Поисковый запрос: <.>K=хліб<.> |
Общее количество найденных документов : 565
Показаны документы с 1 по 10 |
|
>1.
| Зерно і хліб. - Журнал выходит с 1995г.
|
>2.
| Моргун В. Житнє борошно підвищеного виходу з попереднім подрібненням відзначається високою збалансованістю амінокислотного складу й низькою калорійністю порівняно з обдирним /В. Моргун, Л. Ковтун // Зерно і хліб, 2009,N №1.-С.28-29
|
>3.
| Наливайко Н. Автоматичне зволоження збіжжя на млинзаводах дає ряд переваг/Н. Наливайко // Зерно і хліб, 2009,N №1.-С.30
|
>4.
| Горбань Н. За мінімальних енергозатрат в одному модулі можна виготовляти 9 видів крупів/Н. Горбань // Зерно і хліб, 2009,N №1.-С.32
|
>5.
| Сердюк Л. Презентуємо класифікацію збагачених зернових продуктів/Л. Сердюк, М. Мардар // Зерно і хліб, 2009,N №1.-С.34
|
>6.
| Календер'ян В. Особлива все-таки кінетика при мікрохвильовому зневодненні зернових у щільному шарі/В. Календер'ян // Зерно і хліб, 2009,N №1.-С.35
|
>7.
| Остапчук М. Малознаними виявляються фізичні характеристики голозерного ячменю порівняно з іншими зерновими/М. Остапчук, Г. Гончарук, В. Чеботар // Зерно і хліб, 2009,N №1.-С.36-37
|
>8.
| Лебедєв Д. Уже винайшли установку й для зневоднення збіжжя в тонкому падаючому шарі за радіаційно-конвективного енергопідведення/Д. Лебедєв, А. Голубкович // Зерно і хліб, 2009,N №1.-С.38-39
|
>9.
| Величко Т. Низькі позитивні температури (5...15*С)дають змогу значно подовжити тривалість зберігання насіння льону/Т. Величко, Г. Євдокимова, Л. Овсянникова // Зерно і хліб, 2009,N №1.-С.40-41
|
>10.
| Овсянникова Л. Не зайве буде достеменно знати фізико-технологічні властивості зерна сорго та соризу/Л. Овсянникова, О. Соколовська, А. Кац // Зерно і хліб, 2009,N №1.-С.42-43
|
|
|