Главная Упрощенный режим Описание
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Електронна картотека статей- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
в найденном
 Найдено в других БД:Науковці НУБіП України (5)
Формат представления найденных документов:
полныйинформационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>S=Зберігання та переробка продукції -- Овочеві культури<.>
Общее количество найденных документов : 43
Показаны документы с 1 по 20
 1-20    21-40   41-43 
1.
05
Вес


    Шолдаев, И. С.
    Особенности комбинированной сушки овощей [Текст] / И. С. Шолдаев, Т. В. Боева // Вестник Российской академии сельскохозяйственных наук. - 2009. - № 1. - С. 86-87
УДК
РУБ 05
Рубрики: Зберігання та переробка продукції--Овочеві культури


Доп.точки доступа:
Боева, Т.В.
Экземпляры всего: 1
ЧЗН (1)
Свободны: ЧЗН (1)
Найти похожие

2.
05
Зер


    Черный, Ю.
    Зимой и летом одним цветом. Как хранить зелень, листовые и зеленые овощи? [Текст] / Ю. Черный, О. Котенко // Зерно. - 2012. - № 5. - С. 188-190
УДК
РУБ 05
Рубрики: Зберігання та переробка продукції--Овочеві культури


Доп.точки доступа:
Котенко, О.
Экземпляры всего: 1
ЧЗН (1)
Свободны: ЧЗН (1)
Найти похожие

3.
05
Зер


    Грачев, А.
    Альтернатива фунгицидам: ЭМ-поля сверхнизкой частоты [Текст] / А. Грачев // Зерно. - 2013. - № 5. - С. 158-160
УДК
РУБ 05
Рубрики: Зберігання та переробка продукції--Овочеві культури

Экземпляры всего: 1
ЧЗН (1)
Свободны: ЧЗН (1)
Найти похожие

4.
06
Біл


    Коробка, О. І.
    Лежкість капусти червоноголової за різних способів зберігання [Текст] / О. І. Коробка, О. Я. Жук // Вісник Білоцерківського державного аграрного університету. - 2009. Вип. 59. - С. 94-97
УДК
РУБ 06
Рубрики: Зберігання та переробка продукції--Овочеві культури


Доп.точки доступа:
Жук, О.Я.
Экземпляры всего: 1
НФ (1)
Свободны: НФ (1)
Найти похожие

5.
05
Agr


   
    Зберігаємо якість свіжої продукції з модифікованою атмосферою [Текст] : за матеріалами доповіді Жана-Іва Паламара, Logistic Global Marine Service (Франція) на конференції "Овочі і фрукти України-2011: Новий експортер" // Agroexpert. - 2012. - № 1. - С. 34-36
УДК
РУБ 05
Рубрики: Зберігання та переробка продукції--Овочеві культури

Экземпляры всего: 1
ЧЗ-4 (1)
Свободны: ЧЗ-4 (1)
Найти похожие

6.
06
Нац


    Хареба, В. В.
    Інноваційні технології зберігання та переробки овоче-баштанної продукції [Текст] / В. В. Хареба, Л. М. Хомічак, І. В. Кузнєцова // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України. - 2011. - Вип. 162. Ч. 2. - С. 190-196
УДК
РУБ 06
Рубрики: Зберігання та переробка продукції--Овочеві культури


Доп.точки доступа:
Хомічак, Л.М.; Кузнєцова, І.В.
Экземпляры всего: 10
НФ (2), Ф-4 (7), ЧЗН (1)
Свободны: НФ (2), Ф-4 (7), ЧЗН (1)
Найти похожие

7.
06
Нац


    Прісс, О. П.
    Динаміка фенольних речовин плодових овочів при зберіганні за дії антиоксидантів [Текст] / О. П. Прісс // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України. - 2011. - Вип. 162. Ч. 1. - С. 266-271.
УДК
РУБ 06
Рубрики: Зберігання та переробка продукції--Овочеві культури

Экземпляры всего: 10
НФ (2), Ф-4 (7), ЧЗН (1)
Свободны: НФ (2), Ф-4 (7), ЧЗН (1)
Найти похожие

8.
05
Хра


    Евпатченко, Ю. В.
    Разработка технологии и рецептуры соуса функционального назначения с использованием порошка тыквы [Текст] / Ю. В. Евпатченко, Н. М. Птичкина // Хранение и переработка сельхозсырья. - 2011. - № 8. - С. 34-36
УДК
РУБ 05
Рубрики: Зберігання та переробка продукції--Овочеві культури


Доп.точки доступа:
Птичкина, Н.М.
Экземпляры всего: 1
ЧЗ-4 (1)
Свободны: ЧЗ-4 (1)
Найти похожие

9.
05
Хра


    Мачулкина, В. А.
    Содержание основных химических веществ в плодах огурцов [Текст] / В. А. Мачулкина, Е. И. Иванова, Т. А. Санникова, А. П. Иванов // Хранение и переработка сельхозсырья. - 2011. - № 8. - С. 15-16
УДК
РУБ 05
Рубрики: Зберігання та переробка продукції--Овочеві культури


Доп.точки доступа:
Иванова, Е.И.; Санникова, Т.А.; Иванов, А.П.
Экземпляры всего: 1
ЧЗ-4 (1)
Свободны: ЧЗ-4 (1)
Найти похожие

10.
05
Хра


    Манжесов, В. И.
    Перспективы использования бобов фасоли для получения белковых концентратов [Текст] / В. И. Манжесов, С. Ю. Чурикова, Е. Е. Курчаева // Хранение и переработка сельхозсырья. - 2011. - № 8. - С. 64-65
УДК
РУБ 05
Рубрики: Зберігання та переробка продукції--Овочеві культури


Доп.точки доступа:
Чурикова, С.Ю.; Курчаева, Е.Е.
Экземпляры всего: 1
ЧЗ-4 (1)
Свободны: ЧЗ-4 (1)
Найти похожие

11.
06
Жит


    Нездвецька, І. В.
    Оптимізація сушіння коренів цикорію [Текст] / І. В. Нездвецька // Вісник Житомирського національного агроекологічного університету. - 2010. - № 1(26). - С. 319-325
УДК
РУБ 06
Рубрики: Зберігання та переробка продукції--Овочеві культури

Экземпляры всего: 1
НФ (1)
Свободны: НФ (1)
Найти похожие

12.
06
Жит


    Прісс, О. П.
    Динаміка вуглеводного комплексу в плодах томату при зберіганні за використання антиоксидантних препаратів [Текст] / О. П. Прісс, В. Ф. Жукова // Вісник Житомирського національного агроекологічного університету. - 2010. - № 2 (27). - С. 54-65
УДК
РУБ 06
Рубрики: Зберігання та переробка продукції--Овочеві культури


Доп.точки доступа:
Жукова, В. Ф.
Экземпляры всего: 1
НФ (1)
Свободны: НФ (1)
Найти похожие

13.
06
Нац


    Завадська, О. В.
    Підбір сортименту моркви для сушіння [Текст] / О. В. Завадська, І. М. Бобось // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України. - 2011. - Вип. 162. Ч. 2. - С. 230-235
УДК
РУБ 06
Рубрики: Зберігання та переробка продукції--Овочеві культури


Доп.точки доступа:
Бобось, І.М.
Экземпляры всего: 10
НФ (2), Ф-4 (7), ЧЗН (1)
Свободны: НФ (2), Ф-4 (7), ЧЗН (1)
Найти похожие

14.
06
Нац


    Колтунов, В. А.
    Зберігання та переробка капусти брюсельської [Текст] / В. А. Колтунов, Т. Л. Сердюк, Т. А. Тернова, О. Д. Вітанова // Науковий вiсник Нацiонального аграрного унiверситету. - 2004. - Вип. 72. - С. 292-296
УДК
РУБ 06
Рубрики: Зберігання та переробка продукції--Овочеві культури


Доп.точки доступа:
Сердюк, Т.Л.; Тернова, Т.А.; Вітанова, О.Д.
Экземпляры всего: 10
НФ (4), Ф-10 (1), Ф-11 (1), Ф-1 (1), Ф-12 (1), Ф-6 (1), ЧЗ-4 (1)
Свободны: НФ (4), Ф-10 (1), Ф-11 (1), Ф-1 (1), Ф-12 (1), Ф-6 (1), ЧЗ-4 (1)
Найти похожие

15.
06
Нац


    Пузік, Л. М.
    Поживні властивості дині і зміна їх при зберіганні [Текст] / Л. М. Пузік // Науковий вiсник Нацiонального аграрного унiверситету. - 2004. - Вип. 72. - С. 287-291
УДК
РУБ 06
Рубрики: Зберігання та переробка продукції--Овочеві культури

Экземпляры всего: 10
НФ (4), Ф-10 (1), Ф-11 (1), Ф-1 (1), Ф-12 (1), Ф-6 (1), ЧЗ-4 (1)
Свободны: НФ (4), Ф-10 (1), Ф-11 (1), Ф-1 (1), Ф-12 (1), Ф-6 (1), ЧЗ-4 (1)
Найти похожие

16.
05
Agr


    Носенко, Ю.
    Зберігання моркви до весни [Текст] : бібліографія / Ю. Носенко // Agroexpert. - 2014. - № 10. - С. 48-51
УДК
РУБ 05
Рубрики: Зберігання та переробка продукції--Овочеві культури
Аннотация: Зберігання моркви потребує ретельної підготовки вже під час збирання та завантаження врожаю у сховище. Вибір способу та режиму зберігання безпосередньо впливатиме на цілістність корнеплодів.

Экземпляры всего: 1
ЧЗ-4 (1)
Свободны: ЧЗ-4 (1)
Найти похожие

17.
06
Нац


    Скалецька , Л. Ф.
    Якість та харчова цінність консервованих кабачків нових сортів [Текст] / Л. Ф. Скалецька , В. І. Войцехівський, Н. Т. Савчук // Науковий вiсник Нацiонального аграрного унiверситету. - 2004. - Вип. 72. - С. 296-299
УДК
РУБ 06
Рубрики: Зберігання та переробка продукції--Овочеві культури


Доп.точки доступа:
Войцехівський, В.І.; Савчук, Н.Т.
Экземпляры всего: 10
НФ (4), Ф-10 (1), Ф-11 (1), Ф-1 (1), Ф-12 (1), Ф-6 (1), ЧЗ-4 (1)
Свободны: НФ (4), Ф-10 (1), Ф-11 (1), Ф-1 (1), Ф-12 (1), Ф-6 (1), ЧЗ-4 (1)
Найти похожие

18.
05
Ово


    Клайбрук, Арно
    Повышение рентабельности производства овощных культур [Текст] / Арно Клайбрук // Овощи и фрукты. - 2012. - № 11. - С. 84-87
УДК
РУБ 05
Рубрики: Зберігання та переробка продукції--Овочеві культури

Экземпляры всего: 1
ЧЗН (1)
Свободны: ЧЗН (1)
Найти похожие

19.
05
Хра


    Дроздова, Т. С.
    Возможное использование УФ облучения для снижения количества активности уреазы в продуктах переработки сои [Текст] / Т. С. Дроздова, А. С. Кашин // Хранение и переработка зерна. - 2012. - № 3
УДК
РУБ 05
Рубрики: Зберігання та переробка продукції--Овочеві культури


Доп.точки доступа:
Кашин, А.С.
Экземпляры всего: 1
ЧЗН (1)
Свободны: ЧЗН (1)
Найти похожие

20.
06
Нац


    Скалецька , Л. Ф.
    Придатність до зберігання та переробки коренеплодів моркви, вирощених за різних умов мінерального живлення [Текст] / Л. Ф. Скалецька , Г. І. Подпрятов, О. В. Завадська // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України. - 2011. - Вип. 162. Ч. 2. - С. 254-260
УДК
РУБ 06
Рубрики: Зберігання та переробка продукції--Овочеві культури


Доп.точки доступа:
Подпрятов, Г.І.; Завадська, О.В.
Экземпляры всего: 10
НФ (2), Ф-4 (7), ЧЗН (1)
Свободны: НФ (2), Ф-4 (7), ЧЗН (1)
Найти похожие

 1-20    21-40   41-43 
 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)