Поисковый запрос: <.>K=шкаралупа<.> |
Общее количество найденных документов : 5
Показаны документы с 1 по 5 |
>1.
| Байдевлятова О.М. Шкаралупа яйця як біокерамічна структура. Проблеми якості та сучасні підходи щодо обробки інкубаційних яєць/О. М. Байдевлятова // Ефективне тваринництво, 2011,N №8.-С.40-45
|
>2.
| Мавромихалис И. Качество яичной скорлупы/И. Мавромихалис // Ефективне птахівництво, 2012,N № 1.-С.15-17
|
>3.
| Кузнецов С. Качество скорлупы яиц/С. Кузнецов, Л. Заболотнов // Птицеводство, 2002,N N2.-С.39-40.
|
>4.
| Сахацький М. І. Методика визначення пористості шкаралупи яєць страусів/М. І. Сахацький, Ю. В. Осадча // Ефективне птахівництво, 2014,N № 7.-С.28-32
|
>5.
| Рудник-Іващенко О.І. Вплив біометричних параметрів плоду горіха чорного (Juglans nigra L.) на проростання насіннини./О. І. Рудник-Іващенко, В. І. Дубровський, М. В. Швед // Вісник аграрної науки, 2021,N № 9.-С.28-32
|
|