Поисковый запрос: <.>K=молоко<.> |
Общее количество найденных документов : 196
Показаны документы с 1 по 10 |
|
>1.
| Федорович Є. І. Розвиток козівництва в Україні/Федорович Є. І., Салига Ю. Т. [и др.] // Вісник аграрної науки, 2022,N № 2.-С.42-49
|
>2.
| Кухтин М. Д. Оцінка молока і молочних продуктів за вмістом 17в-естаролу/М. Д. Кухтин , В. З. Салата [и др.] // Вісник аграрної науки, 2022,N № 6.-С.30-37
|
>3.
| Місюк М.В. Розвиток ринку молока в контексті забезпечення продовольчої безпеки країни/М. В. Місюк, М. В. Заходим // Економіка АПК, 2021,N № 1.-С.34-41
|
>4.
| Древицька Т. Різниця між А2 та звичайним молоком: наскільки це важливо для молочних ферм?/Т. Древицька // Тваринництво та ветеринарія, 2021,N № 2.-С.13-14.
|
>5.
| Кравчук В. Зоотехнічні вимоги гармонізовані до нормативів ЄС для виробництва продукції вівчарства/В. Кравчук, А. Бондаренко, В. Смоляр // Техніка і технології АПК, 2020,N № 3.-С.28-37
|
>6.
| Титаренко О. КСК: про що треба знати та як діяти!/О. Титаренко // Тваринництво та ветеринарія, 2020,N № 1.-С.36, 38.
|
>7.
| Скляренко Ю. Молоко А2 - чи є сенс цим займатися?/Ю. Скляренко, Ю. Павленко // Agroexpert, 2020,N № 7.-С.C. 96-99.
|
>8.
| Титарьова О. ЗЦМ чи натуральне молоко?/О. Титарьова, О. Кузьменко, А. Горчанок // Тваринництво та ветеринарія, 2020,N № 10.-С.35-37.
|
>9.
| Степасюк Л.М. Якість молока в контексті нових стандартів./Л. М. Степасюк // Науковий журнал Національного університету біоресурсів і природокористування України, 2020. т.Т. 11,N № 1:Біоекономіка та аграрний бізнес.-С.84-92
|
>10.
| Крюкова Л. Впевнений курс на якісне молоко: від доїльної зали до молокозаводу/Л. Крюкова, Д. Крюков // Тваринництво та ветеринарія, 2020,N № 11.-С.26-30.
|
|
|