Главная Упрощенный режим Описание
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Електронна картотека статей- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
в найденном
 Найдено в других БД:Національний університет біоресурсів і природокористування України (6)Екологія та охорона навколишнього середовища (2)Науковці НУБіП України (17)Періодичні видання. Журнали (1)Історія НУБіП України (7)
Формат представления найденных документов:
полныйинформационный краткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>K=хліб<.>
Общее количество найденных документов : 565
Показаны документы с 1 по 10
 1-10    11-20   21-30   31-40   41-50   51-60      
1.

Зерно і хліб. - Журнал выходит с 1995г.
2.

Моргун В. Житнє борошно підвищеного виходу з попереднім подрібненням відзначається високою збалансованістю амінокислотного складу й низькою калорійністю порівняно з обдирним /В. Моргун, Л. Ковтун // Зерно і хліб, 2009,N №1.-С.28-29
3.

Наливайко Н. Автоматичне зволоження збіжжя на млинзаводах дає ряд переваг/Н. Наливайко // Зерно і хліб, 2009,N №1.-С.30
4.

Горбань Н. За мінімальних енергозатрат в одному модулі можна виготовляти 9 видів крупів/Н. Горбань // Зерно і хліб, 2009,N №1.-С.32
5.

Сердюк Л. Презентуємо класифікацію збагачених зернових продуктів/Л. Сердюк, М. Мардар // Зерно і хліб, 2009,N №1.-С.34
6.

Календер'ян В. Особлива все-таки кінетика при мікрохвильовому зневодненні зернових у щільному шарі/В. Календер'ян // Зерно і хліб, 2009,N №1.-С.35
7.

Остапчук М. Малознаними виявляються фізичні характеристики голозерного ячменю порівняно з іншими зерновими/М. Остапчук, Г. Гончарук, В. Чеботар // Зерно і хліб, 2009,N №1.-С.36-37
8.

Лебедєв Д. Уже винайшли установку й для зневоднення збіжжя в тонкому падаючому шарі за радіаційно-конвективного енергопідведення/Д. Лебедєв, А. Голубкович // Зерно і хліб, 2009,N №1.-С.38-39
9.

Величко Т. Низькі позитивні температури (5...15*С)дають змогу значно подовжити тривалість зберігання насіння льону/Т. Величко, Г. Євдокимова, Л. Овсянникова // Зерно і хліб, 2009,N №1.-С.40-41
10.

Овсянникова Л. Не зайве буде достеменно знати фізико-технологічні властивості зерна сорго та соризу/Л. Овсянникова, О. Соколовська, А. Кац // Зерно і хліб, 2009,N №1.-С.42-43
 1-10    11-20   21-30   31-40   41-50   51-60      
 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)