Поисковый запрос: <.>S=Зберігання та переробка продукції<.> |
Общее количество найденных документов : 192
Показаны документы с 1 по 10 |
|
>1.
| Науменко О.В. Методи детекції бактеріофагів молочнокислих бактерій/О. В. Науменко, Н. Ф. Кігель // Вісник аграрної науки, 2008,N №10.-С.59-63
|
>2.
| Гуляєв-Зайцев С.С. Процеси емульгування жирів в емульсорі роторного типу/С. С. Гуляєв-Зайцев, С. А. Наріжний // Вісник аграрної науки, 2008,N №9.-С.52-55
|
>3.
| Бондарчук З.В. Застосування лактобакцил як додаткової закваски для виробництва сирів з низькою температурою другого нагрівання/З. В. Бондарчук // Вісник аграрної науки, 2008,N №9.-С.70-72
|
>4.
| Орлюк Ю.Т. Реологічні властивості робочого середовища в сировиготовлювачах/Ю. Т. Орлюк // Вісник аграрної науки, 2008,N №11.-С.58-60
|
>5.
| Бовкун А.О. Вплив фосфатних солей-плавителів на якість сирів/А. О. Бовкун // Вісник аграрної науки, 2008,N №11.-С.61-62
|
>6.
| Єрошенко С.І. Високотемпературна обробка вершків у виробництві масла та сметани/С. І. Єрошенко // Вісник аграрної науки, 2008,N №11.-С.81-83
|
>7.
| Сапожников А.Н. Повышение качества пшеничного хлеба путем обработки муки инфракрасным излучением/А. Н. Сапожников, С. К. Волончук, Л. П. Шорникова // Достижения науки и техники АПК, 2008,N №11.-С.62-64
|
>8.
| Величко Т. Низькі позитивні температури (5...15*С)дають змогу значно подовжити тривалість зберігання насіння льону/Т. Величко, Г. Євдокимова, Л. Овсянникова // Зерно і хліб, 2009,N №1.-С.40-41
|
>9.
| Снєжкін Ю. Ще одна конструкція сушильної тунельної установки/Ю. Снєжкін, Р. Шапар, Г. Воспітанніков // Зерно і хліб, 2009,N №1.-С.48
|
>10.
| Храмцов А.Г. Разработка технологии функциональных мясопродуктов с пищевыми волокнами/А. Г. Храмцов, В. В. Садовой // Доклады Российской академии сельскохозяйственных наук, 2009,N № 1.-С.53-54
|
|
|