Главная Упрощенный режим Описание
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Електронна картотека статей- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
в найденном
Формат представления найденных документов:
полныйинформационный краткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>S=Економіка -- Харчова та переробна промисловість<.>
Общее количество найденных документов : 12
Показаны документы с 1 по 10
 1-10    11-12 
1.

Калінчик М. В. Оптимізаційна модель олієжирового підкомплексу України/М. В. Калінчик, М. М. Ільчук, А. Д. Герасименко // Аграрна наука і освіта, 2005. т.Т. 6,N № 3/4.-С.148-153
2.

Сичевський М. П. Концептуальна модель паспортизації галузей харчопереробної промисловості/М. П. Сичевський, О. В. Коваленко // Вісник аграрної науки, 2013,N № 9.-С.54-60
3.

Пустова Н. О. Забезпечення конкурентоспроможності харчових підприємств регіону на базі впровадження кластерних моделей/Н. О. Пустова // Таврійський науковий вісник, 2010,N Вип. 68.-С.183-192
4.

Слупян К.В. Забезпечення економічної стійкості розвитку підприємств бурякоцукрової галузі України/К. В. Слупян // Вісник аграрної науки, 2011,N № 3.-С.79-81
5.

Хрипюк В. І. Харчова промисловість України: ретроспективний аналіз та сучасні проблеми розвитку/В. І. Хрипюк // Економіка АПК, 2018,N № 9.-С.77-86
6.

Мартиненко В.П. Сучасні тенденції розвитку виробництва продуктів харчування в Україні/В. П. Мартиненко // Науковий вісник Національного аграрного університету, 2008,N Вип. 120.-С.167-172
7.

Лювіс Е.Р. Особливості конкуренції на ринку підприємств харчової промисловості/Е. Р. Лювіс // Науковий вісник Національного аграрного університету, 2008. Вип.119.-С.111-116
8.

Теслюк Т.Ю. Резерви збільшення обсягу виробництва та покриття попиту на продукцію рибництва/Т. Ю. Теслюк // Науковий вісник Національного аграрного університету, 2007. Вип.110. Ч.1.-С.111-115
9.

Тихонча С.В. Конкурентоспроможність виробництва зерна та шляхи її підвищення/С. В. Тихонча // Науковий вісник Національного аграрного університету, 2007. Вип.110. Ч.1.-С.75-79
10.

Ярчук М.М. Виробництво цукристих продуктів/М. М. Ярчук, В. В. Хареба, І. В. Кузнєцова, Н. О. Лукашенко // Вісник аграрної науки, 2010,N № 9.-С.54-57
 1-10    11-12 
 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)