Главная Упрощенный режим Описание
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Електронна картотека статей- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
в найденном
Формат представления найденных документов:
полныйинформационный краткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>S=Ветеринарія -- Ветеринарно-санітарна експертиза -- Молочна промисловість -- Якість і безпечність продукції<.>
Общее количество найденных документов : 12
Показаны документы с 1 по 10
 1-10    11-12 
1.

Приліпко В.В. Якість молока - запорука здоров'я/В. В. Приліпко // Ветеринарна медицина України, 2011,N №6.-С.31
2.

Грищук А.В. Про контроль виробництва та заготівлі безпечного та якісного молока/А. В. Грищук // Ветеринарна медицина України, 2011,N №8.-С.32-33
3.

Тагиров Х. Содержание микроэлементов в молоке и их коэффициенты миграции в молочные продукты/Х. Тагиров, Э. Андриянова // Ветеринария сельскохозяйственных животных, 2011,N № 12.-С.45-47
4.

Мійачевіч З. Фактори мікробної контамінації молока при доїнні і транспортуванні/З. Мійачевіч // Ветеринарна практика, 2012,N № 1.-С.30-32
5.

Герунова Л.К. Физико-химические свойства молока при противопаразитарной обработке коров бутоксом /Л. К. Герунова, Н. В. Стрельчак, Н. А. Погорелова // Ветеринария, 2012,N № 5.-С.40-42.
6.

Бергілевич О.М. Управління мікробіологічними ризиками у харчовому ланцюгу виробництва сирого молока ґатунку екстра/О. М. Бергілевич // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України, 2011,N Вип. 167. Ч. 1. Серія "Ветеринарна медицина, якість і безпека продукції тваринництва".-С.12-18.
7.

Бывает ли хорошим и безопасным молоко, купленное на рынке? // Сучасна ветеринарна медицина, 2012,N № 6.-С.6-7.
8.

Небажані компоненти молока: резистентні мікроорганізми та протимікробні речовини/за матеріалами А. Кройсмайера // Ветеринарна практика, 2012,N № 12.-С.22-25.
9.

Якубчак О.М. Залежність складу мікрофлори сирого збірного молока від температури та тривалості його зберігання/О. М. Якубчак, Т. В. Таран // Науковий вiсник Нацiонального аграрного унiверситету, 2005,N Вип. 89.-С.145-148
10.

Ионов И.А. Изменение флавора молока в зависимости от его про- и анти- оксидантного статуса/И. А. Ионов, Л. Н. Шаповалов, Л. Н. Россо, Н. П. Русько // Молокопереробка, 2012,N № 8.-С.14-16.
 1-10    11-12 
 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)