Главная Упрощенный режим Описание
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Електронна картотека статей- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
в найденном
 Найдено в других БД:Науковці НУБіП України (3)Дисертації та автореферати (3)Бібліографічні покажчики, списки, довідки (1)
Формат представления найденных документов:
полныйинформационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>K=заморожування<.>
Общее количество найденных документов : 31
Показаны документы с 1 по 20
 1-20    21-31 
1.
06
Нац


    Kosiniak-Kamysz, Kazimierz.
    The effective methods of stallion semen qualification for deep freezing. Методи оцінки придатності сперми жеребця до заморожування [Текст] / K. Kosiniak-Kamysz, Z. Podstawski, A. Bittmar // Науковий вiсник Нацiонального аграрного унiверситету. - 2000. - Вип. 22. - С. 133-140.
ГРНТИ
УДК
РУБ 06
Рубрики: Ветеринарія--Гінекологія. Акушерство


Доп.точки доступа:
Podstawski, Zenon; Bittmar, Anna
Экземпляры всего: 4
ЧЗ-4 (1), НФ (3)
Свободны: ЧЗ-4 (1), НФ (3)
Найти похожие

2.
06
Нац


    Kosiniak-Kamysz, Kazimierz.
    The influence of aspartate aminotransferase activity and sperm morphology on stallion and dog semen freezability. взаємозв'язок аспартат амінотрансферазної активності, морфології сперміїв жеребця і собаки і її придатність до заморожування [Текст] / K. Kosiniak-Kamysz, A. Bittmar, Z. Podstawski // Науковий вiсник Нацiонального аграрного унiверситету. - 2000. - Вип. 22. - С. 140-144.
ГРНТИ
УДК
РУБ 06
Рубрики: Ветеринарія--Гінекологія. Акушерство


Доп.точки доступа:
Bittmar, Anna; Podstawski, Zenon
Экземпляры всего: 4
ЧЗ-4 (1), НФ (3)
Свободны: ЧЗ-4 (1), НФ (3)
Найти похожие

3.
06
Хер


    Іванова, І. Є.
    Використання методу багатокритеріальної оптимізації для вибору кращого сорту черешні за дії заморожування [Текст] : библиография / І. Є. Іванова, Л. А. Покопцева, Т. В. Герасько, С. В. Долгова // Таврійський науковий вісник. - 2014. - Вип. 88. - С. 104-115. - Библиогр. в конце ст.
УДК
РУБ 06
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Плодівництво
Кл.слова (ненормированные):
цільова функція
Аннотация: Проведена науково-обґрунтована оцінка придатності 6-ти районованих сортів черешні пізнього строку достигання (Мелітопольська чорна, Міраж, Оріон, Празднічна, Сюрприз, Космічна), які вирощені в умовах південного Степу України до заморожування та зберігання при низьких температурах методом багатокритеріальної оптимізації.


Доп.точки доступа:
Покопцева, Л. А.; Герасько, Т. В.; Долгова, С.В.
Экземпляры всего: 1
ЧЗН (1)
Свободны: ЧЗН (1)
Найти похожие

4.
06
Тав


    Іванова, І. Є.
    Сортодослідження плодів пізнього строку достигання на придатність до заморожування [Текст] : библиография / І. Є. Іванова, Е. С. Білоус, Ю. П. Пащенко, О. А. Єременко // Таврійський науковий вісник. - 2017. - Вип. 98 : Сільськогосподарські науки. - С. 71-82. - Бібліогр. в кінці ст.
УДК
РУБ 06
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Переробка овочів та фруктів


Доп.точки доступа:
Білоус, Е. С.; Пащенко, Ю. П.; Єременко, О. А.
Экземпляры всего: 1
ЧЗН (1)
Свободны: ЧЗН (1)
Найти похожие

5.
05
Мир


    Гетьман, Т.
    Плодоовощной ледоход [Текст] / Т. Гетьман // Мир продуктов. - 2012. - № 5
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Консервування харчових продуктів--Заморожування

Экземпляры всего: 2
ЧЗ-4 (2)
Свободны: ЧЗ-4 (2)
Найти похожие

6.
06
Інс


    Горбунов, Л. В.
    Кріоконсервування ембріонів ссавців при пасивному охолодженні в горловині посудини Дьюара [Текст] : библиография / Л. В. Горбунов, А. С. Саліна, В. В. Данильченко // Науково-технічний бюлетень. - 2013. - № 110. - С. 25-33. - Библиогр. в конце ст.
УДК
РУБ 06
Рубрики: Біотехнологія--Генетика
Кл.слова (ненормированные):
пристрій для заморожування
Аннотация: Запропоновано термоблок з неіржавіючої сталі у вигляді стакану з товщиною стінки 10 мм., всередину якого розміщена вставка у вигляді циліндра, яку виготовлено з міді.


Доп.точки доступа:
Саліна, А. С.; Данильченко, В. В.
Экземпляры всего: 1
ЧЗН (1)
Свободны: ЧЗН (1)
Найти похожие

7.
05
Ово


    Дишкант, Д.
    Технології шокового заморожування як ефективний інструмент збуту [Текст] : библиография / Д. Дишкант // Овощи и фрукты. - 2020. - № 3. - С. 52-67.
УДК
РУБ 05
Рубрики: Плодівництво--Зберігання і переробка продукції

Экземпляры всего: 1
Читальний зал 4-го корпусу (1)
Свободны: Читальний зал 4-го корпусу (1)
Найти похожие

8.
05
Пла


    Завадська, О.
    Заморожування плодів та овочів [Текст] : библиография / О. Завадська // Плантатор. - 2018. - № 3. - С. 32-34.
УДК
РУБ 05
Рубрики: Овочівництво--Зберігання та переробка продукції

Экземпляры всего: 1
Читальний зал для науковців (1)
Свободны: Читальний зал для науковців (1)
Найти похожие

9.
05
Про


    Иванина , О.
    "Горячие" новости" замороженного" рынка [Текст] : библиография / О. Иванина // Продукты & ингридиенты. - 2009. - №4. - С. 47
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Консервування харчових продуктів--Заморожування

Экземпляры всего: 1
Ф-12 (1)
Свободных экз. нет
Найти похожие

10.
05
Док


    Касьянов, Г. И.
    Реологические характеристики криолабильных растительных продуктов [Текст] / Г. И. Касьянов // Доклады Российской академии сельскохозяйственных наук. - 2013. - № 2. - С. 59-61
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Консервування харчових продуктів--Заморожування

Экземпляры всего: 1
ЧЗН (1)
Свободны: ЧЗН (1)
Найти похожие

11.
05
Про


    Король, Ц. О.
    Вплив захисних середовищ на довготривале зберігання заквашувальної композиції ЛРР [Текст] : библиография / Ц. О. Король // Продовольчі ресурси. - 2016. - № 6. - С. 158-166. - Бібліогр. в кінці ст.
УДК
РУБ 05
Рубрики: Продукти тваринництва
Кл.слова (ненормированные):
мікроорганізми -- кріопротектор -- заморожування -- сушіння

Экземпляры всего: 1
Читальний зал 4-го корпусу (1)
Свободны: Читальний зал 4-го корпусу (1)
Найти похожие

12.
05
Хра


    Короткий, И. А.
    Процессы замораживания ягод черной смородины [Текст] : библиография / И. А. Короткий, Е. В. Короткая // Хранение и переработ. сельхозсырья. - 2010. - №3. - С. 14-17
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Консервування харчових продуктів--Заморожування


Доп.точки доступа:
Короткая, Е.В.
Экземпляры всего: 1
ЧЗ-4 (1)
Свободных экз. нет
Найти похожие

13.
05
Зер


    Кудашев, С.
    Застосовуючи різні біотехнологічні методи обробки зерна (замочування, пророщування і тривале заморожування), можна істотно покращити його поживну цінність [Текст] / С. Кудашев, Г. Лукіна, Т. Пушкар // Зерно і хліб : щоквартальний науково-виробничий журнал. - 2011. - N 4. - С. 24-25. - Библиогр. в конце ст.
УДК
РУБ 05
Рубрики: Зберігання та переробка продукції--Біотехнологія
Кл.слова (ненормированные):
зерно -- замочування -- заморожування


Доп.точки доступа:
Лукіна, Г.; Пушкар, Т.
Экземпляры всего: 1
ЧЗН (1)
Свободны: ЧЗН (1)
Найти похожие

14.
05
Ово


    Литвиненко, О.
    Працювати на розвиток і перспективу [Текст] : библиография / О. Литвиненко // Овощи и фрукты. - 2020. - № 7. - С. 63-65.
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Консервування харчових продуктів--Заморожування

Экземпляры всего: 2
Читальний зал для науковців (2)
Свободны: Читальний зал для науковців (2)
Найти похожие

15.
05
Ово


    Навродський, А.
    Обладнання для шокового заморожування плодів [Текст] : библиография / А. Навродський // Овощи и фрукты. - 2020. - № 7. - С. 60-62.
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Консервування харчових продуктів--Заморожування

Экземпляры всего: 2
Читальний зал для науковців (2)
Свободны: Читальний зал для науковців (2)
Найти похожие

16.
05
Про


    Нестеренко, Н.
    Органолептичні властивості культивованих печериць під час заморожування [Текст] : библиография / Н. Нестеренко, А. Іванюта // Продовольча індустрія АПК. - 2018. - № 5. - С. 34-36. - Библиогр. в конце ст.
УДК
РУБ 05
Рубрики: Овочівництво--Гриби--Зберігання та переробка продукції
Аннотация: Проведено органолептичніу оцінку якості культивованих печериць залежно від раси, ступеня стиглості та способу їх розморожування. Встановлено сенсорні показники, найбільш придатні до заморожування та розморожування.


Доп.точки доступа:
Іванюта, А.
Экземпляры всего: 1
(1)
Свободны: (1)
Найти похожие

17.
05
Про


    Орлова, Н.
    Споживчі властивості замороженних печериць залежно від попердньої обробки [Текст] / Н. Орлова, Н. Нестеренко // Продовольча індустрія АПК. - 2012. - № 2. - С. 41-43
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Консервування харчових продуктів--Заморожування


Доп.точки доступа:
Нестеренко, Н.
Экземпляры всего: 1
Ф-12 (1)
Свободны: Ф-12 (1)
Найти похожие

18.
05
Ово


    Постоленко, Є. П.
    Заморожування плодів вишні у цукровому сиропі [Текст] : библиография / Є. П. Постоленко // Овощи и фрукты. - 2021. - № 1. - С. 64-66.
УДК
РУБ 05
Рубрики: Плодівництво--Зберігання та переробка продукції

Экземпляры всего: 1
ЧЗ-4 (1)
Свободны: ЧЗ-4 (1)
Найти похожие

19.
05
Ово


    Постоленко, Є. П.
    Заморожування плодів кизилу в цукровому сиропі [Текст] : библиография / Є. П. Постоленко // Овощи и фрукты. - 2021. - № 8. - С. 42-45.
УДК
РУБ 05
Рубрики: Плодівництво--Кісточкові культури

Экземпляры всего: 1
ЧЗ-4 (1)
Свободны: ЧЗ-4 (1)
Найти похожие

20.
05
Ово


    Постоленко, Є. П.
    Заморожування плодів у цукровому сиропі [Текст] : библиография / Є. П. Постоленко // Овощи и фрукты. - 2020. - № 9. - С. 56-58.
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Зберігання та переробка продукції

Экземпляры всего: 1
Читальний зал для науковців (1)
Свободны: Читальний зал для науковців (1)
Найти похожие

 1-20    21-31 
 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)