Главная Упрощенный режим Описание
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Електронна картотека статей- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
в найденном
 Найдено в других БД:Національний університет біоресурсів і природокористування України (215)Екологія та охорона навколишнього середовища (5)Науковці НУБіП України (82)Дисертації та автореферати (1)Магістерські та бакалаврські роботи випускних каферд (8)Програми навчальних дисциплін (2)Рідкісний фонд (8)Періодичні видання. Журнали (1)Література ФАО (2)Повні тексти навчальних видань (3)Бібліографічні покажчики, списки, довідки (6)
Формат представления найденных документов:
полныйинформационный краткий
Поисковый запрос: <.>K=переробка<.>
Общее количество найденных документов : 1480
Показаны документы с 1 по 20
 1-20    21-40   41-60   61-80   81-100   101-120      
1.

Оптимальный режим хранения плодов и овощей // Овощеводство, 2008,N №10.-С.66-71
2.

Гореликова Г.А. Ферментная переработка плодоовощного сырья/Г. А. Гореликова, А. Ю. Проселков, А. С. Шебукова // Достижения науки и техники АПК , 2008,N № 9.-С.54-56
3.

Науменко О.В. Методи детекції бактеріофагів молочнокислих бактерій/О. В. Науменко, Н. Ф. Кігель // Вісник аграрної науки, 2008,N №10.-С.59-63
4.

Загоруйко В.О. Торговельні аспекти прав інтелектуальної власності відносно винопродукції при вступі України до СОТ/В. О. Загоруйко, І. Г. Матчина, Д. Б. Волинкіна // Вісник аграрної науки, 2008,N №10.-С.64-66
5.

Гуляєв-Зайцев С.С. Процеси емульгування жирів в емульсорі роторного типу/С. С. Гуляєв-Зайцев, С. А. Наріжний // Вісник аграрної науки, 2008,N №9.-С.52-55
6.

Бондарчук З.В. Застосування лактобакцил як додаткової закваски для виробництва сирів з низькою температурою другого нагрівання/З. В. Бондарчук // Вісник аграрної науки, 2008,N №9.-С.70-72
7.

Сеньков А.М. Збереженість технологічних властивостей льоносировини під впливом аміачних консервантів/А. М. Сеньков, М. Ф. Рибак // Науковий вісник Національного аграрного університету, 2007,N Вип. 109.-С.131-135
8.

Шпаар Дитер Хранение и послеуборочная обработка клубней картофеля/Дитер Шпаар // Агроном, 2008,N №4.-С.70-73
9.

Скалецька Л.Ф. Вплив режимів та тривалості зберігання зерна озимої пшениці сорту Київська 8 на її якість/Л. Ф. Скалецька, Н. Т. Савчук, В. А. Насіковський // Агроном, 2008,N №4.-С.92-95
10.

Костин П.Н. Послеуборочное хранение урожая бахчевых культур/П. Н. Костин // Агроном, 2008,N №4.-С.136-139
11.

Больше, чем просто технология. Хранение картофеля с учетом биологических особенностей культуры // Новое сельское хозяйство, 2008,N №5.-С.94-99
12.

Зинков Р. Особенности хранения моркови/Р. Зинков // Овощеводство и тепличное хозяйство, 2008,N №11.-С.49-50
13.

Завадская О. Эффективные способы хранения плодовоягодной и овощной продукции/О. Завадская // Настоящий хозяин, 2008,N №12.-С.59-62
14.

Недялкова И. Уборка и хранение чеснока/И. Недялкова, Л. Капустина // Овощеводство, 2008,N №12.-С.60-61
15.

Подпрятов Г.І. Забезпечення високої якості зерна пшениці технічного призначення у процесі тривалого зберігання/Г. І. Подпрятов, Л. Ф. Скалецька, В. А. Насіковський // Науковий вісник Національного аграрного університету, 2007. Вип.116.-С.131-138
16.

Скалецька Л.Ф. Фактори збереження енергетичної цінності коренеплодів цукрових буряків/Л. Ф. Скалецька // Науковий вісник Національного аграрного університету, 2007. Вип.116.-С.141-146
17.

Цендерек Т. Упаковка овощей и фруктов/Т. Цендерек // Овощеводство, 2008,N №11.-С.68-72
18.

Вінтоняк І.Ю. Оцінка сортименту цибулі ріпчастої для сушіння за якісними показниками/І. Ю. Вінтоняк // Науковий вісник Національного аграрного університету, 2007. Вип.116.-С.260-266
19.

Орлюк Ю.Т. Реологічні властивості робочого середовища в сировиготовлювачах/Ю. Т. Орлюк // Вісник аграрної науки, 2008,N №11.-С.58-60
20.

Бовкун А.О. Вплив фосфатних солей-плавителів на якість сирів/А. О. Бовкун // Вісник аграрної науки, 2008,N №11.-С.61-62
 1-20    21-40   41-60   61-80   81-100   101-120      
 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)