Поисковый запрос: <.>S=Економіка -- Харчова та переробна промисловість<.> |
Общее количество найденных документов : 12
Показаны документы с 1 по 10 |
|
>1.
| Калінчик М. В. Оптимізаційна модель олієжирового підкомплексу України/М. В. Калінчик, М. М. Ільчук, А. Д. Герасименко // Аграрна наука і освіта, 2005. т.Т. 6,N № 3/4.-С.148-153
|
>2.
| Сичевський М. П. Концептуальна модель паспортизації галузей харчопереробної промисловості/М. П. Сичевський, О. В. Коваленко // Вісник аграрної науки, 2013,N № 9.-С.54-60
|
>3.
| Пустова Н. О. Забезпечення конкурентоспроможності харчових підприємств регіону на базі впровадження кластерних моделей/Н. О. Пустова // Таврійський науковий вісник, 2010,N Вип. 68.-С.183-192
|
>4.
| Слупян К.В. Забезпечення економічної стійкості розвитку підприємств бурякоцукрової галузі України/К. В. Слупян // Вісник аграрної науки, 2011,N № 3.-С.79-81
|
>5.
| Хрипюк В. І. Харчова промисловість України: ретроспективний аналіз та сучасні проблеми розвитку/В. І. Хрипюк // Економіка АПК, 2018,N № 9.-С.77-86
|
>6.
| Мартиненко В.П. Сучасні тенденції розвитку виробництва продуктів харчування в Україні/В. П. Мартиненко // Науковий вісник Національного аграрного університету, 2008,N Вип. 120.-С.167-172
|
>7.
| Лювіс Е.Р. Особливості конкуренції на ринку підприємств харчової промисловості/Е. Р. Лювіс // Науковий вісник Національного аграрного університету, 2008. Вип.119.-С.111-116
|
>8.
| Теслюк Т.Ю. Резерви збільшення обсягу виробництва та покриття попиту на продукцію рибництва/Т. Ю. Теслюк // Науковий вісник Національного аграрного університету, 2007. Вип.110. Ч.1.-С.111-115
|
>9.
| Тихонча С.В. Конкурентоспроможність виробництва зерна та шляхи її підвищення/С. В. Тихонча // Науковий вісник Національного аграрного університету, 2007. Вип.110. Ч.1.-С.75-79
|
>10.
| Ярчук М.М. Виробництво цукристих продуктів/М. М. Ярчук, В. В. Хареба, І. В. Кузнєцова, Н. О. Лукашенко // Вісник аграрної науки, 2010,N № 9.-С.54-57
|
|
|