Поисковый запрос: <.>K=переробка<.> |
Общее количество найденных документов : 1480
Показаны документы с 1 по 20 |
|
>1.
| Оптимальный режим хранения плодов и овощей // Овощеводство, 2008,N №10.-С.66-71
|
>2.
| Гореликова Г.А. Ферментная переработка плодоовощного сырья/Г. А. Гореликова, А. Ю. Проселков, А. С. Шебукова // Достижения науки и техники АПК , 2008,N № 9.-С.54-56
|
>3.
| Науменко О.В. Методи детекції бактеріофагів молочнокислих бактерій/О. В. Науменко, Н. Ф. Кігель // Вісник аграрної науки, 2008,N №10.-С.59-63
|
>4.
| Загоруйко В.О. Торговельні аспекти прав інтелектуальної власності відносно винопродукції при вступі України до СОТ/В. О. Загоруйко, І. Г. Матчина, Д. Б. Волинкіна // Вісник аграрної науки, 2008,N №10.-С.64-66
|
>5.
| Гуляєв-Зайцев С.С. Процеси емульгування жирів в емульсорі роторного типу/С. С. Гуляєв-Зайцев, С. А. Наріжний // Вісник аграрної науки, 2008,N №9.-С.52-55
|
>6.
| Бондарчук З.В. Застосування лактобакцил як додаткової закваски для виробництва сирів з низькою температурою другого нагрівання/З. В. Бондарчук // Вісник аграрної науки, 2008,N №9.-С.70-72
|
>7.
| Сеньков А.М. Збереженість технологічних властивостей льоносировини під впливом аміачних консервантів/А. М. Сеньков, М. Ф. Рибак // Науковий вісник Національного аграрного університету, 2007,N Вип. 109.-С.131-135
|
>8.
| Шпаар Дитер Хранение и послеуборочная обработка клубней картофеля/Дитер Шпаар // Агроном, 2008,N №4.-С.70-73
|
>9.
| Скалецька Л.Ф. Вплив режимів та тривалості зберігання зерна озимої пшениці сорту Київська 8 на її якість/Л. Ф. Скалецька, Н. Т. Савчук, В. А. Насіковський // Агроном, 2008,N №4.-С.92-95
|
>10.
| Костин П.Н. Послеуборочное хранение урожая бахчевых культур/П. Н. Костин // Агроном, 2008,N №4.-С.136-139
|
>11.
| Больше, чем просто технология. Хранение картофеля с учетом биологических особенностей культуры // Новое сельское хозяйство, 2008,N №5.-С.94-99
|
>12.
| Зинков Р. Особенности хранения моркови/Р. Зинков // Овощеводство и тепличное хозяйство, 2008,N №11.-С.49-50
|
>13.
| Завадская О. Эффективные способы хранения плодовоягодной и овощной продукции/О. Завадская // Настоящий хозяин, 2008,N №12.-С.59-62
|
>14.
| Недялкова И. Уборка и хранение чеснока/И. Недялкова, Л. Капустина // Овощеводство, 2008,N №12.-С.60-61
|
>15.
| Подпрятов Г.І. Забезпечення високої якості зерна пшениці технічного призначення у процесі тривалого зберігання/Г. І. Подпрятов, Л. Ф. Скалецька, В. А. Насіковський // Науковий вісник Національного аграрного університету, 2007. Вип.116.-С.131-138
|
>16.
| Скалецька Л.Ф. Фактори збереження енергетичної цінності коренеплодів цукрових буряків/Л. Ф. Скалецька // Науковий вісник Національного аграрного університету, 2007. Вип.116.-С.141-146
|
>17.
| Цендерек Т. Упаковка овощей и фруктов/Т. Цендерек // Овощеводство, 2008,N №11.-С.68-72
|
>18.
| Вінтоняк І.Ю. Оцінка сортименту цибулі ріпчастої для сушіння за якісними показниками/І. Ю. Вінтоняк // Науковий вісник Національного аграрного університету, 2007. Вип.116.-С.260-266
|
>19.
| Орлюк Ю.Т. Реологічні властивості робочого середовища в сировиготовлювачах/Ю. Т. Орлюк // Вісник аграрної науки, 2008,N №11.-С.58-60
|
>20.
| Бовкун А.О. Вплив фосфатних солей-плавителів на якість сирів/А. О. Бовкун // Вісник аграрної науки, 2008,N №11.-С.61-62
|
|
|