежно від раси, ступеня стиглості та способу їх розморожування. Встановлено сенсорні показники, найбільш придатні до заморожування та розморожування.
Доп.точки доступа: Іванюта, А. Экземпляры всего: 1 (1) Свободны: (1) Найти похожие
|
>17.
| 05 Про
Орлова, Н. Споживчі властивості замороженних печериць залежно від попердньої обробки [Текст] / Н. Орлова, Н. Нестеренко> // Продовольча індустрія АПК. - 2012. - № 2. - С. 41-43
РУБ 05 Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Консервування харчових продуктів--Заморожування
Доп.точки доступа: Нестеренко, Н. Экземпляры всего: 1 Ф-12 (1) Свободны: Ф-12 (1) Найти похожие
|
>18.
| 05 Ово
Постоленко, Є. П. Заморожування плодів вишні у цукровому сиропі [Текст] : библиография / Є. П. Постоленко> // Овощи и фрукты. - 2021. - № 1. - С. 64-66.
РУБ 05 Рубрики: Плодівництво--Зберігання та переробка продукції
Экземпляры всего: 1 ЧЗ-4 (1) Свободны: ЧЗ-4 (1) Найти похожие
|
>19.
| 05 Ово
Постоленко, Є. П. Заморожування плодів кизилу в цукровому сиропі [Текст] : библиография / Є. П. Постоленко> // Овощи и фрукты. - 2021. - № 8. - С. 42-45.
РУБ 05 Рубрики: Плодівництво--Кісточкові культури
Экземпляры всего: 1 ЧЗ-4 (1) Свободны: ЧЗ-4 (1) Найти похожие
|
>20.
| 05 Ово
Постоленко, Є. П. Заморожування плодів у цукровому сиропі [Текст] : библиография / Є. П. Постоленко> // Овощи и фрукты. - 2020. - № 9. - С. 56-58.
РУБ 05 Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Зберігання та переробка продукції
Экземпляры всего: 1 Читальний зал для науковців (1) Свободны: Читальний зал для науковців (1) Найти похожие
|
|
|