Главная Упрощенный режим Описание
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Електронна картотека статей- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
в найденном
 Найдено в других БД:Науковці НУБіП України (5)
Формат представления найденных документов:
полныйинформационный краткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>S=Зберігання та переробка продукції -- Овочеві культури<.>
Общее количество найденных документов : 43
Показаны документы с 1 по 20
 1-20    21-40   41-43 
1.

Шолдаев И.С. Особенности комбинированной сушки овощей/И. С. Шолдаев, Т. В. Боева // Вестник Российской академии сельскохозяйственных наук, 2009,N № 1.-С.86-87
2.

Черный Ю. Зимой и летом одним цветом. Как хранить зелень, листовые и зеленые овощи?/Ю. Черный, О. Котенко // Зерно, 2012,N № 5.-С.188-190
3.

Грачев А. Альтернатива фунгицидам: ЭМ-поля сверхнизкой частоты/А. Грачев // Зерно, 2013,N № 5.-С.158-160
4.

Коробка О.І. Лежкість капусти червоноголової за різних способів зберігання/О. І. Коробка, О. Я. Жук // Вісник Білоцерківського державного аграрного університету, 2009. Вип. 59.-С.94-97
5.

Зберігаємо якість свіжої продукції з модифікованою атмосферою // Agroexpert, 2012,N № 1.-С.34-36
6.

Хареба В.В. Інноваційні технології зберігання та переробки овоче-баштанної продукції/В. В. Хареба, Л. М. Хомічак, І. В. Кузнєцова // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України, 2011,N Вип. 162. Ч. 2.-С.190-196
7.

Прісс О.П. Динаміка фенольних речовин плодових овочів при зберіганні за дії антиоксидантів/О. П. Прісс // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України, 2011,N Вип. 162. Ч. 1.-С.266-271.
8.

Евпатченко Ю.В. Разработка технологии и рецептуры соуса функционального назначения с использованием порошка тыквы/Ю. В. Евпатченко, Н. М. Птичкина // Хранение и переработка сельхозсырья, 2011,N № 8.-С.34-36
9.

Мачулкина В.А. Содержание основных химических веществ в плодах огурцов/В. А. Мачулкина, Е. И. Иванова, Т. А. Санникова, А. П. Иванов // Хранение и переработка сельхозсырья, 2011,N № 8.-С.15-16
10.

Манжесов В.И. Перспективы использования бобов фасоли для получения белковых концентратов/В. И. Манжесов, С. Ю. Чурикова, Е. Е. Курчаева // Хранение и переработка сельхозсырья, 2011,N № 8.-С.64-65
11.

Нездвецька І. В. Оптимізація сушіння коренів цикорію/І. В. Нездвецька // Вісник Житомирського національного агроекологічного університету, 2010,N № 1(26).-С.319-325
12.

Прісс О. П. Динаміка вуглеводного комплексу в плодах томату при зберіганні за використання антиоксидантних препаратів/О. П. Прісс, В. Ф. Жукова // Вісник Житомирського національного агроекологічного університету, 2010,N № 2 (27).-С.54-65
13.

Завадська О.В. Підбір сортименту моркви для сушіння/О. В. Завадська, І. М. Бобось // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України, 2011,N Вип. 162. Ч. 2.-С.230-235
14.

Колтунов В.А. Зберігання та переробка капусти брюсельської/В. А. Колтунов, Т. Л. Сердюк, Т. А. Тернова, О. Д. Вітанова // Науковий вiсник Нацiонального аграрного унiверситету, 2004,N Вип. 72.-С.292-296
15.

Пузік Л.М. Поживні властивості дині і зміна їх при зберіганні/Л. М. Пузік // Науковий вiсник Нацiонального аграрного унiверситету, 2004,N Вип. 72.-С.287-291
16.

Носенко Ю. Зберігання моркви до весни/Ю. Носенко // Agroexpert, 2014,N № 10.-С.48-51
17.

Скалецька Л.Ф. Якість та харчова цінність консервованих кабачків нових сортів/Л. Ф. Скалецька , В. І. Войцехівський, Н. Т. Савчук // Науковий вiсник Нацiонального аграрного унiверситету, 2004,N Вип. 72.-С.296-299
18.

Клайбрук Арно Повышение рентабельности производства овощных культур/Арно Клайбрук // Овощи и фрукты, 2012,N № 11.-С.84-87
19.

Дроздова Т.С. Возможное использование УФ облучения для снижения количества активности уреазы в продуктах переработки сои/Т. С. Дроздова, А. С. Кашин // Хранение и переработка зерна, 2012,N № 3
20.

Скалецька Л.Ф. Придатність до зберігання та переробки коренеплодів моркви, вирощених за різних умов мінерального живлення/Л. Ф. Скалецька , Г. І. Подпрятов, О. В. Завадська // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України, 2011,N Вип. 162. Ч. 2.-С.254-260
 1-20    21-40   41-43 
 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)