Главная Упрощенный режим Описание
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Електронна картотека статей- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
в найденном
 Найдено в других БД:Науковці НУБіП України (5)
Формат представления найденных документов:
полныйинформационный краткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>S=Зберігання та переробка продукції -- Овочеві культури<.>
Общее количество найденных документов : 43
Показаны документы с 1 по 20
 1-20    21-40   41-43 
1.

Чапний М.В. Способи впливу на термiн зберiгання картоплi /М. В. Чапний // Науковий вiсник Нацiонального аграрного унiверситету, 1998,N Вип. 4.-С.128-131
2.

Пузік Л.М. Поживні властивості дині і зміна їх при зберіганні/Л. М. Пузік // Науковий вiсник Нацiонального аграрного унiверситету, 2004,N Вип. 72.-С.287-291
3.

Колтунов В.А. Зберігання та переробка капусти брюсельської/В. А. Колтунов, Т. Л. Сердюк, Т. А. Тернова, О. Д. Вітанова // Науковий вiсник Нацiонального аграрного унiверситету, 2004,N Вип. 72.-С.292-296
4.

Скалецька Л.Ф. Якість та харчова цінність консервованих кабачків нових сортів/Л. Ф. Скалецька , В. І. Войцехівський, Н. Т. Савчук // Науковий вiсник Нацiонального аграрного унiверситету, 2004,N Вип. 72.-С.296-299
5.

Коробльова О.А. Нетрадиційні прянощі для виробництва консервів із баклажан/О. А. Коробльова, Н. М. Осокіна, К. В. Костецька, В. І. Войцехівський // Науковий вісник Національного аграрного університету, 2008. Вип.126.-С.309-314
6.

Коробка О.І. Лежкість капусти червоноголової за різних способів зберігання/О. І. Коробка, О. Я. Жук // Вісник Білоцерківського державного аграрного університету, 2009. Вип. 59.-С.94-97
7.

Шолдаев И.С. Особенности комбинированной сушки овощей/И. С. Шолдаев, Т. В. Боева // Вестник Российской академии сельскохозяйственных наук, 2009,N № 1.-С.86-87
8.

Завдская О. Замораживание плодоовощной продукции/О. Завдская // Настоящий хозяин, 2009,N №1.-С.52-59
9.

Жужа Е.Д. Определение пригодности томатов для хранения, транспортировки и переработки по степени зрелости/Е. Д. Жужа, Д. А. Выродов, А. П. Выродова // Хранение и переработ. сельхозсырья, 2009,N №2.-С.18-22
10.

Завадська О.В. Ефективність виробництва сухої продукції петрушки та пастернаку різних сортів/О. В. Завадська, І. М. Бобось // Біоресурси і природокористування, 2010. Т. 2,N № 3/4.-С.63-66
11.

Блінський Я. Рецепт для довгожителів/Я. Блінський // Агро Перспектива, 2010,N № 10.-С.26-27
12.

Прісс О. П. Динаміка вуглеводного комплексу в плодах томату при зберіганні за використання антиоксидантних препаратів/О. П. Прісс, В. Ф. Жукова // Вісник Житомирського національного агроекологічного університету, 2010,N № 2 (27).-С.54-65
13.

Нездвецька І. В. Оптимізація сушіння коренів цикорію/І. В. Нездвецька // Вісник Житомирського національного агроекологічного університету, 2010,N № 1(26).-С.319-325
14.

Шаззо Р.И. Технологические аспекты производства инулинсодержащего концентрата из подземной биомассы топинамбура/Р. И. Шаззо, В. В. Кондратенко, Г. А. Купин // Доклады Российской академии сельскохозяйственных наук, 2010,N №2.-С.49-51
15.

Біліневич Я. Зберігання овочів/Я. Біліневич // Агро-світ України, 2010,N № 9/10.-С.18-19
16.

Уборка урожая и хранение моркови // Овощеводство, 2010,N № 9.-С.32-37
17.

Уборка урожая и хранение лука // Овощеводство, 2010,N №8.-С.60-66
18.

Митюшкин А.В. Модифицированный метод оценки пригодности сортообразцов картофеля для переработки/А. В. Митюшкин, Г. В. Григорьев, А. А. Журавлев // Достижения науки и техники АПК, 2010,N № 8.-С.15-17
19.

Тихвинский С.Ф. Увлажнение воздуха при хранении картофеля снижает потери продукции/С. Ф. Тихвинский, В. Л. Жеребцов // Картофель и овощи, 2010,N № 7.-С.15-16
20.

Утешев В.Ю. Способы хранения маточников пастернака/В. Ю. Утешев // Картофель и овощи, 2010,N № 7.-С.26
 1-20    21-40   41-43 
 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)